Οι 8 καλύτερες κάμερες Pentax να αγοράσουν το 2018

Αγοράστε τις τελευταίες και καλύτερες ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές Pentax

Είτε ψάχνετε να τραβήξετε μνήμες περιστασιακά, θέλετε μια μεγάλη εισαγωγική φωτογραφική μηχανή ή ένα μοντέλο ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες, υπάρχει μια κάμερα Pentax για όλους. Εάν δεν είστε ακόμα σίγουροι ποια θα ήταν η καλύτερη για τις ανάγκες σας, ρίξτε μια ματιά στη λίστα με τις καλύτερες φωτογραφικές μηχανές Pentax στην αγορά.

Το Pentax K-50 κάνει την κορυφή της λίστας μας για τη λογική τιμή του, σφραγισμένο με καιρικές συνθήκες σώμα, υψηλή ταχύτητα ISO και ικανότητα 16-megapixel. Είναι μία από τις υψηλότερης βαθμολογίας κάμερες Pentax της λίστας και συνολικά μία από τις καλύτερες συνολικές κάμερες στην αγορά σήμερα.

Το K-50 συνοδεύεται από έναν αισθητήρα CMOS APSC-C 16 MP, ικανό να παράγει εικόνες υψηλής απόδοσης με ισορροπημένες επισημάνσεις αισθητήρων για την εξισορρόπηση τόσο της ανάλυσης όσο και της ποιότητας εικόνας. Η ταχύτητα ISO της ανέρχεται σε 51.200, γεγονός που επιτρέπει τη λήψη φωτογραφιών υψηλής ευαισθησίας, ώστε να μπορείτε να τραβήξετε εικόνες σε χαμηλό φωτισμό.

Ορισμένες από τις τεχνολογίες αιχμής που περιλαμβάνει είναι η συμβατότητα Eye-Fi, επιτρέποντας στον χρήστη να φορτώνει εικόνες στο smartphone τους - και μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθος τους πριν από τη μετάδοση. Περιλαμβάνει επίσης έναν καινοτόμο μηχανισμό μείωσης του κλονισμού του σώματος και είναι σφραγισμένος με καιρικά φαινόμενα, ανθεκτικός στη σκόνη και κρύο, οπότε αν βρίσκεστε σε δύσκολη διαδρομή με σαφάρι ή στη μέση μιας καταιγίδας άμμου, μπορείτε να τραβήξετε τέλεια πλάνα .

Οι χρήστες στο Amazon αγαπούν την κάμερα για το σημείο τιμής, την ανθεκτικότητα, τη φιλικότητα προς το χρήστη και τις καθαρές εικόνες που συλλαμβάνει. Οι πιο κρίσιμοι αξιολογητές σημειώνουν ότι αν χρειαστεί να το επισκευάσετε, μπορεί να είναι μια ταλαιπωρία. Τα χρώματα έρχονται σε μαύρο, κόκκινο και λευκό.

Ο εξαιρετικός φακός τηλεφακούς στο Pentax XG-1 (το ισοδύναμο των 24mm-1248mm) είναι εντυπωσιακό, αλλά σε αυτά τα επίπεδα μεγέθυνσης, θα πάρετε κάποιες φωτογραφίες με σοβαρή ασάφεια. Εκεί βρίσκεται στο προσκήνιο η δημοφιλή σταθεροποίηση ζουμ της Pentax. Η τεχνολογία Μείωσης Τρίψεων XG-1 λειτουργεί με μηχανικό μηχανισμό μετατόπισης αισθητήρων, ενώ το χαρακτηριστικό Dual SR με κομμάτι εικονοκυττάρου εξασφαλίζει ότι η φωτογραφία θα βγει σωστά. Μια λειτουργία αντι-κούνημα υψηλής ευαισθησίας τόσο για φωτογραφίες όσο και για βίντεο σημαίνει ότι θα έχετε καθαρά, τραγανή και καθαρά γυρίσματα σε βασικές συνθήκες.

Υπάρχει αισθητήρας CMOS 16MP για εντυπωσιακό επίπεδο ανάλυσης, δυνατότητα μακροσκοπικής εστίασης σε απόσταση μόλις 1 εκατοστό και οι οθόνες LCD 3 ιντσών χρησιμεύουν ως εξαιρετικό μέσο για την προεπισκόπηση της λήψης σας. Η φωτογραφική μηχανή λειτουργεί με κάρτες SD με δυνατότητα Eye-Fi, ώστε να μπορείτε να φορτώσετε όλες τις φωτογραφίες σας στο νέφος σε πραγματικό χρόνο για όσους βρίσκονται σε κίνηση, με γρήγορους χρόνους λήψης. Αυτό το συγκεκριμένο πακέτο δροσίζει τη συμφωνία με έναν τόνο πρόσθετων στοιχείων, όπως μια κάρτα μνήμης SDHC Class 10 16GB, ένα καλώδιο micro HDMI, μια γεμισμένη θήκη μεταφοράς, ένα πορτοφόλι καρτών μνήμης για τη σύνταξη και τη μεταφορά όλων των φωτογραφιών, των προστατευτικών οθόνης LCD, , ένα κιτ καθαρισμού και συντήρησης LCD και πολλά άλλα.

