Πώς να οικοδομήσουμε μια θρυλική ομάδα θρύλων τεράτων

Στο Monster Legends, το μακιγιάζ της ομάδας σας είναι ζωτικής σημασίας όταν παίρνετε τέρατα που ελέγχονται από ηλεκτρονικό υπολογιστή και το πιο σημαντικό είναι στη φιλονικία μεταξύ παίκτη και παίκτη. Βάζοντας ένα βέλτιστο μίγμα τέρατα ενάντια σε ορισμένους τύπους εχθρών μπορεί να είναι η διαφορά μεταξύ γιορτάζοντας τα χαλάσματα της νίκης ή πηγαίνοντας κάτω από τις φλόγες. Θα χρειαστείτε επίσης μια καλά κατασκευασμένη ομάδα όταν ομαδοποιείτε μαζί με άλλους παίκτες για να συμμετάσχετε στις Team Races και Team Wars.

Πώς λοιπόν κατασκευάζετε την καλύτερη ομάδα για να κάνετε μάχη με τους Monster Legends; Δεν υπάρχει μία απάντηση σε αυτό το ερώτημα, καθώς εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, συμπεριλαμβανομένου του επιπέδου που είστε και με τον οποίο πολεμάτε εναντίον σας ή με.

Κτίριο ομάδας Monster για αρχάριους

Ενώ μια καλοφτιαγμένη ομάδα γίνεται πιο σημαντική σε υψηλότερα επίπεδα, μπορείτε ακόμα να κερδίσετε ένα πλεονέκτημα στα αρχικά στάδια του παιχνιδιού στέλνοντας το σωστό σύνολο τεράτων στο πεδίο της μάχης. Στις περισσότερες μάχες έχετε την επιλογή να μεταφέρετε τα τέρατα μέσα και έξω πριν αρχίσει ο αγώνας, επιτρέποντάς σας να ορίσετε τη στρατηγική σας με βάση τα στυλ των αντιπάλων που αντιμετωπίζετε μέσω του κουμπιού CHANGE TEAM .

Το κλειδί για να γνωρίζετε ποιοι στρατιώτες από το στρατό σας θα πρέπει να λάβουν σοβαρά υπόψη την κλήση κατά τη διάρκεια μιας συγκεκριμένης αψιμαχίας είναι πρώτα η σωστή κατανόηση των στοιχείων του παιχνιδιού και ποια θηρία θα τακτοποιηθούν καλύτερα εναντίον άλλων τόσο για αδίκημα όσο και για άμυνα. Ο Οδηγός Αναπαραγωγής Monster Legends προσφέρει ένα αστάρι σε κάθε γραμμή που βασίζεται σε στοιχεία με τέρατα και τα αντίστοιχα δυνατά και αδύνατα σημεία.

Καθώς προχωράτε στον Χάρτη Περιπέτειας και κερδίζετε περισσότερη εμπειρία ως Master Monster, η εναλλαγή μαχητών μέσα και έξω για να εξουδετερώσετε διαφορετικούς τύπους εχθρών θα γίνει δεύτερη φύση. Είναι αυτό το επίπεδο άνεσης που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε μια πιθανότητα από NPC ανώτερου επιπέδου και από μάχες PvP.

Ειδικές δεξιότητες και αντικείμενα

Παίρνοντας μια αίσθηση για το ποια στοιχειά λειτουργούν καλύτερα σε ορισμένες καταστάσεις είναι απαραίτητο, πρέπει επίσης να γνωρίζετε τις δεξιότητες που διαθέτει κάθε μέλος του κτήματός σας καθώς και τις καλύτερες στιγμές για να τους χειριστείτε. Η καρτέλα Δεξιότητες στο προφίλ κάθε τέρας παρέχει λεπτομερείς λεπτομέρειες για κάθε διαθέσιμη ικανότητα, συμπεριλαμβανομένου του κόστους της ταχύτητας και της αντοχής καθώς και των συνολικών αποτελεσμάτων της.

Αν και πολλές δεξιότητες επικεντρώνονται στην αντιμετώπιση ζημιών ή στην ενίσχυση της άμυνας, άλλες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να θεραπεύσουν ή να αναζωογονήσουν ένα ή περισσότερα μέλη της δικής σας ομάδας. Προηγούμενο επίθεση για να χρησιμοποιήσετε μία από αυτές τις παθητικές δεξιότητες την κατάλληλη στιγμή θα μπορούσε να σας εξοικονομήσει από μια δαπανηρή ήττα.

Στο κάτω μέρος της προαναφερθείσας καρτέλας προφίλ είναι ειδικές δεξιότητες τέρας, οι πιο ισχυρές στην ατομική τους εργαλειοθήκη. Πριν από τη δέσμευση σε μια ομάδα και το πάτημα του κουμπιού Καταπολέμησης , θα πρέπει να γνωρίζετε καλά τις ειδικές δεξιότητες που θα έχετε στα χέρια σας εκτός από το πότε και πώς θα τις αναπτύξετε.

Εξοπλίζοντας τα τέρατά σας με τα κατάλληλα αντικείμενα πριν από έναν αγώνα είναι ένα άλλο σημαντικό αλλά συχνά αγνόητο στοιχείο της ομαδικής οικοδόμησης. Αντί να βασιζόμαστε μόνο στις δεξιότητες, μια καλά προετοιμασμένη ομάδα αποθέτει επίσης σε φίλτρα, κύλινδροι, φυλακτά, αντιτοξίνες και άλλα χρήσιμα αντικείμενα, πριν φτάσουν στην επιχείρηση. Δεκάδες διαφορετικά, εξαρτώμενα από το επίπεδο αντικείμενα μπορούν να αγοραστούν στο κατάστημα Monster Legends Shop για χρυσό ή πολύτιμους λίθους. Πάρτε το χρόνο σας κατά την περιήγηση στα εικονικά ράφια και βεβαιωθείτε ότι η ομάδα είναι κατάλληλα εξοπλισμένη για την επόμενη περιπέτεια τους πριν βγείτε από το νησί σας.

Μεγάλο κτίριο Team Monster

Όταν φτάσετε στο προηγμένο στάδιο του παιχνιδιού, η οικοδόμηση μιας ομάδας Legendary Monsters γίνεται τελικά μια ρεαλιστική επιχείρηση. Φτάνοντας στο σημείο όπου μπορείτε να συγκεντρώσετε μια θρυλική ομάδα είναι αρκετά συναρπαστικό.

Αναπαράγοντας συνδυάζοντας δύο συγκεκριμένα υβρίδια ή αγοράζοντας στο Κατάστημα για ένα υψηλό τέλος, το Legendary Monsters είναι το καλύτερο που μπορεί να προσφέρει το παιχνίδι. Οι ειδικές δεξιότητές τους, οι αντιστάσεις και τα εντυπωσιακά statlines κάνουν το καθένα το συνολικό πακέτο.

Δεν υπάρχει μια τέλεια ομαδοποίηση των Legendary Monsters, και οι απόψεις ποικίλλουν σημαντικά ανάλογα με το ποιος ρωτάς. Στην πραγματικότητα, ίσως κανένα άλλο θέμα της συζήτησης Monster Legends δεν μπορεί να προκαλέσει μια παθιασμένη συζήτηση όσο αυτή. Με αυτό είπε, υπάρχουν μερικές κατευθυντήριες γραμμές που μπορείτε να ακολουθήσετε όταν δημιουργείτε μια ομάδα αυτών των πολεμιστών ελίτ και είναι εντυπωσιακά παρόμοιοι με εκείνους τους κανόνες που εφαρμόσατε ως αρχάριοι που έκαναν το πρώτο άλμα τους στο Return Adventure Map.

Οι κατευθυντήριες γραμμές εδώ είναι επίσης για να προσαρμόσετε τη σειρά σας με βάση τις μάχες που θα αγωνίζεστε, όπως περιγράψαμε παραπάνω. Η κύρια διαφορά, ωστόσο, έγκειται στο γεγονός ότι οι θρυλικές ικανότητες είναι πολύ βαθύτερες και απαιτούν αρκετά περισσότερο από την άποψη της στρατηγικής. Κατώτατη γραμμή, κάνετε την εργασία σας και γνωρίζετε τα θρυλικά σας θηρία μέσα και έξω πριν τα στείλετε στον πόλεμο ως μονάδα.

Κατά τη στιγμή της δημοσίευσης, εδώ είναι μερικά από τα πιο δημοφιλή θρυλικά τέρατα διαθέσιμα.

Κτίριο ομάδας παίκτη έναντι παίκτη (PvP)

Ενώ μάχεται εναντίον μιας φαινομενικά ατελείωτης συλλογής τεράτων ελεγχόμενων από υπολογιστή, είναι πολύ διασκεδαστικό, τίποτα δεν χτυπάει την ένταση της πίεσης της ομάδας σας από κτήνη εναντίον ενός συνόλου αντιπάλων που ανήκουν και λειτουργούν από έναν άλλο παίκτη του Monster Legends. Όσον αφορά την PvP, ωστόσο, υπάρχουν στην πραγματικότητα δύο διαφορετικοί τύποι ομάδων που πρέπει να λάβετε υπόψη σας - την ομάδα επιθέσεων και την ομάδα άμυνας σας.

