Τα 10 καλύτερα παιχνίδια PC του 2010

Κατάλογος των κορυφαίων 10 παιχνιδιών PC από το 2010

Δεν ήταν μέχρι που καθόμουν για να γράψω τη λίστα με τα κορυφαία παιχνίδια PC του 2010 που συνειδητοποίησα πόσα καλά τίτλοι κυκλοφόρησαν για τον υπολογιστή φέτος. Το 2010 είδε την κυκλοφορία ενός άλλου τίτλου Call of Duty, μιας πολυαναμενόμενης επιστημονικής σειράς RTS και πολλών άλλων που κάνουν τη φετινή λίστα μία από τις πιο ποικίλες στην πρόσφατη μνήμη. Έτσι, χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση εδώ είναι η λίστα μου με τα Top PC Games του 2010.

01 από 10

Starcraft II: Φτερά της Ελευθερίας

Starcraft II Box Art. Activision / Blizzard

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 27 Ιουλίου 2010
Είδος: Στρατηγική πραγματικού χρόνου
Θέμα: Sci-Fi
Βαθμολογία: T για Teen
Τρόποι παιχνιδιού: Ενιαίος φορέας, multiplayer
Αναζητώντας όλα τα παιχνίδια που κυκλοφόρησαν το 2010, το Starcraft II: Wings of Liberty ξεχώρισε ξεκάθαρα από τα υπόλοιπα. Συνδυάζει μια απλή και διαισθητική διεπαφή μαζί με την εμπλοκή του παιχνιδιού και της ιστορίας για μια εμπειρία που είναι τόσο διασκεδαστική όσο και εθιστική. Δεν είναι μόνο το Starcraft II το κορυφαίο παιχνίδι του 2010, είναι επίσης ένα από τα κορυφαία παιχνίδια που κυκλοφόρησαν τα τελευταία χρόνια. Περισσότερο "

02 από 10

Πολιτισμός του Sid Meier V

Πολιτισμός V Box Art. Παιχνίδια 2K / Firaxis

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 21 Σεπτεμβρίου 2010
Είδος: Στρατηγική στροφή
Θέμα: Ιστορικό
Βαθμολογία: T για Teen
Τρόποι παιχνιδιού: Ενιαίος φορέας, multiplayer
Το Firaxis διατήρησε με τον Civilization V μερικούς μεγάλους κινδύνους, απομακρύνοντας από την αποδεδειγμένη μηχανική του παιχνιδιού και τις παραδόσεις του σετ από τους προηγούμενους τίτλους της σειράς στρατηγικών παιχνιδιών με μεγάλη σειρά, αλλά είμαι στην ευχάριστη θέση να πω ότι οι κίνδυνοι αυτοί εξελίχθηκαν με θαυμάσιο τρόπο. Ο εξαγωνικός χάρτης, οι μη στοιβαζόμενες μονάδες και οι επικαιροποιημένοι κανόνες μάχης δίνουν στη σειρά μια νέα φρέσκια αίσθηση που βοηθάει τον Πολιτισμό στο νούμερο δύο στη λίστα των κορυφαίων παιχνιδιών PC για το τρέχον έτος. Περισσότερο "

03 από 10

Mass Effect 2

Μαζικό αποτέλεσμα 2 Πλαίσιο άρθ. Ηλεκτρονικές τέχνες

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 26 Ιανουαρίου 2010
Είδος: Παιχνίδι ρόλων δράσης
Θέμα: Sci-Fi
Βαθμολογία: M για ώριμη
Τρόποι παιχνιδιού: Ενιαίος φορέας
Απελευθερωμένο τον Ιανουάριο του 2010 , το Mass Effect 2 είναι ένα από τα σπάνια παιχνίδια που συνδυάζει με επιτυχία εξαιρετικά γραφικά, ιστορία, σχεδίαση επιπέδου και gameplay για να κάνει μία από τις πιο αξέχαστες εμπειρίες τυχερών παιχνιδιών. Ήταν τόσο μια κρίσιμη και εμπορική επιτυχία και πρέπει να έχουν τους οπαδούς του είδους δράσης ρόλων. Το τρίτο και τελικό παιχνίδι στην τριλογία της Mass Effect θα πραγματοποιηθεί το επόμενο έτος. Περισσότερο "

04 από 10

Battlefield: Κακή Εταιρεία 2

Battlefield: Κακή Εταιρεία 2 Box Art. Ηλεκτρονικές τέχνες

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 2 Μαρτίου 2010
Είδος: Δράση, Shooter πρώτου προσώπου
Θέμα: Σύγχρονος Στρατιωτικός
Βαθμολογία: M για ώριμη
Τρόποι παιχνιδιού: Ενιαίος φορέας, multiplayer
Αν και έχει πάρει πίσω κάθισμα σε μερικούς από τους άλλους παίκτες μεγάλου ονόματος φέτος, το Battlefield: Bad Company 2 δεν πρέπει να αγνοηθεί. Πρόκειται για ένα συμπαγές παιχνίδι από πάνω προς τα κάτω και στα δύο modes του single και multiplayer και εύκολα σε έναν από τους κορυφαίους σκοπευτές του 2010. Περιλαμβάνει μια πλήρη εκστρατεία για έναν παίκτη που ακολουθεί μια ομάδα στρατιωτών που ονομάζεται Company 'B' οι τρόποι πολλαπλών παικτών για τους οποίους η σειρά Battlefield είναι διάσημη. Περισσότερο "

05 από 10

BioShock 2

BioShock 2 Box Art. 2K Παιχνίδια

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 9 Φεβρουαρίου 2010
Είδος: Δράση, Shooter πρώτου προσώπου
Θέμα: Sci-Fi
Βαθμολογία: M για ώριμη
Τρόποι παιχνιδιού: Ενιαίος φορέας, multiplayer
Μια άλλη απελευθέρωση στις αρχές του 2010, το BioShock 2 ακολουθεί το δεύτερο παιχνίδι από το 2007 με μια άλλη μεγάλη ιστορία, αποδεδειγμένη μηχανική παιχνιδιών και μερικά εξαιρετικά γραφικά. Οι παίκτες μπαίνουν στο ρόλο ενός "Big Daddy" που προσφέρει κάποιο φρέσκο ​​gameplay. για τους οπαδούς του είδους shooter πρώτου προσώπου που μπορεί να έχουν κουραστεί από τον πρωτότυπο shooter. Περισσότερο "

06 από 10

Ναπολέων: Ο συνολικός πόλεμος

Napoleon: Total War Box Art. SEGA

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 23 Φεβρουαρίου 2010
Είδος: Βασισμένη σε πραγματικό χρόνο στρατηγική
Θέμα: Ιστορικό
Βαθμολογία: T για Teen
Τρόποι παιχνιδιού: Ενιαίος φορέας, multiplayer
Napoleon: Το Total War είναι ένα άλλο συμπαγές παιχνίδι από την Creative Assembly, που πάντα φαίνεται να έχει ένα Total War παιχνίδι σε κάθε χρόνο των καλύτερων των καταλόγων. Ο Napoleon: Ο Total War δεν αποτελεί εξαίρεση και βελτιώνεται σε ένα από τα κορυφαία παιχνίδια του περασμένου έτους , Empire: Total War, με την ενημέρωση των γραφικών, την ενισχυμένη AI και τις νέες λειτουργίες single / multiplayer. Με 8 παραλλαγμένες παρατάξεις, ο Napoleon: Total War καλύπτει τις τέσσερις εκστρατείες ενός παίκτη που ακολουθούν την καριέρα του διάσημου αυτοκράτορα της Γαλλίας. Περισσότερο "

07 από 10

Call of Duty: Black Ops

Κλήση του Duty: Black Ops Box Art. Activision / Blizzard

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 9 Νοεμβρίου 2010
Είδος: Δράση, Shooter πρώτου προσώπου
Θέμα: Σύγχρονος Στρατιωτικός
Βαθμολογία: M για ώριμη
Τρόποι παιχνιδιού : Ενιαίος φορέας, multiplayer
Το Call of Duty: Το Black Ops έγινε το μεγαλύτερο ξεκίνημα ψυχαγωγίας όλων των εποχών το 2010, ξεπερνώντας το προηγούμενο έτος το Call of Duty Modern Warfare 2. Παρά τα προβλήματα και τα επιδόματα που εξακολουθούν να πλήττουν ορισμένους παίκτες, το παιχνίδι είναι ένας από τους καλύτερους σκοπευτές του έτους καλή πλοκή και στερεές λειτουργίες για πολλούς παίκτες που περιλαμβάνει το νέο παιχνίδι παιχνιδιού αντιστοίχισης στοιχημάτων. Περισσότερο "

08 από 10

Fallout: Νέο Βέγκας

Fallout: Τέχνη Νέου Πύργου Βέγκας. Bethesda Softworks

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 19 Οκτωβρίου 2010
Είδος: Δράση RPG
Θέμα: Μετα-Αποκάλυψη
Βαθμολογία: M για ώριμη
Τρόποι παιχνιδιού: Ενιαίος φορέας, multiplayer
Fallout: Το New Vegas υπέστη ορισμένα τεχνικά προβλήματα και σφάλματα κατά την εκτόξευση, αλλά αυτό δεν κάλυψε τη μεγάλη ιστορία του παιχνιδιού και το δημιουργικό gameplay ή το εμπόδισε να γίνει καλύτερος πωλητής. Fallout: Το New Vegas είναι ένα νέο κεφάλαιο της σειράς Fallout που μετακινεί τους παίκτες μακριά από την πρωτεύουσα μέχρι το πρώην Λας Βέγκας καθώς προσπαθούν να περάσουν από έναν μετα-αποκκαλυπτικό κόσμο. Περισσότερο "

09 από 10

Dead Rising 2

Dead Rising 2 Box Art. Capcom

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 24 Σεπτεμβρίου 2010
Είδος: Δράση / Περιπέτεια
Θέμα: Sci-Fi
Βαθμολογία: M για ώριμη
Τρόποι παιχνιδιού: Ενιαίος φορέας, multiplayer
Στο Dead Rising 2, οι παίκτες είναι πίσω για να πολεμήσουν περισσότερες ορδές ζόμπι με τα δικά τους έθιμα δημιούργησαν όπλα. Ενώ το παιχνίδι μπορεί να παρατηρηθεί για κάποιες αδυναμίες όσον αφορά την ιστορία, η δημιουργικότητα και η ποικιλία βοηθούν τη γη Dead Rising 2 στον κατάλογο των κορυφαίων 10 παιχνιδιών για το 2010. Το Dead Rising 2 διαθέτει μία καμπάνια για έναν παίκτη καθώς και για πολλούς παίκτες και co-op τρόποι παιχνιδιού. Περισσότερο "

10 από 10

Μετάλλιο Τιμής

Μετάλλιο της Τιμής Πλαίσιο Τέχνης. Ηλεκτρονικές τέχνες

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 12 Οκτωβρίου 2010
Είδος: Δράση, Shooter πρώτου προσώπου
Θέμα: Σύγχρονος Στρατιωτικός
Βαθμολογία: M για ώριμη
Τρόποι παιχνιδιού: Ενιαίος φορέας, multiplayer
Το Medal of Honor κατατάσσει τη φετινή λίστα με βάση τη λειτουργία ενός παίκτη που προσφέρει στους παίκτες μια έντονη και συναρπαστική ματιά στη σύγκρουση στο Αφγανιστάν. Παρόλο που η λειτουργία για πολλούς παίκτες είναι αξιοπρεπής, λείπουν μερικά από τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά που υπάρχουν στο παιχνίδι ενός παίκτη. Περισσότερο "

Αποκάλυψη

Το Περιεχόμενο Ηλεκτρονικού Εμπορίου είναι ανεξάρτητο από το εκδοτικό περιεχόμενο και ενδέχεται να λάβουμε αποζημίωση σε σχέση με την αγορά προϊόντων μέσω συνδέσμων σε αυτήν τη σελίδα.