Ψάχνετε για μια υψηλής ποιότητας κάμερα με την υψηλότερη ποιότητα της λίστας; Το Pentax K-S2 παρέχει ανάλυση 4K για λήψη στιγμιότυπου ταινιών και βίντεο 1080p HD. Περιλαμβάνει επίσης ενσωματωμένο WiFi, οπότε μπορείτε να μεταφέρετε εικόνες χωρίς χειροκίνητη σύζευξη είναι ένα αεράκι.

Το Pentax K-S2 είναι μια κάμερα 20-megapixel με αισθητήρα CMOS και περιλαμβάνει ταχύτητες ISO έως 51.200. Είναι εξοπλισμένο με μια μεγάλη οθόνη LCD τριών ιντσών υψηλής ανάλυσης που είναι ρυθμιζόμενη σε πολλαπλές γωνίες, ώστε να μπορείτε να δείτε ποια είναι η εμφάνιση του αντικειμένου σας προτού κουμπώσετε μια φωτογραφία. Όπως και άλλες κάμερες Pentax της λίστας, είναι σφραγισμένες με καιρικές συνθήκες για σκόνη και κρύο, καθιστώντας το ικανό να αντέχει σε πολλαπλές περιβαλλοντικές συνθήκες.

Οι χρήστες που αγόρασαν το K-S2 αγαπούν ότι είναι μια κάμερα αρχικού επιπέδου με έξοδο υψηλής ανάλυσης για λήψεις βίντεο. Άλλοι ανέφεραν ότι είναι δύσκολο να κρατηθούν και ο έλεγχος της διάταξης μπορεί να είναι λίγο δυσκίνητος.

Η μεγαλύτερη κάμερα εξόδου megapixel στη λίστα είναι το Pentax K-1. Περιλαμβάνει ένα εκπληκτικό 36,4 megapixel με έναν ανιχνευτή CMOS χωρίς φίλτρο χωρίς φίλτρο που περιλαμβάνει 33 σημεία αυτόματης εστίασης και ανάλυση μετατόπισης εικονοστοιχείων. Περιλαμβάνει επίσης GPS, ηλεκτρονική πυξίδα, καθώς και astro-tracer, ώστε να μπορείτε να καταγράφετε αστέρια σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Το K-1 περιλαμβάνει οθόνη LCD διασταυρούμενης κλίσης με ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες σώμα. Είναι σε θέση να καταγράψει έξοδοι βίντεο 1080 / 60i με εστιασμένη εστίαση σε λειτουργία βίντεο που μπορεί να βοηθήσει με χειροκίνητη εστίαση. Έχει επίσης ένα από τα υψηλότερα ISO σε αυτή την κατηγορία, συσκευάζοντας ένα επιβλητικό 204.800 - καθιστώντας το ιδανικό για τη λήψη αντικειμένων σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Οι χρήστες στο Amazon αγαπούν την επαγγελματική του κατασκευή, υψηλή ποιότητα εικόνας και εργονομικό σχεδιασμό. Περισσότεροι κρίσιμοι αναλυτές ανέφεραν τα σημεία της τιμής τους και τα θέματα συμβατότητας WiFi με συσκευές Android.

Όπως το Pentax K-1, το K-70 παρέχει ISO έως 204.800, γι 'αυτό είναι μια εξαιρετική φωτογραφική μηχανή για να επιλέξετε για σκοτεινή και χαμηλή ατμόσφαιρα φωτός. Αλλά η οθόνη LCD με οθόνη γωνίας με νυχτερινή όραση το καθιστά πραγματικά την καλύτερη κάμερα στη λίστα για ρυθμίσεις χαμηλού φωτισμού.

Το K-1 είναι μια φωτογραφική μηχανή DSLR με αντοχή στη σκόνη και αντοχή στις καιρικές συνθήκες 24,24 megapixel, με μείωση του κλονισμού μέσα στο σώμα. Είναι αδιάβροχη σε 100 περιοχές, επιτρέποντας τη χρήση σε σκληρά περιβάλλοντα για ταξίδια, φωτογραφία τοπίου και φύσης. Όπως και άλλες κάμερες Pentax στη λίστα, περιλαμβάνει ενσωματωμένο WiFi ώστε να μπορείτε να συγχρονίζετε και να ανεβάζετε τις εικόνες σας μέσω της αποκλειστικής εφαρμογής της Pentax.

