Τα 10 καλύτερα δώρα που θα αγοράσουν για τους φωτογράφους το 2018

Έχουμε τις καλύτερες ιδέες δώρων για τον Ansel Adams στη ζωή σας

Οι φωτογράφοι προτιμούν ένα συγκεκριμένο είδος αισθητικής, τόσο στο έργο τους όσο και στα αντικείμενα τους. Και αν έχετε έναν φωτογράφο στον κύκλο σας, πιθανότατα έχετε θρηνήσει για το τι να τα πάρετε για τα γενέθλιά τους ή τις αργίες. Έχουμε αποκόψει μερικά από αυτά τα άγχος με έναν καλά πλαισιωμένο οδηγό δώρων για τους λάτρεις της φωτογραφίας. Θα βρείτε χιλιάδες δώρα φιλικά προς το στιγμιότυπο, όπως μια σούπερ οργανωμένη φωτογραφική τσάντα, ένα τρίποδο διαστημικής εποχής, ένα βιβλίο τραπεζιών για να εμπνέει το μάτι και πολλά άλλα. Αυτά είναι βέβαιο ότι θα είναι μερικά από τα πιο όμορφα δώρα που έχουν λάβει ποτέ.

Ως ένα από τα υψηλότερα βαθμολογημένα σακίδια κάμερας στο Amazon, το Evecase είναι μια φυσική πρώτη θέση σε αυτή τη λίστα δώρων για φωτογράφους. Θα αφήσουμε τα specs να μιλούν από μόνα τους: Το πακέτο είναι κατασκευασμένο από αδιάβροχο καμβά με πυκνό αφρό κλειστού κυττάρου για προστασία από τις κρούσεις. Έρχεται επίσης με ξεχωριστή κάλυψη βροχής σε περίπτωση απρόβλεπτου καιρού. Όσον αφορά την αποθήκευση, αυτό είναι σαν το μαχαίρι του ελβετικού στρατού των τσαντών φωτογραφικών μηχανών. Αυτός ο αφρός που αναφέρθηκε επάνω εκεί περιβάλλει έναν πλήρη φακό και διαμέρισμα σώματος (έως και πέντε φακούς) και το πάνω μέρος της τσάντας είναι εκεί που θα κρατούσατε τα υπόλοιπα αντικείμενα - καλώδια, μικρά αντικείμενα, φορητό υπολογιστή στον ειδικό φορητό υπολογιστή μανίκι, σημειωματάρια κ.λπ. Και σε μεγέθη 15 x 12,5 x 7 ίντσες, πιστεύετε ότι αυτός ο παραλήπτης δεν θα απογοητευτεί από την ικανότητα αποθήκευσης.

Ενδιαφέρεστε να διαβάσετε περισσότερες κριτικές; Ρίξτε μια ματιά στην επιλογή μας από τις καλύτερες θήκες φωτογραφικών μηχανών και τσαντών .

Οι πιθανότητες είναι ότι ο φωτογράφος που αγοράζετε δώρα έχει ήδη ένα τρίποδο, αλλά αυτό που κάνει το Tripod Travel MeFOTO ξεχωριστό είναι πόσο ελαφρύ και κινητό μπορεί να είναι. Είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο και ζυγίζει μόλις 3,6 λίβρες, γι 'αυτό είναι εύκολο να λουρίσετε στο πακέτο σας και να είστε στο δρόμο σας. Αλλά είναι και ένα τρίποδο εξαιρετικής απόδοσης: Υπάρχει πλήρης κινητικότητα 360 μοιρών για απρόσκοπτες πανοραμικές φωτογραφίες, υπάρχει ένα επίπεδο φυσαλίδων για να βεβαιωθείτε ότι είστε σε ομοιόμορφη επιφάνεια και υπάρχει ακόμα ένα σύστημα άνοιξης και γάντζου ακριβώς κάτω από τον κεντρικό πόλο που σας επιτρέπει να κρεμάτε το υπερβολικό βάρος στο τρίποδο για επιπλέον σταθερότητα.

