Καλύτερες εταιρείες για τηλεργασία

01 από 09

Εισαγωγή στις κορυφαίες εταιρείες που επιτρέπουν στους υπαλλήλους να εργάζονται από το σπίτι

Οι πλέον ευέλικτοι και ευέλικτοι εργοδότες κατανοούν ότι η τηλεργασία δεν είναι απλώς ένα πλεονέκτημα για τους εργαζομένους αλλά και ωφέλιμη για την εταιρεία ως σύνολο. Σε αυτές τις σελίδες θα βρείτε μερικές από τις καλύτερες εταιρείες τηλεδιάσκεψης - εκείνες που είναι γνωστό ότι έχουν προγράμματα τηλεργασίας ή άλλως ανεπίσημα επιτρέπουν στους υπαλλήλους να εργάζονται από το σπίτι τουλάχιστον με μερική απασχόληση. Πολλές από αυτές τις εταιρείες προσγειώνονται συχνά σε καταλόγους "Top Companies To Work For" εν μέρει λόγω των παροχών που προσφέρονται όπως η τηλεργασία.

Για την εύκολη αναφορά σας, αυτές οι εταιρείες τηλεργασίας είναι οργανωμένες από τη βιομηχανία. Οι κατωτέρω βιομηχανίες περιλαμβάνουν επίσης τον κατάλογο των καλύτερων τομέων για την εύρεση εργασίας από το σπίτι:

Σημαντική σημείωση: Παρόλο που οι εταιρείες παρατίθενται εδώ ως φιλικές προς την τηλεργασία, η καθιέρωση τηλεμεταφοράς σε περισσότερους οργανισμούς καθορίζεται κατά περίπτωση και απαιτούνται επιτόπιες επιδόσεις πριν από την τηλεργασία. Επίσης, αυτές οι εταιρείες ενδέχεται να μην έχουν ανοιχτές θέσεις απασχόλησης (εκτός ή εκτός του χώρου) αυτή τη στιγμή. Επισκεφτείτε τον ιστότοπό σας για να δείτε αν υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις εργασίας και ακολουθήστε τις συνήθεις αναζητήσεις και αναζητήσεις εργασίας κατά την αναζήτηση εργασίας.

02 του 09

Επιχειρηματικές υπηρεσίες

Οι εταιρείες που απαριθμούνται παρακάτω είναι μεγάλες εταιρείες με τους πόρους για την υλοποίηση προγραμμάτων τηλεόρασης. Η εταιρία διαχείρισης Accenture, για παράδειγμα, διαθέτει 36 γραφεία με εγκαταστάσεις τηλεδιάσκεψης και συγκαταλέγεται στις 10 πρώτες εταιρείες με το υψηλότερο ποσοστό τακτικών τηλεπικοινωνιών, σύμφωνα με την Fortune.

03 του 09

Καταναλωτικά προϊόντα, Λιανική και Βιομηχανία

Μερικές από τις παρακάτω εταιρείες μπορεί να σας εκπλήξουν. Όταν σκέφτεστε την εργασία και το Wendy, η τηλεργασία ίσως να μην είναι το πρώτο πράγμα που έρχεται στο νου. Ακόμα και οι εταιρείες που προσανατολίζονται περισσότερο στις υπηρεσίες, έχουν θέσεις εργασίας που μπορούν να γίνουν εξ αποστάσεως. Η Weyerhaeuser, η οποία αναπτύσσει βιώσιμα βιομηχανικά προϊόντα από δέντρα, γράφει στις συχνές ερωτήσεις της εταιρείας ότι οι ευέλικτες ρυθμίσεις εργασίας εξαρτώνται από τη συγκεκριμένη περίπτωση, αλλά περιλαμβάνουν αρκετά παραδείγματα ευέλικτων εργασιακών ρυθμίσεων συμπεριλαμβανομένης της τηλεργασίας.

04 του 09

Χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες

Πολλές θέσεις εργασίας στον τομέα των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών απαιτούν συχνή επαφή πρόσωπο με πρόσωπο, αλλά εκείνες που δεν μπορούν να γίνουν από το σπίτι. Δεδομένου του τηλεφώνου και της πρόσβασης σε απομακρυσμένα συστήματα, οι υπάλληλοι που εργάζονται ως ασφαλιστικοί πράκτορες, συλλογές καταναλωτών και αξιωματικοί ενυπόθηκων δανείων μπορούν, για παράδειγμα, να τηλεμεταφέρουν. Στην πραγματικότητα, μια μελέτη του ομίλου Gartner (πηγή: Telecommute! Από την Lisa Shaw) απαριθμεί τον τραπεζικό και χρηματοπιστωτικό κλάδο ως το δεύτερο κορυφαίο τομέα για τηλεργασία (μετά από επιχειρηματικές υπηρεσίες και συνδέεται με το λιανικό εμπόριο / χονδρική πώληση).

05 του 09

Κυβέρνηση, Άμυνα και Διάστημα

Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση είναι ένας από τους μεγαλύτερους υποστηρικτές της τηλεργασίας. Στην πραγματικότητα, υπάρχει ακόμη και ένας νόμος που απαιτεί να επιτρέπεται σε όλους τους υπαλλήλους που είναι επιλέξιμοι σε ομοσπονδιακές υπηρεσίες να τηλεφορτώνουν. Άλλες νομοθεσίες όπως η Clean Air Act και οι Αμερικανοί με Αναπηρία Νόμος υποστήριξαν επίσης την υπόθεση για τηλεργασία.

06 του 09

Την υγειονομική περίθαλψη, τα φαρμακευτικά προϊόντα και την ασφάλιση υγείας

Η τηλεργασία βοηθά τους διαχειριστές υγειονομικής περίθαλψης και άλλους επαγγελματίες στον τομέα αυτό να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους με το πέρασμα του χρόνου από το ίδρυμα / εταιρεία. Οι απομακρυσμένοι εργαζόμενοι συμβάλλουν επίσης στην υποστήριξη της πρωτοβουλίας να μεταφέρονται τα αρχεία υγειονομικής περίθαλψης σε ηλεκτρονικές μορφές, αν και οι ανησυχίες σχετικά με την προστασία της ιδιωτικής ζωής όσον αφορά την πρόσβαση σε ιατρικά αρχεία εκτός του χώρου πρέπει να αντιμετωπιστούν Είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι η βιομηχανία υγειονομικής περίθαλψης έχει τη μεγαλύτερη υιοθεσία της τηλεργασίας, σύμφωνα με το blog Υποστήριξη ασφαλέστερης υγειονομικής περίθαλψης.

07 του 09

ΜΜΕ και εκδόσεις

Η σύνταξη και η επεξεργασία είναι θέσεις εργασίας που μπορούν εύκολα να γίνουν από απόσταση, καθώς αυτές είναι συχνά μοναχικές δραστηριότητες. Τα περισσότερα μέσα μαζικής ενημέρωσης υιοθετούν νέα τεχνολογία και βρίσκουν οφέλη για να έχουν telecommuters.

08 από 09

Τεχνολογίας και Τηλεπικοινωνιών

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους η βιομηχανία της τεχνολογίας υποστηρίζει την τηλεργασία, μεταξύ των οποίων: οι κορυφαίες εταιρείες πρέπει να προσελκύσουν τα καλύτερα ταλέντα σε έναν πολύ ανταγωνιστικό τομέα, ένα μεγάλο μέρος των θέσεων εργασίας όπως ο προγραμματισμός δεν απαιτεί προσωπικές συναντήσεις και αυτές οι εταιρείες διαθέτουν τις τεχνολογίες (σε ορισμένες περιπτώσεις τις δημιούργησαν) που επιτρέπουν την απομακρυσμένη εργασία.

09 του 09

Ταξίδι

Οι ευκαιρίες για εργασία από το σπίτι στην ταξιδιωτική βιομηχανία περιλαμβάνουν συμβούλους ταξιδιών και θέσεις rep repairs. Το JetBlue, για παράδειγμα, είναι μία από τις πιο διάσημες εταιρείες που αγκαλιάζουν την τηλεργασία, επιτρέποντας σε όλους τους πράκτορες κράτησης πτήσεων να εργάζονται από το σπίτι.