Οι 7 καλύτεροι δρομολογητές ασύρματων ταξιδιών που θα αγοράσουν το 2018

Ροκέτες τσέπης για δικτύωση Wi-Fi στο δρόμο

Είτε είστε πολεμιστής δρόμου είτε προσπαθείτε να χαλαρώσετε στις διακοπές, μερικές φορές απλώς θέλετε να σηκώσετε τα πόδια σας και να δείτε τι συμβαίνει στον πραγματικό κόσμο. Εάν μένετε σε ένα μέρος με αναξιόπιστο ασύρματο internet, ένας δρομολογητής ταξιδιών μπορεί να σας βοηθήσει να συνδεθείτε εύκολα με το κινητό σας τηλέφωνο ή φορητό υπολογιστή στο Web για αξιόπιστο Wi-Fi. Πέρα από τη δημιουργία ασφαλούς σύνδεσης στο Internet, οι δρομολογητές ταξιδιών μπορούν επίσης να σας βοηθήσουν με την ενσωματωμένη αποθήκευση για κοινή χρήση αρχείων ή ροής μουσικής σε πολλές συσκευές. Χρειάζεστε βοήθεια για την επιλογή ενός; Εδώ είναι η ψήφος μας για τους καλύτερους πρακτικούς δρομολογητές ταξιδιού.

Αυτός ο μικρός δρομολογητής πακέτο έναν τόνο με τον τρόπο των χαρακτηριστικών, και spoiler alert: είναι κάτι περισσότερο από απλά ένα δρομολογητή - γι 'αυτό έκανε το δρόμο της στην κορυφή της λίστας μας. Για αρχάριους, λειτουργεί ένα chipset MTK7620 και θα μετατρέψει τόσο μια ενσύρματη σύνδεση στο Internet (όταν βρίσκεται σε λειτουργία AP) όσο και μια ασύρματη σύνδεση δικτύου (όταν βρίσκεται σε κατάσταση γέφυρας) σε ένα τυπικό δίκτυο Wi-Fi με εντυπωσιακές ταχύτητες. Πολύ εντυπωσιακό για ένα μικρό πράγμα που είναι μόνο 2,28 x 2,28 x 2,28 ίντσες. Αλλά πέρα ​​από αυτό, αυτός ο μικρός τύπος σας προσφέρει την δυνατότητα ενός τεσσάρων θυρών USB hub, μια φορητή μπαταρία 10400mAh για τη φόρτιση των συσκευών σας, καθώς και τη λειτουργικότητα σύνδεσης μιας μονάδας flash ή εξωτερικού σκληρού δίσκου για τη φιλοξενία / μεταφορά αρχείων στο πηγαίνω.

Ουσιαστικά ένα gadget ταξιδιού 3 σε 1, το RAVPower FileHub Plus προσφέρει άμεσες δυνατότητες ως ταινία πολυμέσων ικανή να διαβάζει μια κάρτα SD και εξωτερικούς σκληρούς δίσκους έως και τεσσάρων terabytes. Δεύτερον, το RAVPower λειτουργεί ως ένας εξατομικευμένος ασύρματος δρομολογητής που συνδέεται απευθείας με ένα καλώδιο Ethernet μέσα σε ένα ξενοδοχείο. Ως τρίτο και τελευταίο τέχνασμα, η RAVPower λειτουργεί ως μπαταρία για τα χρεόγραφα έκτακτης ανάγκης (μπορεί να τροφοδοτήσει τα περισσότερα smartphones έως και 2x πριν ξεκινήσει να λειτουργεί). Επιπλέον, μια υποδοχή SD επιτρέπει την πρόσβαση σε φωτογραφίες και βίντεο, καθώς και τη ροή απευθείας σε ένα Chromecast.

Ως ασύρματο δρομολογητή, η μετατροπή από ενσύρματη γραμμή σε ασύρματη σύνδεση επιτρέπει επιπλέον ασφάλεια, καθώς και την ευκαιρία να μοιραστείτε μια αξιόπιστη και ασφαλή σύνδεση στο Internet με άλλους στο κόμμα σας. Η ενσωμάτωση του ενσωματωμένου τσιπ MTK762N προσφέρει την καλύτερη απόδοση τόσο του υλικού όσο και του λογισμικού και διατηρεί το δρομολογητή σας ενημερωμένο με το πιο πρόσφατο υλικολογισμικό για πρόσθετα επίπεδα ασφάλειας. Το RAVPower υποστηρίζει PPPoE, στατικά και δυναμικά σήματα IP για περιορισμένες δυνατότητες σύνδεσης εντός ενός ξενοδοχείου, Airbnb ή άλλων θέσεων ταξιδιού.

Η τσέπης TP-Link N300 είναι ικανή να χτυπήσει ταχύτητα έως και 300Mbps Wi-Fi και η σύνδεση ζώνης 2,4GHz εξασφαλίζει ροή βίντεο χωρίς χρονική υστέρηση και online gaming σε ευρύ χώρο. Η συμπερίληψη της συμβατότητας με το Chromecast της Google υπογραμμίζει την ευελιξία του N300, ο οποίος μπορεί επίσης να λειτουργήσει ως δρομολογητής, επαναλήπτης, πελάτης, AP και hotspot.

Το N300 τροφοδοτείται μέσω θύρας microUSB που μπορεί να συνδεθεί απευθείας με φορτιστή ή φορητό υπολογιστή. Η εγκατάσταση πραγματοποιείται σε λιγότερο από ένα λεπτό με ένα σημείο πρόσβασης WISP που μπορεί να μοιραστεί από πολλούς χρήστες ακόμα και σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου δίπλα. Και δεδομένου ότι η φορητότητα είναι το κλειδί εδώ, ζυγίζει ένα ultra-light 7,2 ουγκιές.

Διατίθεται για την τιμή μόλις τριών Starbucks lattes, ο ασύρματος δρομολογητής ταξιδιών Medialink είναι ένα άλλο αγαπημένο που είναι φιλικό προς την τσέπη (ζυγίζει μόνο δύο ουγγιές). Μπορεί να δημιουργήσει μια σύνδεση πάνω από 802.11n έως 150Mbps, γι 'αυτό είναι ιδανική για ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, δωμάτιο dorm ή οπουδήποτε αλλού μπορεί να χρειαστεί μια ασφαλή σύνδεση στο Internet. Το αναδιπλούμενο πώμα AC επιτρέπει στο Medialink να συνδέεται απευθείας σε τοίχο για απεριόριστη τροφοδοσία. Όσο για την εγκατάσταση, είναι ένα cinch. Αυτό γίνεται απευθείας από την οθόνη ρυθμίσεων του δρομολογητή με το smartphone, το tablet ή τον υπολογιστή σας, ώστε να μην χρειάζεστε επιπλέον λήψεις εφαρμογών.

Το Medialink έχει τρεις λειτουργίες: μπορεί να δημιουργήσει ένα πιο ασφαλές ασύρματο δίκτυο, να λειτουργήσει ως ασύρματο σημείο πρόσβασης (δημιουργώντας ένα σήμα Wi-Fi όπου δεν υπήρχε κανένας προηγουμένως) ή έναν επαναλήπτη (που μπορεί να βοηθήσει στην επέκταση του υφιστάμενου ασύρματου σήματος βαθύτερα ένα σπίτι ή ένα ξενοδοχείο όπου υπάρχει ήδη ένα τρεμάμενο σήμα). Σε αντίθεση με άλλους δρομολογητές ταξιδίων, η φιλική προς τον προϋπολογισμό τιμολόγηση περιορίζει ορισμένα από τα επιπλέον (δεν υπάρχει αποθηκευτικό χώρο για streaming βίντεο ή εικόνες ή ακόμα και ενσωματωμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας για τη φόρτιση ενός smartphone εν κινήσει).

Προσφέροντας εξαιρετικά γρήγορες ταχύτητες έως και 433Mbps Wi-Fi πάνω από 802.11ac και 300Mbps σε συνδέσεις 802.11n, το TRENDnet TEW-817DTR είναι ένα σοβαρό demon demonstrator ταχύτητας. Ζυγίζοντας λιγότερο από μία λίβρα, είναι συμπαγής και φορητός και προσφέρει εναλλάξιμα βύσματα για τη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη και το Ηνωμένο Βασίλειο ακριβώς έξω από το κουτί, γι 'αυτό είναι ιδανικό για διεθνή ταξίδια. Ανεξάρτητα από το μέρος του κόσμου που βρίσκεστε, μπορείτε να συνδέσετε γρήγορα το TRENDnet στο υπάρχον ασύρματο δίκτυό σας και να δημιουργήσετε το δικό σας ασφαλές δίκτυο Wi-Fi με ενσωματωμένη κρυπτογράφηση, διασφαλίζοντας την ιδιωτικότητα και την ανωνυμία.

Εργασία με συσκευές Wi-Fi AC και N σε κίνηση, το TRENDnet είναι ο ταχύτερος ασύρματος δρομολογητής ταξιδιών στην αγορά με ένα χρόνο ρύθμισης που θα σας κάνει online σε λίγα μόνο λεπτά. Ευτυχώς, η ταχύτητα δεν είναι η μόνη ελκυστική ποιότητα του TRENDnet. Μπορεί επίσης να μεταδίδει αβίαστα βίντεο, φωτογραφίες και μουσική σε smartphone, τηλεόραση, συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων ή άλλη συσκευή DLNA (όπως το Chromecast της Google, για παράδειγμα).

Επιπλέον, ο διακόπτης εναλλαγής onboard μπορεί να μεταφέρει γρήγορα το TEW-817DTR από τη λειτουργία δρομολογητή σε λειτουργία WISP / AP / Repeater ή να τον απενεργοποιήσει. Και αν αντιμετωπίζετε προβλήματα, η Trendnet προσφέρει τριετή εγγύηση και απεριόριστη τεχνική υποστήριξη 24 ώρες το 24ωρο για οποιεσδήποτε ερωτήσεις εγκατάστασης, ενώ στο κράτος ή στο εξωτερικό.

Ο δρομολογητής Mini Travel Router κερδίζει το σημείο "αξίας" του στη λίστα, επειδή είναι, με μια λέξη, γρήγορο. Στα 300 mb / s, είναι ταχύτερη από πολλούς δρομολογητές στο σπίτι και διαθέτει εσωτερική μνήμη RAM 128 MB. Αλλά αυτό που είναι εξαιρετικά δροσερό εδώ είναι η φύση ανοιχτού κώδικα. Μπορείτε να επεκτείνετε τις δυνατότητες εκτός χαρτοπαικτικών λεσχών δίπλα στην φόρτωση σε τόνους λειτουργιών για να υποστηρίξετε τα πάντα, από κάμερες web σε δίσκους USB. Πλέον για ένα επιπλέον $ 20 ή έτσι μπορείτε να προσθέσετε μια εξαιρετικά ισχυρή εξωτερική κεραία στο πακέτο για ένα ευρύτερο, πιο σταθερό δίκτυο. Προσθέστε αυτό στην ενσωματωμένη λειτουργικότητα VPN (που υποστηρίζει περισσότερους από 20 διαφορετικούς υπάρχοντες πελάτες) και έχετε μια μονάδα τροφοδοσίας που ταιριάζει απόλυτα στην τσέπη σας (ή το carry-on σας).

Το GL-MT300A σηματοδοτεί μια άλλη είσοδο στον χώρο του δρομολογητή ταξιδιού που αξίζει καλά την τιμή εισόδου. Η σχεδίαση 1.41-ουγκιών, φιλική προς την τσέπη, είναι πραγματικά φορητή και μπορεί να τροφοδοτηθεί από οποιοδήποτε φορητό υπολογιστή USB, τροφοδοτικό ή προσαρμογέα 5V DC. Μόλις ενεργοποιηθεί, το MT300A βοηθάει στη μετατροπή ενός ενσύρματου δικτύου σε ένα ξενοδοχείο ή το γραφείο σε μια ιδιωτική σύνδεση Wi-Fi που μπορεί να μοιράζεται μεταξύ πολλών συσκευών με ασφάλεια και ευκολία.

Παρέχοντας ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας είναι η προσθήκη τόσο του OpenVPN όσο και του προγράμματος-πελάτη Tor (υπάρχουν 20+ φορείς παροχής VPN για την ασφαλή κάλυψη της σύνδεσής σας και το firmware TOR με δυνατότητα λήψης που διασφαλίζει την ιδιωτικότητα). Επιπλέον, το MT300A περιλαμβάνει 128MB RAM για ταχύτερη απόδοση, καθώς και 16GB αποθήκευσης επί του σκάφους για την ασφαλή μεταφορά αρχείων ή πολυμέσων. Πέρα από τις ασφαλείς επιδόσεις και την αποθήκευση, το MT300A περιλαμβάνει επίσης θύρες διπλού Ethernet για πολλαπλές συνδέσεις, καθώς και υποδοχή κάρτας microSD για ακόμα μεγαλύτερη αποθήκευση και κοινή χρήση αρχείων.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .