Πώς να μεταφορτώσετε τη μουσική στο Amazon MP3 Cloud Player

Αποθηκεύστε και Stream τα MP3 σας online Χρησιμοποιώντας το Cloud Player της Amazon

Εάν δεν έχετε χρησιμοποιήσει το Amazon Cloud Player πριν, τότε είναι απλά μια online υπηρεσία όπου μπορείτε να ανεβάσετε μουσική και να κάνετε streaming μέσω του προγράμματος περιήγησης στο Internet. Για να ξεκινήσετε, το Amazon σας δίνει ελεύθερο χώρο νέφους για μέχρι και 250 τραγούδια αν ανεβάζετε - αν αγοράσετε ψηφιακή μουσική μέσω του AmazonMP3 Store , τότε αυτό θα εμφανιστεί και στο χώρο του χώρου αποθήκευσης μουσικής σας, αλλά δεν θα μετρήσει αυτό το όριο.

Είτε θέλετε να ανεβάσετε τραγούδια που έχετε αντιγράψει από τα δικά σας CD ήχου , είτε να αγοράσετε από άλλες υπηρεσίες ψηφιακής μουσικής , θα σας δείξουμε σε μερικά απλά βήματα πώς να φέρετε τη συλλογή σας στον Amazon Cloud Player - το μόνο που χρειάζεστε είναι Λογαριασμός Amazon. Μόλις τα τραγούδια σας είναι στο σύννεφο, θα μπορείτε να τα ακούσετε (μέσω ροής) χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα περιήγησης του υπολογιστή σας - μπορείτε επίσης να μεταφέρετε ροές σε συσκευές iPhone, Kindle Fire και Android.

Amazon Music Importer Εγκατάσταση

Για να φορτώσετε τη μουσική σας (πρέπει να είναι χωρίς DRM), πρέπει πρώτα να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Εισαγωγέας μουσικής Amazon. Αυτή τη στιγμή διατίθεται για τον υπολογιστή ( Windows 7 / Vista / XP) και Mac (OS X 10.6+ / Intel CPU / AIR έκδοση 3.3.x). Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το Amazon Music Importer:

  1. Πηγαίνετε στην ιστοσελίδα του Amazon Cloud Player και συνδεθείτε κάνοντας κλικ στο κουμπί Σύνδεση στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.
  2. Στο αριστερό παράθυρο, κάντε κλικ στο κουμπί Εισαγωγή της μουσικής σας . Θα εμφανιστεί ένα παράθυρο διαλόγου στην οθόνη. Μόλις διαβάσετε τις πληροφορίες, κάντε κλικ στην επιλογή Λήψη τώρα .
  3. Μόλις το αρχείο έχει μεταφορτωθεί στον υπολογιστή σας, εκτελέστε το αρχείο για να ξεκινήσετε την εφαρμογή εγκατάστασης. Αν το Adobe Air δεν βρίσκεται ήδη στο σύστημά σας, ο οδηγός εγκατάστασης θα το εγκαταστήσει επίσης.
  4. Στην οθόνη Εξουσιοδότηση της συσκευής σας, κάντε κλικ στο κουμπί Εξουσιοδότηση συσκευής . Μπορείτε να έχετε έως και 10 συσκευές συνδεδεμένες με τον Cloud Player σας.

Εισαγωγή τραγουδιών χρησιμοποιώντας Importer μουσικής Amazon

  1. Μόλις εγκαταστήσετε το λογισμικό Imazar Amazon Music, θα πρέπει να εκτελείται αυτόματα. Μπορείτε είτε να κάνετε κλικ στην επιλογή Έναρξη σάρωσης ή Αναζήτηση με μη αυτόματο τρόπο . Η πρώτη επιλογή είναι η πιο εύκολη στη χρήση και θα σαρώσει τον υπολογιστή σας για τις βιβλιοθήκες του iTunes και του Windows Media Player . Για αυτό το σεμινάριο θα υποθέσουμε ότι έχετε επιλέξει την επιλογή Έναρξη σάρωσης .
  2. Όταν ολοκληρωθεί η φάση σάρωσης, μπορείτε είτε να κάνετε κλικ στο πλήκτρο Εισαγωγή όλων είτε στην επιλογή Επεξεργασία επιλογών - χρησιμοποιώντας αυτήν την τελευταία επιλογή, μπορείτε να επιλέξετε συγκεκριμένα τραγούδια και άλμπουμ. Και πάλι, για αυτό το σεμινάριο θα υποθέσουμε ότι θέλετε να εισάγετε όλα τα τραγούδια σας στον Cloud Player του Amazon.
  3. Κατά τη διάρκεια της σάρωσης, τα τραγούδια που μπορούν να συνδυαστούν με την ηλεκτρονική βιβλιοθήκη του Amazon θα εμφανιστούν αυτόματα στο χώρο του χώρου αποθήκευσης μουσικής χωρίς να χρειάζεται να τα ανεβάσετε. Συμβατές μορφές ήχου για αντιστοίχιση τραγουδιών είναι: MP3, AAC (.M4a), ALAC, WAV, OGG, FLAC, MPG και AIFF. Οποιαδήποτε ταιριαστά τραγούδια θα αναβαθμιστούν επίσης σε αρχεία υψηλής ποιότητας 256 Kbps . Ωστόσο, για τραγούδια που δεν μπορούν να αντιστοιχιστούν, θα πρέπει να περιμένετε να μεταφορτωθούν από τον υπολογιστή σας.
  1. Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία εισαγωγής, κλείστε το λογισμικό του Amazon Music Importer και μεταβείτε στο πρόγραμμα περιήγησης Internet. Για να δείτε τα ενημερωμένα περιεχόμενα του ντουλάπι μουσικής σας, ίσως χρειαστεί να ανανεώσετε την οθόνη του προγράμματος περιήγησης (η γρήγορη επιλογή του πλήκτρου F5 στο πληκτρολόγιό σας).

Τώρα μπορείτε να μεταδώσετε τη μουσική σας οπουδήποτε απλά συνδέοντας στον λογαριασμό σας Cloud Player του Amazon και χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα περιήγησης στο Internet.

Εάν θέλετε να ανεβάσετε περισσότερη μουσική στο μέλλον, απλώς συνδεθείτε στον Amazon Cloud Player σας (χρησιμοποιώντας το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας στο Amazon) και κάντε κλικ στο κουμπί Εισαγωγή της μουσικής σας για να ξεκινήσετε την εφαρμογή λογισμικού που εγκαταστήσατε νωρίτερα σε αυτό το σεμινάριο. Happy streaming!