Οι φακοί των 50 χιλιοστών προωθούνται από τους φωτογράφους ταξιδιών ως μερικοί από τους καλύτερους φακούς οράσεως για ευρύ φάσμα εικόνων. Αυτό είναι το καλύτερο στοίχημα για τον φωτογράφο σας, υπό την προϋπόθεση ότι πυροβολούν στη Canon (η οποία τείνει να έχει μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς). Εκτός από το εστιακό σημείο των 50 mm, ο φακός αυτός έχει άνοιγμα f / 1,8, καθώς και έναν κινητήρα βηματισμού ομαλής δράσης που σβήνει το κλείστρο και επιτρέπει πιο γρήγορες και ομαλότερες εστιασμένες εικόνες.

Μιλώντας για ήσυχα παντζούρια, κάθε κάμερα θα έχει κάποιο θόρυβο από το κλείστρο. Αυτό είναι ένα πρόβλημα όταν φωτογραφίζετε σε ένα ήσυχο περιβάλλον, όπως ένα παιχνίδι ή μια εκκλησιαστική τελετή. Το Muzzle της φωτογραφικής μηχανής είναι ένα εξαιρετικά μοναδικό προϊόν, αν και λίγο ογκώδες. Περιβάλλει ολόκληρο το σώμα της φωτογραφικής μηχανής με ένα αφρώδες πανί και σακάκι από ύφασμα που εξομαλύνει το θόρυβο ενώ περιλαμβάνει επίσης ένα μεγάλο παράθυρο προβολής οθόνης LCD και πρόσβαση σε τρίποδα. Είναι ένα μεγάλο δώρο για τον φωτογράφο που θέλει να παραμείνει στο περιθώριο χωρίς να διαταράξει τα υποκείμενα τους.

Ακόμα και οι φωτογράφοι δεν θέλουν πάντα να απολαμβάνουν τα ογκώδη DSLR, και τα περισσότερα μοντέρνα smartphones παίρνουν πραγματικά εικόνες και βίντεο υψηλής ευκρίνειας στον εαυτό τους. Ο σύνδεσμος που λείπει για ένα τηλέφωνο είναι ο περιορισμός του φακού του τηλεφώνου (και ο χώρος στο τηλέφωνο για την προσαρμογή φακού). Αυτό το κιτ είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς τρόπους συμπλήρωσης του φακού στο τηλέφωνό σας. Είναι ένα σετ τριών σε ένα που περιλαμβάνει ένα κλιπ φακό ψαριού, φακό μακρο και ευρυγώνιο φακό 0.4x - βασικά το απόλυτο τρίο για κάθε καλλιτεχνική προσπάθεια. Όλα είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας γυαλί και χρησιμοποιούν ένα γρήγορο, απλό σύστημα κλιπ, που σημαίνει ότι θα λειτουργούν με σχεδόν οποιοδήποτε smartphone που έχετε.

Το Shutterfly είναι ένας από τους κορυφαίους τρόπους για να μετατρέψετε τις φωτογραφίες σας σε δροσερές εκτυπώσεις με τη μορφή φωτογραφικών βιβλίων, πλαισίων αφισών και πολλά άλλα. Τα περισσότερα δώρα φωτογραφίας μπορεί να είναι δύσκολο επειδή δεν είστε 100 τοις εκατό σίγουρος για την ακριβή τεχνολογία που θέλει ο άνθρωπος, αλλά ένα πιστοποιητικό δώρου Shutterfly μπορεί να λειτουργήσει για οποιονδήποτε, επειδή του δίνετε το δώρο για να στείλετε τις πιο περήφανες φωτογραφίες μακριά απτή μορφή. Ποιος ξέρει, ίσως θα σας δώσουν ένα βιβλίο με τις φωτογραφίες τους με την κάρτα δώρων.

Αυτό το βιβλίο αναφοράς φωτογραφίας έχει γίνει ένα σύγχρονο κλασικό για το μέσο. Αρχικά δημοσιεύθηκε το 1994 και η προσθήκη αυτή ενημερώθηκε για να ενσωματώσει νέες τεχνολογίες. Αλλά η πραγματική αξία εδώ είναι ο ενημερωτικός και προσβάσιμος τρόπος με τον οποίο ο φημισμένος φωτογράφος Bruce Barnbaum σπάει τα καλλιτεχνικά του όραμα και σας δείχνει πώς να μεταφράσετε διαφορετικές τεχνικές απευθείας στην εκτέλεση ταινιών ή ψηφιακών. Περιλαμβάνει επίσης περίπου 200 όμορφες φωτογραφίες (έγχρωμες και ασπρόμαυρες) που δείχνουν τα τελικά αποτελέσματα, ώστε να διπλασιάζεται ως βιβλίο τραπεζιών καφέ καθώς και επαγγελματική εξέλιξη.

Οι κάμερες Instax απευθύνονται σε DSLR, όπως οι ukuleles στις κιθάρες. Είναι διασκεδαστικά περιστασιακά μικρά δώρα που δεν θα σπάσουν την τράπεζα και σίγουρα θα κάνουν κάθε φωτογράφο χαμόγελο. Αντί να βγείτε από την πλήρη κάμερα σε ένα πάρτι ή casual συγκεντρώνονται, ο φωτογράφος σας θα busting αυτό το πράγμα έξω για να περάσει γύρω από το πάρτι και να πιπάρει τη συγκέντρωση με διασκέδαση λίγο άμεσα αναπτυχθεί εικόνες. Το Mini 9 είναι ίσως το πιο δημοφιλές μοντέλο της εταιρείας, λόγω του εξαιρετικά ελαφρού βάρους του, του πλήρους συνόλου χαρακτηριστικών του (ταχύτητα κλείστρου 1/60 sec, κοντινή περιοχή λήψης 35cm έως 50cm και φλας LED) και την ευκολία χρήσης του απλά σημείο, πυροβολούν και αφήστε το να εξελιχθεί). Δεν πρόκειται να εντυπωσιάσετε την πλευρά του φωτογράφου, αλλά εσείς σίγουρα θα δώσετε τη δημιουργική πλευρά του - και γι 'αυτό ακριβώς πήρε το σκάφος, σωστά;

Ενδιαφέρεστε να διαβάσετε περισσότερες κριτικές; Ρίξτε μια ματιά στην επιλογή μας από τις καλύτερες στιγμιαίες κάμερες .

Τα πανιά μικροϊνών είναι οι καλύτεροι φίλοι της κάμερας. Αυτό το έξι πακέτο έχει κερδίσει την πολυπόθητη βαθμολογία πλήρους πυρκαγιάς στον Αμαζόνιο και για καλό λόγο. Τα υφάσματα 6 'x 7' είναι εξαιρετικά μαλακά και 100 τοις εκατό ασφαλή για τον καθαρισμό οποιουδήποτε λεπτού γυαλιού. Δουλεύουν εξαιρετικά για τους φακούς επειδή απορροφούν τη σκόνη και την υγρασία για να εξασφαλίσουν ότι δεν υπάρχουν μικρο γρατζουνιές. Το πακέτο έρχεται με πέντε μαύρα και ένα γκρι, έτσι ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε πιο συγκεκριμένες χρήσεις για καθένα. Μπορούν επίσης να πλυθούν στο πλυντήριο.

Κάθε φωτογράφος θα χρειαστεί πολλές κάρτες SD για την αποθήκευση φωτογραφιών. Αυτή η επιλογή Sandisk είναι μια μεγάλη αξία επειδή είναι στην πραγματικότητα ένα microSD (απαιτείται από κάποιες κάμερες) με έναν τυπικό προσαρμογέα SD (που απαιτείται από τα υπόλοιπα), οπότε δεν θα πρέπει να ανησυχείτε για την τοποθέτηση της φωτογραφικής μηχανής λήψης δώρων. Η κάρτα UHS-I Class 10 κατέχει 32GB δεδομένων στα 48 mb / s σε ταχύτητες μεταφοράς. Plus Sandisk υποστηρίζει αυτούς τους τύπους με 10 χρόνια εγγύηση, η οποία είναι αρκετά ironclad.

Ενδιαφέρεστε να διαβάσετε περισσότερες κριτικές; Ρίξτε μια ματιά στην επιλογή μας από τις καλύτερες κάρτες SD .

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .