Ρύθμιση συνδέσεων δικτύου στα Windows XP

01 από 04

Ανοίξτε το μενού Συνδέσεις δικτύου

Μενού Συνδέσεις δικτύου των Windows XP.

Τα Windows XP παρέχουν έναν οδηγό για τη ρύθμιση σύνδεσης δικτύου. Αυτό κατατάσσει μια εργασία σε μεμονωμένα βήματα και σας καθοδηγεί μέσα από αυτές μία φορά τη φορά.

Ο νέος οδηγός σύνδεσης των Windows XP υποστηρίζει δύο βασικούς τύπους συνδέσεων στο διαδίκτυο: ευρυζωνική σύνδεση και dial-up . Υποστηρίζει επίσης πολλούς τύπους ιδιωτικών συνδέσεων συμπεριλαμβανομένης της εικονικής ιδιωτικής δικτύωσης (VPN) .

Ο ευκολότερος τρόπος για να αποκτήσετε πρόσβαση στον οδηγό ρύθμισης σύνδεσης δικτύου στα Windows XP είναι να ανοίξετε το μενού Έναρξη και να επιλέξετε Σύνδεση σε και, στη συνέχεια, Εμφάνιση όλων των συνδέσεων .

Σημείωση: Μπορείτε να μεταβείτε στην ίδια οθόνη μέσω του εικονιδίου Συνδέσεις δικτύου στον Πίνακα Ελέγχου . Δείτε πώς να ανοίξετε τον Πίνακα Ελέγχου αν δεν είστε σίγουροι για το τι κάνετε.

02 από 04

Δημιουργία νέας σύνδεσης

Δημιουργία νέας σύνδεσης (μενού Δίκτυο εργασιών).

Με το παράθυρο Συνδέσεις δικτύου τώρα ανοιχτό, χρησιμοποιήστε την ενότητα στα αριστερά κάτω από το μενού Δίκτυο εργασιών , για να ανοίξετε την οθόνη του Οδηγού σύνδεσης (New Connection Wizard ) μέσω της επιλογής Δημιουργία νέας σύνδεσης .

Στη δεξιά πλευρά εμφανίζονται εικονίδια για τυχόν προϋπάρχουσες συνδέσεις, όπου μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τις συνδέσεις δικτύου .

03 του 04

Ξεκινήστε τον "Οδηγό δημιουργίας σύνδεσης"

WinXP Οδηγός νέας σύνδεσης - Έναρξη.

Ο νέος οδηγός σύνδεσης των Windows XP υποστηρίζει τη ρύθμιση των ακόλουθων τύπων συνδέσεων δικτύου:

Κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο για να ξεκινήσετε.

04 του 04

Επιλέξτε τύπο σύνδεσης δικτύου

WinXP Οδηγός νέας σύνδεσης - Τύπος σύνδεσης δικτύου.

Η οθόνη Τύπος σύνδεσης δικτύου παρέχει τέσσερις επιλογές για τη ρύθμιση του Ίντερνετ και του ιδιωτικού δικτύου:

Επιλέξτε μια επιλογή και κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο για να συνεχίσετε.