Ο Πρεσβύτερος Κύλινδρος IV: Κωδικοί Καιρού (Oblivion)

Μάθετε πώς να αλλάξετε τον καιρό στο The Elder Scrolls IV: Oblivion στον Η / Υ

Bethesda's The Elder Scrolls IV: Η Oblivion είναι γεμάτη από μυστικά και κωδικούς που θα θέλατε να δώσετε προσοχή, ειδικά αν είστε κάποιος που καταλήγει να παίζει πολλά. Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα πράγματα που μπορείτε να αλλάξετε είναι τα πραγματικά σχήματα καιρού στο παιχνίδι. Αυτό μπορεί να γίνει με μια σειρά από εντολές εξαπατήσει κονσόλα που θα πάμε αργότερα στο άρθρο. Oblivion είναι βασικά ένα παιχνίδι που έρχεται με μια σειρά από τσιμπήματα έτσι είναι πρακτικά ζητώντας και ικετεύοντας για σας να αλλάξετε το παιχνίδι όμως εσείς επιλέγετε.

Για να αλλάξετε αυτά τα πράγματα, θα θέλετε να έχετε διαβάσει προηγουμένως το άρθρο μας σχετικά με τον τρόπο εφαρμογής εντολών εξαπατήσεως μέσω μιας κονσόλας. Είναι μια πολύ απλή διαδικασία. Αλλά προτού να αρχίσετε να βεβαιώνεστε ότι καταλαβαίνετε τι αλλάζετε και τι ψάχνετε για να μην κάνετε τα πράγματα επάνω στον εαυτό σας!

Αλλάξτε τον καιρό στην Oblivion

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κονσόλα για να τροποποιήσετε τον καιρό στο Oblivion - ας πούμε ότι θέλετε να είναι ξεκάθαρο για να δείτε μια υπέροχη θέα ή ότι οι καταιγίδες Oblivion καταστρέφουν το καρέ, αλλά χρειάζεστε κωδικούς για τους διαφορετικούς τύπους καιρικών συνθηκών.

Πώς να αλλάξετε το Weather Oblivion

Καλέστε την κονσόλα εξαπάτησης με "~" και πληκτρολογήστε "fw # code #" (όπου # code # είναι ένας δεκαεξαδικός κωδικός από κάτω) για να αλλάξετε τον καιρό και "sw # code #" για να το αλλάξετε φυσικά. Εάν προσθέσετε ", 1" μετά τον κωδικό (ο διακόπτης υπέρβασης του καιρού), ο καιρός θα μείνει έτσι μέχρι να το αλλάξετε χειροκίνητα με fw ή sw ξανά ή να εισάγετε τον κωδικό "releaseweatheroverride". Απενεργοποιήστε ξανά την κονσόλα με "~". Αυτό θα πρέπει να είναι τα περισσότερα τεχνικά πράγματα που θα πρέπει να φροντίσετε. Εάν δεν έχει νόημα, φροντίστε να ελέγξετε το άρθρο μας σχετικά με τον τρόπο πρόσβασης στην κονσόλα εντολών με ειδικές οδηγίες για υπολογιστή. Αυτό δεν είναι κάτι που θα συνιστούσαμε απλά να το ανακατεύετε, εκτός αν ξέρετε ακριβώς τι κάνετε. Ευτυχώς μπορείτε πάντα να αρχίσετε πάλι αν συμβεί να κάνετε λάθος!

Oblivion Weather Codes

Οι καιρικές συνθήκες για το Oblivion έχουν ως εξής. Εάν τυχαίνει να ανακαλύψετε άλλους κωδικούς, σίγουρα ενημερώστε μας - αν έχετε κάποιο είδος ταλαντευόμενου ταλέντου, μπορείτε ακόμη να δημιουργήσετε το δικό σας καθώς και τα δικά σας δέρματα και άλλα αντικείμενα!

Clear - 00038EEE
Σύννεφο - 00038EFE
Ομίχλη - 00038 EEF
Συννεφιά - 00038EEC
Βροχή - 00038 EF2
Χιόνι - 00038EED
Καταιγίδα - 00038EF1
OblivionStormTamriel - 000836D5
OblivionStormTamrielMQ16 - 0006BC8B
CamoranNatural - 000370CE
Προεπιλογή - 0000015E

Τα ονόματα των τύπων καιρού έχουν προγραμματιστεί εκ των προτέρων, οπότε έχω τους δοθεί όπως είναι, αλλά δεν φαίνεται να δουλεύουν με την κονσόλα - πρέπει να εισάγετε τους κωδικούς Hex δίπλα στον τύπο καιρού. Οι κωδικοί Hex είναι κώδικες χρωμάτων που μπορείτε πραγματικά να μάθετε να χρησιμοποιείτε σε άλλες καταστάσεις και χρησιμοποιούνται σε πράγματα όπως ο σχεδιασμός ιστοσελίδων. Αν μαθαίνετε να εξαπατήσετε κώδικες ίσως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτούς τους κώδικες και σε άλλους τομείς της τεχνικής ζωής σας!

Απολαύστε την αλλαγή του καιρού σε όλη την Oblivion και δείτε αν αλλάζει τα πράγματα για σας σε σημαντικό βαθμό.

Περισσότεροι κωδικοί λήψης

Δείτε τους υπόλοιπους κωδικούς Oblivion (πάνω από 14 κατηγορίες τους) εδώ: Oblivion PC Codes Item . Εναλλακτικά, δείτε τις απατεώνες του PC Oblivion , τις υποδείξεις ή τις σελίδες Walkthrough .

Oblivion καιρικές συνθήκες που υπέβαλε ο Tim D.

Έχετε περισσότερους απατεώνες;

Εάν έχετε άλλη εξαπάτηση για αυτό το παιχνίδι βίντεο, βεβαιωθείτε ότι έχετε στείλει το δικό μας τρόπο και θα το προσθέσουμε στο ευρετήριο παιχνιδιών μας παιχνιδιών βίντεο . Υπάρχουν διάφοροι τύποι εξαπατών που φιλοξενούνται στο τμήμα techtech.com, συμπεριλαμβανομένων λεπτομερών αναλυτικών οδηγιών, προτάσεων για το πώς να χειριστείτε συγκεκριμένα τμήματα των βιντεοπαιχνιδιών και πολλά άλλα. Εάν βλέπετε κάτι που πρέπει να ενημερώσουμε, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να μας ενημερώσετε.