Μοναδικά Χρήσιμα Δώρα Gadget κάτω από $ 100

Αυτά τα στοιχεία πρέπει να έχουν για το gadget buff στη ζωή σας!

Ψάχνετε για ένα τέλειο (και χρήσιμο) δώρο gadget για τον τεχνολόγο στη ζωή σας; Ναι, ξέρουμε, αυτοί οι τεχνικοί μπορεί να είναι δύσκολο να ψωνίσουν, ειδικά αν δεν είστε τεχνικά επικεντρωμένοι στον εαυτό σας. Μην ανησυχείτε, όμως, σας έχουμε καλύψει.

Σκεφτείτε μια έξυπνη συσκευή όπως η Amazon Echo ή μια ρομποτική ηλεκτρική σκούπα για τον απασχολημένο επαγγελματία. δεν μπορείτε να πάτε στραβά με τα δύο. Αν ο ενθουσιώδης σας είναι περισσότερο στην τηλεόραση ή τη μουσική όμως, εξετάστε μια συσκευή πολυμέσων streaming ή ηχεία Bluetooth.

Ό, τι κι αν αποφασίσετε, εδώ τι είναι η κορυφή της λίστας μας για την πιο χρήσιμη τεχνολογία κάτω από $ 100.

01 από 04

Νέα Echo Echo (ή Echo Dot)

Amazon Echo. Αμαζόνα

Σχεδόν όλοι χρειάζονται φωνητικά ενεργοποιημένο ηχείο / έξυπνη συσκευή και το Amazon Echo είναι ένα από τα καλύτερα. Υπάρχουν ανταγωνιστές φυσικά, όπως το Google Home και Apple HomePod, αλλά η Echo είναι η μόνη από αυτές κάτω των $ 100. Εάν υπάρχει ήδη Echo στο σπίτι, το Echo Dot είναι μια μεγάλη υποκατάσταση.

Η Amazon Echo, όπως και οι περισσότερες έξυπνες συσκευές, μπορεί να παίξει μουσική, να θέσει συναγερμούς και χρονοδιακόπτες, να απαντήσει σε ερωτήσεις και να ενσωματωθεί με εφαρμογές όπως η Uber και η Domino's Pizza. Ναι, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να παραγγείλετε μια βόλτα ή μια πίτσα με τη φωνή σας. Είναι ένα απίστευτα χρήσιμο gadget στο σπίτι γιατί μπορεί να εκτείνεται σε μια μεγάλη περιοχή του. Η Echo χρησιμοποιεί επτά μικρόφωνα και μπορεί να σας ακούσει και να ανταποκριθεί με ακρίβεια 360 μοιρών.

Αναρωτιέστε αν η Echo πραγματικά όλα αυτά; Ελέγξτε μερικά από τα πράγματα που μπορείτε να κάνετε με αυτό:

02 από 04

Ultimate Ears Wonderboom ασύρματο αδιάβροχο ηχείο

Το Wonderboom από το Ultimate Ears. Τελικά αυτιά

Για φίλους μέχρι τους λαιμούς τους στο νερό, σηκώστε το ασύρματο αδιάβροχο ηχείο Ultimate Ears Wonderboom ($ 99). Αυτή η συσκευή προσφέρει ήχο 360 μοιρών, έχει διάρκεια μπαταρίας 10 ωρών και συνδέεται μέσω Bluetooth με οποιαδήποτε συμβατή συσκευή. Και φυσικά, είναι αδιάβροχο. Τα στατιστικά στοιχεία λένε ότι μπορείτε να τα αφήσετε βυθισμένα για έως και 30 λεπτά και σε βάθος 1 μέτρου.

Ακολουθούν ορισμένα άλλα χαρακτηριστικά που το καθιστούν χρήσιμο. Το Wonderboom είναι:

03 του 04

Roku Ultra

Roku Ultra. Roku

Αν υπάρχει κάποιος στη ζωή σας που παρακολουθεί την τηλεόραση, το Roku Ultra ($ 99) είναι το οριστικό δώρο. Ένα από τα σπουδαία πράγματα σχετικά με αυτή την επιλογή είναι ότι ακόμα κι αν ο παραλήπτης έχει ήδη ένα τηλεοπτικό ραβδί συνεχούς ροής (άλλο Roku, Fire TV ή Chromcast Ultra) δεν έχει σημασία! Ο λάτρης της τηλεόρασής σας έχει πιθανώς άλλη τηλεόραση που δεν είναι τόσο καλά εξοπλισμένη.

Εδώ είναι μόνο μερικά από τα χρήσιμα χαρακτηριστικά αυτής της έκδοσης του Roku προσφέρει:

04 του 04

Καθαρό καθαρό σκούρο ρομποτικό σκούπα

Η καθαρή καθαρή ρομποτική ηλεκτρική σκούπα. Pyle Audio

Αυτή η ρομποτική ηλεκτρική σκούπα παίρνει rave κριτικές! Το Pyle Pure Clean Clean Smart Robotic Vacuum Cleaner καθαρίζει το σπίτι σας αυτόματα, και είναι ιδανικό για τους υπερβολικά εργαζόμενους και υπερβολικά έμμισθους ανθρώπους στη λίστα δώρων σας. Αν το αγοράσετε από την Amazon, μπορείτε να το πάρετε για κάτω από $ 100.

Ακολουθούν μερικά αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά: