Προσθήκη μη αυτόματων λευκωμάτων μουσικής στο WMP 12

Δεν είναι δυνατό το WMP 12 να ενημερώσει αυτόματα τη σωστή τέχνη άλμπουμ;

Γιατί να ενημερώσετε με μη αυτόματο τρόπο την τέχνη του άλμπουμ στο Windows Media Player 12;

Πιθανότατα γνωρίζετε ήδη ότι το Windows Media Player 12 μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να βρείτε αυτόματα το σωστό εξώφυλλο για τα μουσικά σας άλμπουμ. Κάνει αυτό μέσω του Διαδικτύου και είναι συνήθως η καλύτερη μέθοδος για την επισήμανση της μουσικής σας .

Έτσι, γιατί θα θέλατε να το κάνετε με το χέρι;

Μερικές φορές πόσο σκληρά δοκιμάζετε, το πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων της Microsoft δεν θα είναι σε θέση να εντοπίσει το σωστό έργο τέχνης για ορισμένα από τα μουσικά σας άλμπουμ. Ίσως να έχετε ένα σπάνιο (ή παλιότερο) άλμπουμ που δεν μπορεί να ταιριάξει με μια εικόνα. Εάν δεν είναι διαθέσιμο στους online πόρους που χρησιμοποιεί το WMP 12, τότε πιθανότατα θα έρθει με έναν καλύτερο αγώνα ή ακόμα και με άδειο χέρι. Και, μερικές φορές μπορεί να υπάρχουν τόσα πολλά άσχετα αποτελέσματα που καταλήγετε να τα παρατήσετε εντελώς.

Όταν συμβεί αυτό, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να τις ενημερώσετε με μη αυτόματο τρόπο χρησιμοποιώντας ένα αρχείο εικόνας που έχετε κατεβάσει. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες εικόνες σε απευθείας σύνδεση και πιθανόν να βρείτε τη σωστή και όχι WMP 12.

Από πού προέρχονται αυτές οι εικόνες;

Υπάρχουν ιστότοποι στο διαδίκτυο που ειδικεύονται στην κάλυψη του άλμπουμ μουσικής. Για μια ματιά σε μερικά από τα καλύτερα να χρησιμοποιήσετε, δείτε τον οδηγό μας για τη λήψη δωρεάν τέχνης άλμπουμ .

Το μόνο που χρειάζεται να σιγουρευτείτε είναι ότι η εικόνα είναι σε μία από τις ακόλουθες μορφές:

Αφού κατεβάσετε τις εικόνες καλλιτεχνικής λίστας που λείπουν για τη μουσική βιβλιοθήκη σας, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  1. Αν δεν βλέπετε ήδη τα άλμπουμ στη βιβλιοθήκη σας WMP 12, μεταβείτε σε αυτήν τη λειτουργία προβολής. Ο ευκολότερος τρόπος είναι να χρησιμοποιήσετε το αριστερό παράθυρο μενού. Εάν το υπομενού Μουσική δεν έχει ήδη επεκταθεί, κάντε κλικ στο + δίπλα του, ακολουθούμενο από την επιλογή Άλμπουμ .
  2. Τώρα που μπορείτε να δείτε όλα τα λευκώματά σας (και το εξώφυλλο που λείπει), θα πρέπει να μεταβείτε στη θέση του σκληρού δίσκου του υπολογιστή σας όπου έχετε κατεβάσει τα αρχεία εικόνας. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το WMP 12 χρειάζεται τη σωστή μορφή εικόνας (βλ. Παραπάνω) για να ενημερώσει σωστά το έργο τέχνης - όπως συμβαίνει και με τις μορφές ήχου .
  3. Για να εισαγάγετε ένα αρχείο εικόνας, πρέπει πρώτα να το αντιγράψετε στο πρόχειρο των Windows. Εάν δεν είστε βέβαιοι πώς να το κάνετε αυτό, απλά κάντε δεξί κλικ στο αρχείο εικόνας και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην εντολή Αντιγραφή από το αναδυόμενο μενού . Εναλλακτικά, για να κάνετε το ίδιο πράγμα μέσω του πληκτρολογίου, κάντε αριστερό κλικ στο αρχείο και κρατήστε πατημένο το πλήκτρο CTRL και πατήστε C.
  4. Τώρα επιστρέψτε στο Windows Media Player 12.
  5. Κάντε δεξί κλικ στο άλμπουμ που χρειάζεται ενημέρωση και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Επικόλληση καλλιτεχνικού άλμπουμ στο αναδυόμενο μενού που εμφανίζεται.
  1. Δεν θα δείτε καμία αλλαγή στο έργο τέχνης αμέσως. Θα χρειαστεί να ανανεώσετε την προβολή λευκωμάτων. Ο πιο γρήγορος τρόπος για να γίνει αυτό είναι να κάνετε κλικ σε μια άλλη προβολή στο αριστερό τμήμα του παραθύρου, όπως Artist ή Genre και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Άλμπουμ ξανά. Θα πρέπει τώρα να δείτε ότι το έργο τέχνης του άλμπουμ ενημερώνεται τώρα με το αρχείο που έχετε επικολλήσει από το πρόχειρο των Windows.
  2. Για να ενημερώσετε περισσότερα άλμπουμ που έχουν ελλείποντα εξώφυλλα, απλά επαναλάβετε τα βήματα 3 έως 6.