Οι χρήστες του Amazon παρουσίασαν μερικές από τις εντυπωσιακές φωτογραφίες χαμηλού φωτισμού του K-70, γεγονός που αποδεικνύει ότι είναι καλά κατασκευασμένο για οποιεσδήποτε συνθήκες. Περισσότεροι κριτικοί αναθεωρητές ανέφεραν ότι ο φακός που περιλαμβάνεται δεν είναι ο καλύτερος για να ταιριάζει με την ποιότητα του ίδιου του σώματος της φωτογραφικής μηχανής.

Οι κάμερες Mirrorless έχουν γίνει το βιομηχανικό πρότυπο για φωτογραφίες υψηλού επιπέδου με πολύ μικρό αποτύπωμα στην τσάντα σας. Το Pentax K-01 πέφτει ακριβώς σύμφωνα με ένα πλήρες σύνολο χαρακτηριστικών σε μόλις 1,24 λίβρες. Η ταχύτητα κλείστρου σπάει στο 1 / 4000th του δευτερολέπτου με συνεχή ταχύτητα λήψης 6 fps, έτσι δεν θα χάσετε κανέναν πυροβολισμό που να περιμένει στο κλείστρο σας. Υπάρχει ένας αισθητήρας χαμηλού θορύβου APS-C ο οποίος σας προσφέρει 16MP και μια σειρά ISO 100-25600, ώστε να είναι τέλεια για οποιοδήποτε περιβάλλον λήψης σας. Βασίζονται στη σχεδίαση του παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνη Marc Newsom και το σώμα πραγματικά λάμπει με ένα φωτεινό κίτρινο περίβλημα από αλουμίνιο που συμπληρώνει τους μαύρους φακούς. Συμπεριλαμβάνεται στη συσκευασία ένα εύρος ζουμ από τα 15 μέχρι το 200 χιλιοστά στο μακρύ τέλος και η εμφάνιση βίντεο σε 1080p σε 30fps και επιτρέπει τη συμπίεση h.264 για πιο εύπεπτα μεγέθη όταν μεταφέρετε σε έναν υπολογιστή. Το κιτ έρχεται με δύο φακούς, έτσι ώστε να μην χρειαστεί να βγείτε έξω από το πακέτο εκκίνησης για περισσότερη ευελιξία λήψης.

Ψάχνετε να αγοράσετε μια υψηλής ποιότητας κάμερα λίγο κάτω από $ 250; Το Pentax K-3 είναι το πιο προσιτό από τη λίστα και προσφέρει τις ίδιες προσδοκίες που θα απολάβατε σε μια κορυφαία φωτογραφική μηχανή.

Το K-3 είναι μια φωτογραφική μηχανή SLR που διαθέτει 24 megapixels με αισθητήρα CMOS και προαιρετικό φίλτρο κατά της αλλοιώσεως. Μπορεί να εκπέμπει συνεχώς έως και 8,3 καρέ ανά δευτερόλεπτο, ώστε να μπορείτε να καταγράφετε γρήγορα κινούμενα θέματα. Το K-3 περιλαμβάνει ISO έως και 80.000 και μπορεί να παράγει βίντεο HD σε 1080p. Όπως και άλλες κάμερες στη λίστα, περιλαμβάνει υπολογιστική ικανότητα Eye-Fi, υποδοχές διπλής κάρτας SD / SDHC / SDXC και σφραγίζεται πλήρως με το σώμα από μαγνήσιο.

Οι χρήστες του Amazon επαινέσουν το προϊόν για το στιβαρό σχεδιασμό του. Περισσότεροι κριτικοί αναλυτές ανέφεραν ότι η ταχύτητα κλείστρου και η εστίαση τους είναι δυνατές και ότι έχουν χαμηλή διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Για το άτομο που χρειάζεται μια φωτογραφική μηχανή που μπορεί να χειριστεί τα στοιχεία, το Pentax K-S2 θα πρέπει να είναι η επιλογή σας. Πρόκειται για μια πλήρως στεγανή με καιρικές συνθήκες (πάνω από 100 φώκιες για να είναι ακριβή), ανθεκτική στη σκόνη, φωτογραφική μηχανή ψυχρής απόδειξης με σχεδιασμό σε κορμό, έτσι είναι η πιο τέλεια κάμερα για τυχοδιώκτες και εξερευνητές. Το Pentax K-S2 είναι μια κάμερα anti-aliasing 20 megapixel με ταχύτητες ISO έως 51.200, καθιστώντας την αξιοπρεπή για λήψεις χαμηλού φωτισμού. Είναι επίσης εξοπλισμένο με WiFi και έχει και αυτονομία.

Οι χρήστες του Amazon αγαπούν το K-S2 για τον σκληρό σχεδιασμό και τα σύγχρονα χαρακτηριστικά του. Αν και δεν είναι το υψηλότερο σε μετρητές megapixel, είναι εύκολο στη χρήση σε διάφορες συνθήκες εδάφους και καιρού.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .