Μια αναθεώρηση της Μουσικής Υπηρεσίας 7 ψηφίων

7Digital Μουσική Υπηρεσία - Ανασκόπηση

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους

Εισαγωγή

Ο πάροχος 7 ψηφιακών μέσων με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, ο οποίος έχει επίσης υπηρεσίες στις Η.Π.Α., τον Καναδά, τη Γερμανία, την Ιρλανδία, τη Γαλλία και πολλές άλλες ευρωπαϊκές χώρες, είναι μια υπηρεσία παροχής ψηφιακών μέσων που ξεκίνησε το 2004. Προσφέρει έναν ποικίλο κατάλογο μουσικής, βίντεο , audiobooks, soundtracks και μια επιλογή δωρεάν λήψεων.

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Χαρακτηριστικά υπηρεσιών

Ψηφιακή παράδοση μουσικής

Το επιχειρηματικό μοντέλο της 7digital είναι αποκλειστικά ένα a la carte σύστημα το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χωρίς να χρειάζεται να καταβάλλετε μηνιαία συνδρομή. Αυτό έχει το μεγάλο πλεονέκτημα να σας παρέχει μια υπηρεσία που σας επιτρέπει να αποφασίσετε πόσο συχνά αγοράζετε μέσα.

Δομή τιμολόγησης

Περιεχόμενο ιστότοπου

Ο κατάλογος μουσικής του 7digital είναι συγκρίσιμος με άλλες υπηρεσίες a la carte όπως το iTunes , το Amazon MP3 ή το Napster και το περιεχόμενο είναι ισχυρό από την άποψη της ποιότητας. Φιλοξενεί πάνω από 6 εκατομμύρια μουσικά κομμάτια που καλύπτουν ένα αξιοπρεπές αριθμό ειδών και υπάρχουν επίσης audiobooks, βίντεο και ταινίες. Οι εγκαταστάσεις περιήγησης στον ιστότοπο είναι καλές αλλά, δυστυχώς, δεν υπάρχει τρόπος να περιηγηθείτε στα διάφορα είδη. αυτό θα έκανε την πλοήγηση στον ιστότοπο τόσο ευκολότερη. Δηλαδή, όταν επιλέγετε ένα κομμάτι ή ένα άλμπουμ, υπάρχει ένα πλαίσιο προτάσεων που σας δείχνει άλλα άλμπουμ και κομμάτια που μπορεί να σας ενδιαφέρουν που ανήκουν στο ίδιο είδος. Η δυνατότητα αναζήτησης στο επάνω μέρος της οθόνης σάς επιτρέπει να πληκτρολογείτε ένα όνομα τραγουδιού, άλμπουμ ή καλλιτέχνη με περαιτέρω προχωρημένες επιλογές για την τελειοποίηση της αναζήτησής σας.

Προεπισκόπηση τραγουδιών και άλμπουμ

Όπως συμβαίνει με τις περισσότερες υπηρεσίες ψηφιακών μέσων, το 7digital σας παρέχει 30 δευτερόλεπτα μουσικά κλιπ τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αποφασίσετε αν θέλετε να αγοράσετε ένα συγκεκριμένο κομμάτι. τα άλμπουμ έχουν επίσης λίστες κομματιών που έχουν κλιπ 30 δευτερολέπτων. Κάνοντας κλικ στο εικονίδιο προεπισκόπησης κομματιού παίζει το κλιπ ήχου ροής στο ενσωματωμένο πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής του προγράμματος περιήγησης. Μπορεί επίσης να παίξει ένα ολόκληρο άλμπουμ με έξυπνη χρήση λιστών αναπαραγωγής. Η συσκευή αναπαραγωγής έχει πολλές χρήσιμες λειτουργίες, όπως το συνηθισμένο έλεγχο έντασης, το προηγούμενο / επόμενο κομμάτι και τα κουμπιά αναπαραγωγής / παύσης.

Αγορά μουσικής

Η αγορά μουσικής και άλλων τύπων μέσων από το 7digital είναι εύκολη χάρη στο καλά σχεδιασμένο περιβάλλον εργασίας χρήστη στην ιστοσελίδα τους. Ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό είναι να μπορείτε να επιλέξετε τη μορφή ήχου και την ποιότητα (bitrate) ρύθμιση των κομματιών πριν αγοράσετε. Δίπλα σε κάθε κομμάτι ή άλμπουμ υπάρχει ένα εικονίδιο που χρησιμοποιείτε για να το προσθέσετε στο καλάθι σας. Μόλις είστε ικανοποιημένοι με τις επιλογές σας, μπορείτε στη συνέχεια να προχωρήσετε στο checkout. Υπάρχουν διάφορες διαθέσιμες μέθοδοι πληρωμής, οι οποίες είναι η πιστωτική / χρεωστική κάρτα, το PayPal και άλλες.

Ψηφιακή κλειδαριά

Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά της 7Digital media service για μας ήταν η ανακάλυψη ενός προσωπικού ψηφιακού ντουλαπιού. Κάθε αρχείο πολυμέσων που αγοράζετε αποθηκεύεται στο ντουλάπι σας για ασφαλή φύλαξη. Το άλλο χρήσιμο χαρακτηριστικό είναι ότι οι περισσότερες αγορές μη DRM συχνά σας δίνουν την επιλογή των μορφών που μπορείτε να κάνετε λήψη στον υπολογιστή σας. υπέροχο αν έχετε ένα iPod και θέλετε να κατεβάσετε ένα MP3 ως AAC αντ 'αυτού. Η κατοχυρωμένη ασφάλεια όλων των αγορών σας είναι ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό που παίρνει την ψήφο μας.

Λογισμικό

7Digital Download Manager

Αυτός είναι ένας μικρός διαχειριστής λήψεων που λειτουργεί σε συνδυασμό με το ψηφιακό ντουλάπι σας. Μετά την εγκατάσταση, ο διαχειριστής λήψης τρέχει στο παρασκήνιο και σας βοηθά να κατεβάσετε τα αρχεία από το ψηφιακό ντουλάπι σας. Είτε επιλέξτε μια επιλογή αρχείων είτε κατεβάστε όλα αυτά με μία κίνηση. Κατά τη διάρκεια των δοκιμών, το λογισμικό έτρεξε απρόσκοπτα με το πρόγραμμα περιήγησης και έκανε εύκολη τη λήψη.

Τεχνικές λεπτομέρειες

Μορφές ήχου

Μορφές βίντεο

Bitstream Ρυθμίσεις

συμπέρασμα

Το 7digital προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που κάνουν την αγορά μουσικής, βίντεο, ταινιών και ηχητικών βιβλίων χωρίς προβλήματα. Ο ιστότοπος είναι καλά σχεδιασμένος, φιλικός προς το χρήστη και διαθέτει χαρακτηριστικά. Ένα εξαιρετικό ψηφιακό ντουλάπι σας προσφέρει ειρήνη και είναι ένα μεγάλο εργαλείο αποκατάστασης καταστροφών μόνο σε περίπτωση που ο υπολογιστής σας αποφασίσει να πάει νότια με αποτέλεσμα να χάσετε όλη την αγορά σας μουσική? απλώς τα κατεβάστε όλα ξανά.

Παρόλο που το 7digital είναι μια εξαιρετική υπηρεσία για χρήση και η μουσική που αγοράζετε γενικά έχει ένα υψηλό bitrate, έχει τα μειονεκτήματά της. Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει αρκετό περιεχόμενο αυτή τη στιγμή για να ανταγωνιστεί πραγματικά τα μεγάλα όπλα, όπως το iTunes Store, το Amazon MP3 και το Napster. Ουσιαστικά, εάν οι λήψεις υψηλής ποιότητας είναι σημαντικές για εσάς και σας αρέσει η ιδέα ότι όλες οι λήψεις που έχετε αγοράσει αποθηκεύονται με ασφάλεια σε ένα προσωπικό ψηφιακό ντουλάπι τότε αξίζει να εξετάσετε το 7digital.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους