Εισαγάγετε μια εικόνα σε μια υπογραφή Yahoo Mail

Προσθέστε γραφικά στην υπογραφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας με αυτό το τέχνασμα

Όταν δημιουργείτε μια υπογραφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Yahoo Mail που επισυνάπτεται σε όλα τα εξερχόμενα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ελεύθερα όλα τα διαθέσιμα εργαλεία μορφοποίησης κειμένου , αλλά δεν μπορείτε να προσθέσετε εικόνες στην υπογραφή σας όταν χρησιμοποιείτε αυτήν τη μέθοδο.

Μπορείτε επίσης να εισάγετε εικόνες στα μηνύματά σας με μη αυτόματο τρόπο, αλλά εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε μια εικόνα ως υπογραφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, έτσι ώστε να εμφανίζεται κάθε φορά που στέλνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, θα πρέπει να πάτε σε διαφορετική διαδρομή.

Πώς να εισαγάγετε μια εικόνα στην υπογραφή Yahoo Mail σας

  1. Άνοιγμα του Yahoo Mail.
  2. Κάντε κλικ ή αγγίξτε το εικονίδιο με το γρανάζι / ρυθμίσεις δίπλα στο όνομά σας, επάνω δεξιά από το Yahoo Mail.
  3. Επιλέξτε Ρυθμίσεις .
  4. Μεταβείτε στην καρτέλα Λογαριασμοί .
  5. Επιλέξτε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας στην ενότητα " Διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ".
  6. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και ενεργοποιήστε τις υπογραφές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αν δεν είναι ήδη ενεργοποιημένη. Μπορείτε να το κάνετε αυτό, τοποθετώντας μια επιταγή στο πλαίσιο δίπλα στην Προσθήκη υπογραφής στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που στέλνετε .
  7. Αντιγράψτε την εικόνα που θέλετε να χρησιμοποιήσετε στην υπογραφή.
    1. Εάν έχετε μια φωτογραφία στον υπολογιστή σας που πρέπει να χρησιμοποιήσετε στην υπογραφή, θα πρέπει πρώτα να την ανεβάσετε στο διαδίκτυο έτσι ώστε να είναι προσβάσιμη μέσω του προγράμματος περιήγησης. Μπορείτε να το ανεβάσετε σε έναν ιστότοπο όπως το Imgur, αλλά υπάρχουν πολλά άλλα από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε .
    2. Αν είναι πραγματικά μεγάλο, προσπαθήστε να το αλλάξετε μέγεθος ώστε να ταιριάζει καλύτερα με την υπογραφή του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου.
  8. Τοποθετήστε το δρομέα όπου θέλετε να είναι η εικόνα. Αν θέλετε επίσης να εισάγετε κανονικό κείμενο, μπορείτε να το κάνετε αυτό προς το παρόν.
  9. Κάντε δεξί κλικ και επικολλήστε την αντιγραφείσα φωτογραφία. Αν βρίσκεστε σε Windows, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Ctrl + V ή τη συντόμευση Command + V στο macOS.
  1. Επιλέξτε το κουμπί Αποθήκευση όταν ολοκληρώσετε την προσθήκη της εικόνας στην υπογραφή σας.