Τρόποι για τους μαθητές Sims 2 να κερδίσουν χρήματα

Οι υποτροφίες που λαμβάνουν οι Sims σας στο Sims 2 όταν εισέρχονται για πρώτη φορά στο κολλέγιο δεν συνεχίζουν να εκταμιεύονται καθ 'όλη τη διάρκεια των σπουδών τους. Ανάλογα με το στυλ ζωής των Sims, τα χρήματα των υποτροφιών θα μπορούσαν να δαπανηθούν εύκολα. Βρίσκοντας μια άλλη δουλειά και επιχορηγήσεις είναι οι επιλογές οι φοιτητές πρέπει να κερδίσουν χρήματα.

Επιχορηγήσεις

Το Πανεπιστήμιο θα χορηγήσει τις επιχορηγήσεις του Sims βάσει της ακαδημαϊκής του επίδοσης Η απόκτηση καλών βαθμών είναι ένας εύκολος τρόπος να κερδίσετε ένα μεγάλο κομμάτι μετρητών στο τέλος ενός εξαμήνου. Οι επιχορηγήσεις κυμαίνονται από 1.200 για Α + έως 300 για C-. Οτιδήποτε χαμηλότερο δεν θα κερδίσει Sims κανένα χρήμα.

Διαθέσιμες θέσεις εργασίας στο κολέγιο

Οι Sims δεν παίρνουν κανονικές εργασίες όπως κάνουν στη γειτονιά. Αντ 'αυτού, κάνουν δουλειά όταν έχουν το χρόνο ή το κίνητρο για να το κάνουν. Η αμοιβή για τις θέσεις εργασίας κυμαίνεται από 80 έως 50. Οι υψηλότερες αμειβόμενες θέσεις εργασίας παίρνουν μεγαλύτερο φόρο στις ανάγκες των Sims σας. Οι θέσεις εργασίας είναι: Barista (80), Bartender (80), Εργαζόμενος Καφετερία (50), Καθηγητής (60) και Προσωπικός Εκπαιδευτής (70).

Πώς να πάρετε μια εργασία

Για να εργαστείτε ως Barista, Bartender ή Cafeteria Worker, κάντε κλικ στον τρέχοντα εργαζόμενο και επιλέξτε Εργασία ως. Το Sim σας θα αναλάβει την εργασία μέχρι να τους καλέσετε να κάνουν κάτι άλλο. Για να διδάξετε ένα άλλο Sim, η επιλογή θα εμφανιστεί όταν κάνετε κλικ στην αποστολή τους. Αυτό λειτουργεί μόνο αφού το Sim έχει ένα εξάμηνο κολέγιο. Είναι ένας προσωπικός εκπαιδευτής κάνοντας κλικ στον πιθανό μαθητή και επιλέγοντας την επιλογή του προσωπικού προπονητή όταν εργάζονται έξω.

Άλλες επιλογές λήψης χρημάτων

Παίζοντας ένα εργαλείο σε μια κοινότητα για συμβουλές, freestyle για συμβουλές, πισίνα hustle, χρήματα δέντρο, και χρησιμοποιώντας το πλαστό μηχάνημα στη μυστική κοινωνία είναι οι άλλες επιλογές για την απόκτηση χρημάτων.