Γνωρίστε τους ομοφυλόφιλους στο App Jack'd

Εύρεση φίλων και διασκέδασης στην εφαρμογή Jack'd

Το Jack'd είναι μια κινητή εφαρμογή που χρονολογείται για τους ομοφυλόφιλους. Οι χρήστες δημιουργούν ένα προφίλ, ανεβάζουν εικόνες και μπορούν να περιηγηθούν στα προφίλ άλλων χρηστών. Η εφαρμογή μπορεί να προβάλει άλλους χρήστες με βάση την απόστασή τους από εσάς, επιτρέποντάς σας να βρείτε άλλους που βρίσκονται κοντά.

Σκηνές: Το μυστικό για την επιτυχία του Jack

Όταν είστε ήδη σε μειονοτική ομάδα, η εξεύρεση κάποιας με ενδιαφέροντα ή προσδοκίες που ταιριάζουν με τη δική σας μπορεί να είναι δύσκολη. Μπορεί να φαίνεται ότι όλες οι εφαρμογές εκεί έξω καλύπτουν μόνο έναν τύπο ανθρώπου. Το Jack'd φαίνεται να έχει την πιο ποικιλόμορφη κοινότητα των χρηστών, κατανεμημένη σε αυτό που ο Jack'd αναφέρεται ως "σκηνές".

Οι σκηνές περιλαμβάνουν:

Επιλέγοντας σε ποια σκηνή αναγνωρίζετε, διευκολύνετε άλλους χρήστες που προσελκύονται από τον τύπο σας να σας βρουν. Για τον άνθρωπο που δεν γνωρίζει αρκετά ποιος τον προσελκύει ή είναι ίσως ανοιχτός για να δοκιμάσει νέες εμπειρίες και νέες προσωπικότητες, αυτή η εφαρμογή μπορεί να βοηθήσει.

Επιπλέον, η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να προβάλλουν όλες αυτές τις σκηνές ταυτόχρονα ή να τις προβάλλουν ξεχωριστά, παρέχοντας στους χρήστες μια εκπληκτικά πιο βαθιά εμπειρία από ό, τι μπορείτε να βρείτε στο Grindr και στο ilk.

Κάντε λήψη του Jack Now

Εργαλεία αναζήτησης Κάνουν ευκολότερη την εύρεση των παιδιών

Μια άλλη λειτουργία που θα βρείτε σε αυτή την εφαρμογή είναι η δυνατότητα να εκτελέσετε μια βαθύτερη αναζήτηση σε αυτές τις σκηνές με βάση διάφορους παράγοντες, όπως:

Με την εφαρμογή φίλτρων, μπορείτε να πλησιάσετε το είδος του ατόμου που σας ενδιαφέρει να βρείτε. Προσθέστε την δυνατότητα αναζήτησης σε απευθείας σύνδεση σε όλο τον κόσμο ή μειώνοντας την εστίαση σε μια συγκεκριμένη πόλη ή περιοχή και ανοίγει πολλές δυνατότητες.

Αυτό είναι μεγάλο, ειδικά πριν ταξιδέψετε ή ίσως αν μετακομίσετε σε μια νέα περιοχή. Πολύ καλός τρόπος για να πετύχετε ποιος θα βρίσκεστε πολύ κοντά για τους φίλους και τους συνεργάτες δραστηριότητας.

Άλλα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά του Jack "d"

Ως στάνταρ για όλες τις gay εφαρμογές, το Jack'd διαθέτει επίσης ειδοποιήσεις push που σας ειδοποιούν για νέα μηνύματα, τη δυνατότητα να προσαρμόσετε το προφίλ σας με το φως ή τις λεπτομέρειες, μια λίστα αγαπημένων και μια λειτουργία για τον έλεγχο του ποιος άνοιξε το προφίλ σας.

Ο εντοπιστής αγώνων και η επακόλουθη παγκόσμια αντιστοίχιση εικόνων προσφέρει στους χρήστες την ευκαιρία να επεκτείνουν την γεωγραφική τους αναζήτηση και μπορεί να είναι ένας τρόπος διασκέδασης για να περάσουν το χρόνο.

Αν τυχαίνει να ταιριάζει με κάποιον που λέει ότι ενδιαφέρονται για τις φωτογραφίες σας, ειδοποιούνται και τα δύο μέρη, επιτρέποντας την έναρξη μιας συνομιλίας. Δεν θα ειδοποιηθείτε για έναν αγώνα εκτός εάν και εσείς και το άλλο πρόσωπο εκφράσετε αμοιβαίο ενδιαφέρον.