Η ομάδα σας επίθεσης PvP
Η ιδέα της κατασκευής Team Attack είναι κάπως παρόμοια με την βασική κατασκευαστική ομάδα που περιγράφεται λεπτομερώς στην αρχή αυτού του άρθρου, καθώς επιλέγετε τα τρία τέρατα που θέλετε να χρησιμοποιήσετε σε μια συγκεκριμένη μάχη. Αντί να προχωρήσετε στο πεδίο της μάχης και να τροποποιήσετε την ομάδα σας με βάση τους αντιπάλους που βλέπετε, έχετε τη δυνατότητα να κάνετε εκ των προτέρων τις απαραίτητες αλλαγές.

Η καρτέλα PvP BATTLE απαριθμεί μια σειρά πιθανών αντιπάλων πραγματικής ζωής που περιμένουν σε μια ουρά. Μπορείτε να εισάγετε μάχη με οποιοδήποτε από αυτά επιλέγοντας το κουμπί FIGHT που συνοδεύει το προφίλ της ομάδας τους. Αυτό το προφίλ δεν εμφανίζει μόνο τα συγκεκριμένα τέρατα στην αμυντική ομάδα κάθε παίκτη αλλά και τον αριθμό των τρόπαιων που κερδίζετε ή χάνετε με βάση την έκβαση της μάχης. Μπορείτε να αλλάξετε το μακιγιάζ της ομάδας Attack σας οποιαδήποτε στιγμή πριν αρχίσετε μια μάχη μέσω του κουμπιού CHANGE YOUR TEAM , που βρίσκεται στο κάτω μέρος της οθόνης.

Ακριβώς όπως ρυθμίζετε τα μέλη της ομάδας σας εν πτήσει όταν μάχονται τα τέρατα των υπολογιστών για να εξουδετερώσουν τις ιδιαίτερες δυνάμεις και τις αδυναμίες τους, θα θέλατε να ρυθμίσετε μια ομάδα επίθεσης που έχει την καλύτερη πιθανότητα νίκης ενάντια στη σειρά θηραμάτων που επιλέγετε να σπάσει με. Μια άλλη βασική διαφορά που θα πρέπει να ληφθεί υπόψη στη λήψη αποφάσεων σας όταν πρόκειται για μάχες PvP είναι αυτό που σκοπεύετε να χάσετε.

Αν το καλύτερο matchup που σας παρουσιάζει αυτή τη στιγμή εξακολουθεί να φαίνεται πολύ δύσκολο τότε ίσως θελήσετε να ασκήσετε υπομονή και να περιμένετε έναν πιο κατάλληλο για τα καλύτερα τρία τέρατά σας, ειδικά αν υποστείτε να χάσετε σημαντικό αριθμό τροπαίων και κινδυνεύετε να επιστρέψετε ένα μικρότερο πρωτάθλημα που μπορεί να μην θέλετε να παίξετε.

Ομάδα άμυνας PvP
Η ομάδα άμυνάς σας, εν τω μεταξύ, ακολουθεί ένα διαφορετικό σύνολο κανόνων και εξυπηρετεί έναν άλλο σκοπό εντελώς. Η ουρά μάχης που περιγράφεται παραπάνω παραθέτει τους παίκτες στο τρέχον πρωτάθλημα που είναι έτοιμοι να αναλάβουν οποιονδήποτε και όλους τους αμφισβητίες που επιθυμούν να πολεμήσουν τα τρία τέρατά τους που φαίνονται. Αυτές είναι οι ομάδες άμυνας των παικτών, οι οποίες δεν μπορούν να τροποποιηθούν μόλις ξεκινήσει η μάχη.

Επειδή δεν έχετε την πολυτέλεια να βλέπετε ποιον θα πολεμήσετε εκ των προτέρων κατά την κατασκευή της ομάδας άμυνας σας, δεν υπάρχει πραγματικά ένα τέλειο σχέδιο. Όταν σχεδιάζετε την Ομάδα Άμυνας σας, συνιστάται να χρησιμοποιείτε τρία διαφορετικά και ισχυρά τέρατα για να εξασφαλίσετε ότι έχετε ένα ισορροπημένο μείγμα επιθετικών επιθέσεων πολλών στοιχείων μαζί με τη δυνατότητα να χρησιμοποιείτε ισχυρές αμυντικές και θεραπευτικές δεξιότητες εάν χρειαστεί.

Ένας άλλος σημαντικός παράγοντας κατά την επιλογή της Ομάδας Άμυνας σας είναι να γνωρίζετε τους σοβαρούς περιορισμούς που συνοδεύουν. Οποιαδήποτε τέρατα έχουν ανατεθεί στην Ομάδα Άμυνας σας δεν είναι διαθέσιμα σε άλλο μέρος του παιχνιδιού, είτε πρόκειται για την ομάδα Attack σας είτε για άλλες μάχες εκτός του PvP. Οι μάχες του παίκτη-παίκτη είναι μόνο μία πτυχή του Monster Legends, γι 'αυτό έχετε κατά νου αυτό όταν αναθέτετε θηρία στην Ομάδα Άμυνας σας.

Ομαδικές αγωνιστικές και ομαδικές μάχες: Συμμετοχή δυνάμεων με άλλους παίκτες

Είναι δύσκολο να ξεπεράσεις τον ενθουσιασμό που έχει να επιτεθείς με ένα συμπαγές σχέδιο παιχνιδιού και να στείλεις τα καλύτερα του στρατού σου σε έναν άλλο παίκτη, γι 'αυτό τα πρωταθλήματα PvP είναι πάντα μια τέτοια κυψέλη δραστηριότητας. Με αυτό είπε, Monster Legends προσφέρει ένα άλλο μονοπάτι για τα βραβεία και τη δόξα που απαιτεί τη συνεργασία και τη συνεργασία μεταξύ των παικτών.

Στους Team Wars, οι πραγματικοί παίκτες ενώνουν και διεξάγουν πολέμημα πολλών ημερών εναντίον άλλων ομάδων με τα βραβεία της νίκης στη γραμμή και, το σημαντικότερο, μια γενναιοδωρία των Coins War. Αυτά τα σκληρά νομίσματα μπορούν στη συνέχεια να χρησιμοποιηθούν για την αγορά αποκλειστικών τεράτων και ισχυρών αντικειμένων. Στα Team Races, ομάδες ομάδων πραγματικών παικτών τοποθετούνται σε ένα νησί και επιφορτισμένες με την ολοκλήρωση αποστολών και νίκης σε συγκεκριμένο χρονικό παράθυρο. Στο τέλος, όλα τα μέλη της ομάδας που κερδίζουν συνήθως λαμβάνουν ένα υψηλότατο αυγό τέρας μη προσβάσιμο οπουδήποτε αλλού στο παιχνίδι.

Προκειμένου να είστε κατάλληλοι για να δημιουργήσετε ή να συμμετάσχετε σε μία ομάδα πραγματικών παικτών και να συμμετάσχετε σε ένα από αυτά τα συμβάντα, πρέπει πρώτα να δημιουργήσετε το Team Zeppelin - διαθέσιμο στο επίπεδο 16 ή παραπάνω. Η δημιουργία της δικής σας ομάδας σας κάνει αυτόματα το Team Leader και σας δίνει επίσης τη δυνατότητα να καθορίσετε τις απαραίτητες προϋποθέσεις για την ένταξη. Προαπαιτούμενα μπορεί να περιλαμβάνει το αν η ομάδα σας είναι ανοικτή σε όλους τους παίκτες που πληρούν τις εν λόγω απαιτήσεις ή αν πρόκειται για μια ιδιωτική ομάδα στην οποία έχετε τη δυνατότητα να απορρίπτετε παίκτες που έχουν τα κατάλληλα προσόντα για οποιονδήποτε λόγο.

Εάν δεν είστε πρόθυμοι να τρέξετε τη δική σας ομάδα αλλά ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε σε μία, υπάρχουν μερικοί τρόποι να το κάνετε. Η πιο προφανής και απλούστερη μέθοδος είναι να ζητήσετε από τους φίλους που παίζουν το παιχνίδι, αν γνωρίζουν τις ομάδες που επιθυμούν να προσθέσουν παίκτες στη σειρά Monster Power. Ένας άλλος είναι να ελέγξετε μερικά από τα φόρουμ κοινότητας και τις ομάδες κοινωνικών μέσων που οι ηγέτες της ομάδας Monster Legends και οι συνδιευθυντές συχνά χρησιμοποιούν για σκοπούς πρόσληψης. Μπορείτε επίσης να βρείτε πολλούς δυνητικούς συμπαίκτες κατά τη διάρκεια συνομιλιών και κάνοντας φίλους με άλλους παίκτες.

Ένα από τα καλύτερα μέρη για να βρεθούν οι recruiters είναι το τμήμα του Δημαρχείου στα φόρουμ Monster Legends του Social Point. Άλλοι περιλαμβάνουν τη σελίδα κοινότητας του Monster Legends στο Google+, το Monster Legends για το Reddit και το Monster Legends Recruiting στο Facebook.

Χρειάζεστε περισσότερες συμβουλές; Ελέγξτε το άρθρο μας Top Ten Monster Legends Tips and Tricks. https: // www. / top-monster-legends-συμβουλές-και-κόλπα-4158096