Οι πιο εθιστικές ιστοσελίδες

Ένοχες ιστοσελίδες ευχαρίστησης που θα σας πιπιλίσουν

Αυτές οι ιστοσελίδες είναι μια ένοχη ευχαρίστηση για πολλούς: Έχουν μια εθιστική έκκληση, και ανάλογα με τα προσωπικά σας γούστα, αυτές οι τοποθεσίες μπορούν εύκολα να καταλάβουν 30 λεπτά της ημέρας σας ή και περισσότερο. Καθώς βλέπετε την παρακάτω λίστα αλλαγής, θυμηθείτε ότι το " SFW " σημαίνει " Safe for Work ", όπου οι χώροι έχουν καθαρό περιεχόμενο κατάλληλο για τους περισσότερους θεατές. Ωστόσο, προειδοποιήστε: αν δεν επισημανθεί ρητά η τοποθεσία ως SFW παρακάτω, πρέπει να είστε προσεκτικοί πριν την ανοίξετε.

01 από 26

Η κυπαρίσσι

TheChive.com: τραχύ, παράξενο και υπέροχο φωτογραφίες και βίντεο. ΤοChive.com

Κάπως SFW: Το κυνηγόσκυλο είναι ένα blog φωτογραφίας και βίντεο των τρελών, τρελών και περίεργων. Από τα όμορφα κορίτσια μέχρι τα παράλογα φωτογραφικά κομπολόγια σε τοπία που εμπνέουν τη σκέψη, το The Chive παραδίδει εθιστική έκκληση. Ενώ ένα μεγάλο μέρος του περιεχομένου εξυπηρετεί τους μετα-εφήβους και τους νέους ηλικίας κολλεγίων (δηλαδή περιμένουν πολλές φωτογραφίες από το undergrads να διασκεδάζουν), υπάρχει μια ορισμένη ευρύτερη έκκληση για όποιον θέλει περίεργες ειδήσεις. Ελάτε να δείτε γιατί πολλοί άνθρωποι υποστηρίζουν ότι το The Chive είναι «η καλύτερη περιοχή στον κόσμο».

Επισκεφθείτε το The Chive εδώ Περισσότερα »

02 από 26

Επίθεση του Χαριτωμένου

Επίθεση του χαριτωμένου !. attackofthecute.com

Πολύ SFW! Η επίθεση του Cute είναι μια ευχαρίστηση του πλήθους! Αυτό είναι ένα blog φωτογραφιών, όπου οι αναγνώστες παντού συνεισφέρουν φωτογραφίες από τις χαριτωμένες γάτες, τα σκυλιά, τα κουνάβια, τα κουνέλια ή τα χαριτωμένα ζώα που ανακάλυψαν στο ζωολογικό κήπο. Πρόκειται για μια απολύτως φιλική προς την οικογένεια και φιλική προς το γραφείο ιστοσελίδα. Θα είσαι ακόμη και το χτύπημα του γραφείου αν εισάγεις τους συναδέλφους σου σε αυτό το μέρος. Μεγάλα μπράβο και εγγυημένα χαμόγελα για όλους!

Επισκεφθείτε την επίθεση του Cute εδώ Περισσότερα »

03 από 26

Reddit

reddit.com. reddit.com

Κάπως SFW: Το Reddit είναι ένας συνδυασμός ειδήσεων που παράγονται από τους χρήστες και κοινωνικής ψηφοφορίας. Όλοι και οποιοσδήποτε μπορούν να δημοσιεύσουν ένα σύνδεσμο στο Reddit , να προσθέσουν μια περιγραφή και να ενθαρρύνουν τον κόσμο να επισκεφθεί τη σύσταση αυτή. Reddit χρήστες, με τη σειρά του, να ψηφίσουν θετικές και αρνητικές απαντήσεις για να βαθμολογήσει την έκκληση κάθε συνδέσμου. Το Reddit είναι εξαιρετικά εθιστικό για άτομα με μικρή προσοχή.

Επισκεφθείτε την Reddit εδώ Περισσότερα »

04 από 26

Zerg Net

Κάπως SFW: Ο χώρος αυτός των ενθουσιώδων είναι αφιερωμένος σε μεγάλο βαθμό στους οπαδούς επιστημονικής φαντασίας και φαντασίας, αλλά έχει τεράστια έκκληση για ανθρώπους όλων των προτιμήσεων. Μεγάλες Ταινίες κατακερματισμένες από το άσκοπο Cameos, Γεγονότα για την Nintendo που δεν ήταν ποτέ αληθινά, οι κορυφαίοι παίκτες Freak-Out όλων των εποχών: θα πρέπει να βρείτε αυτά τα κομμάτια ειδήσεων και ιστορίες πίσω από τα σκηνικά ενδιαφέροντα. Να είστε προειδοποιημένοι: υπάρχει κάποιο σεξουαλικό περιεχόμενο σε αυτές τις σελίδες του Zerg Net, επομένως πρέπει να είστε προσεκτικοί σχετικά με την πλοήγηση σε αυτό το site κατά την εργασία.

Επισκεφθείτε το Zerg Net εδώ Περισσότερα »

05 από 26

Lifehacker

Lifehacker: ένας εθιστικός ιστότοπος !. Lifehacker.com

Semi-SFW: Το Lifehacker είναι μια κομψή συμβουλές για τη ζωή και το site σύστασης λογισμικού. Η συναρπαστική έκκληση του Lifehacker είναι για το πόσο πρακτικά είναι χρήσιμο: όλες οι συμβουλές επικεντρώνονται στην επίτευξη περισσότερων στην καθημερινή σας ζωή. Πώς να μαγειρέψετε καλύτερα ζυμαρικά el dente, πώς να προσαρμόσετε την καθημερινή εργασία σας στις προσωπικές σας δυνάμεις, πώς να καλλιεργήσετε τα λαχανικά στο διαμέρισμά σας. Υπάρχει κάποιο πραγματικά έξυπνο περιεχόμενο στο Lifehacker και μερικά άρθρα risque? ο καθένας είναι εγγυημένος να βρει κάτι χρήσιμο εδώ.

Επισκεφθείτε το Lifehacker εδώ Περισσότερα »

06 από 26

Sploid: Νέα από το Μέλλον

Sploid.gizmodo.com. Sploid.gizmodo.com

SFW: Το Sploid είναι ένα περίεργο ειδησεογραφικό blog και ενδιαφέρον για τον τρόπο ζωής που έχει εκπληκτική επιστήμη και φύση. Παρακολουθήστε βιντεοκασέτα των ανωμαλιών των σουρεαλιστικών καιρικών συνθηκών, των ανθρωπίνων επιτευγμάτων που αψηφούν τη βαρύτητα και των απίστευτων gadgets (όχι όμως τρελλές εκρηκτικές συσκευές ) και των επιστημονικών θαυμάτων. Το Sploid είναι απολύτως μια μαγευτική οπτική εμπειρία!

Επισκεφθείτε το Sploid εδώ Περισσότερα »

07 από 26

Αυτό είναι γιατί είμαι έσπασε

thisiswhyimbroke.com/. thisiswhyimbroke.com/

SFW: Το TIWIB είναι ένα ηλεκτρονικό περιοδικό αφιερωμένο στην «μοναδική παράθυρο-shopping» και τα ασυνήθιστα καταναλωτικά προϊόντα. Jet πακέτα, ασυνήθιστο ιματισμό, περίεργα πυροβόλα όπλα, προσωπικά gadgets, περίεργα κουζινικά σκεύη και απίστευτα έπιπλα: αυτά είναι ενδιαφέροντα προϊόντα που εγγυώνται τη φαντασία σας.

Επισκεφθείτε το TIWIB εδώ Περισσότερα »

08 από 26

Αγαπητέ κενό: παρακαλώ κενό

dearblankpleaseblank.com. dearblankpleaseblank.com

SFW: Αυτός ο ιστότοπος είναι σχετικά με γραπτά γράμματα. Γράμματα από θύμα συντριβής στον άλλο οδηγό. Γράμματα από έναν γιο γιο στη μητέρα του. Γράμματα από έναν απεσταλμένο εραστή στον πρώην σύντροφό της. Γράμματα κάθε είδους υψηλής συγκίνησης και περίεργης ανθρώπινης εμπειρίας. Αυτός ο ιστότοπος είναι απολύτως μαγευτικός ως εξερεύνηση της ανθρώπινης εμπειρίας και συναισθημάτων.

Επισκεφθείτε το Dear Blank εδώ Περισσότερα »

09 από 26

I σπατάλη τόσο πολύ χρόνο Dot Com

Σπαταλάω πολύ χρόνο. iwastesomuchtime.com

Κάπως SFW: Το όνομα του ιστότοπου το λέει όλα, αλλά υποτιμά το πόσο συναρπαστικό είναι το περιεχόμενο. Πάρτε αυτή την αφίσα αρκουδάκι, για παράδειγμα. Υπάρχει ένα τεράστιο ταλέντο και η σκέψη τοποθετείται σε μια φαινομενικά αδαή απεικόνιση. Ή προσέξτε το παιδί να πηδάει. . . ο συντονισμός που απαιτείται εδώ είναι εντυπωσιακός. Το όνομα του ιστότοπου κερδίζεται πολύ καλά και θα λατρέψετε κάθε δευτερόλεπτο που ξοδεύετε εδώ.

Επισκεφθείτε το IWasteSoMuchTime εδώ Περισσότερα »

10 από 26

F *** MyLife

Κάπως SFW: Νομίζεις ότι η ζωή σου είναι χάλια; Εδώ είναι χιλιάδες χρήστες που μοιράζονται φοβερά ανέκδοτα και προσωπικό εξαερισμό. Πώς ένας φίλος κατέστρεψε την ημέρα κάποιου ή πώς ένας δάσκαλος συνθλίβει την εκτίμηση ενός νεαρού ατόμου. πώς ο μηχανικός αφαίρεσε κάποιον σε μια εργασία επισκευής ή πώς ένα όμορφο κορίτσι κατέστρεψε την αυτο-ιδέα ενός ατόμου. Οικτρός? Ναί. Εθισμένος για να διαβάσετε αυτά τα πράγματα; Απολύτως.

Επισκεφθείτε το FmyLife εδώ Περισσότερα »

11 από 26

Oddee

Oddee.com. Oddee.com

NSFW : Το Oddee.com είναι ένα συναρπαστικό blog για το παράξενο, περίεργο και περίεργο. Ναι, υπάρχουν πολλές φωτογραφίες από το site, αλλά υπάρχουν και μερικές συναρπαστικές ιστορίες για την ιατρική, τη γεωγραφία, τη σύγχρονη ανθρωπολογία, τη σύγχρονη τέχνη, την ποπ κουλτούρα, τη μουσική και πολλά άλλα. Μην ανοίξετε αυτόν τον ιστότοπο στο γραφείο σας, καθώς υπάρχει μερική γυμνότητα σε πολλά από τα εικονίδια. Αλλά σίγουρα, δοκιμάστε Oddee με τον οικιακό σας υπολογιστή / tablet και δείτε γιατί 2 εκατομμύρια άνθρωποι επισκέπτονται την Oddee καθημερινά. Περισσότερο "

12 από 26

Pinterest

Pinterest. Pinterest.com

SFW: Το Pinterest έχει πάρει το Web από καταιγίδα. Αυτό είναι όπου οι άνθρωποι "οπτικά-curate το Διαδίκτυο" από επίδειξη φωτογραφίες που βρίσκουν ενδιαφέρον. Υψηλή μόδα, εκπληκτικές σκηνές φύσης, μαγευτικά ζώα, ακριβός εσωτερικός σχεδιασμός, εξωτικά αυτοκίνητα, foodie και μαγειρικά αριστουργήματα, παράλογα ρούχα. . . όλα αυτά τα γραφικά και πολλά άλλα. Αν σας αρέσει να κοιτάζετε τις εικόνες, θα βρείτε το Pinterest να είναι ένα συναρπαστικό smorgasbord για τα μάτια σας. Συνεχίστε, δοκιμάστε. Σας τολμούμε να μην γαντζωθείτε στο Pinterest.

Επισκεφθείτε το Pinterest εδώ Περισσότερα »

13 από 26

Fail Blog

Κάπως SFW: Η λέξη "Schadenfreude" είναι η γερμανική λέξη για την "απόλαυση της χαράς από την ατυχία των άλλων". Το FailBlog παραδίδει το schadenfreude στις χονδρικές παραγγελίες! Αυτό το ιστολόγιο φωτογραφιών και βίντεο συλλαμβάνει μερικά από τα πιο τραγικά ανθρώπινα λάθη που θα δείτε ποτέ. Εδώ θα βρείτε τρομακτικά παραδείγματα σφαλμάτων στάθμευσης αυτοκινήτων, ατυχημάτων στον αθλητισμό, διαφήμιση faux pas, κακές επιλογές ένδυσης και παράλογες ανθρώπινες εφευρέσεις. Όπως πολλοί από τους εθιστικούς ιστότοπους αυτής της λίστας: δεν υπάρχουν ειδικά εφέ ή επαγγελματικοί ηθοποιοί που εμπλέκονται: απλώς οι τακτικοί καθημερινοί άνθρωποι που κάνουν απολύτως απατηλές πράξεις.

Επισκεφθείτε το Failblog εδώ Περισσότερα »

14 από 26

Overstock.com

SFW: Το Overstock.com είναι για ψώνια υψηλών προδιαγραφών. Ως κέντρο εκκαθάρισης τρίτου μέρους, το Overstock βοηθά τους λιανοπωλητές να εκφορτώσουν ένα πλεόνασμα εμπορικών σημάτων εμπορικών σημάτων και σχεδιαστή. DKNY ρούχα, κάμερες Samsung, λέσχες γκολφ Callaway, ρολόγια Tag Heuer, παπούτσια Nine West, κλινοσκεπάσματα αφρού μνήμης, ανδρικά κοστούμια Vincenzi, εργαλεία σχεδιασμού για κατοικίδια ζώα ... ορισμένα απολύτως όμορφα προϊόντα είναι διαθέσιμα εδώ, συχνά για λιγότερο από το 50% τιμή.

Επισκεφθείτε το Overstock εδώ Περισσότερα »

15 από 26

Fark: Ο παράξενος συνάδελφος ειδήσεων

Κάπως SFW: Fark είναι ένας συγκεντρωτικός παράγοντας για παράξενα και περίεργα νέα. Αυτό σημαίνει ότι οι εκτός έδρας και ασυνήθιστες ιστορίες ειδήσεων από όλο τον κόσμο συγκεντρώνονται σε αυτή την ιστοσελίδα για γρήγορη περιήγηση. Διαβάστε για τα καγκουρό που έκαναν μάχες για κλόουν, την κατάρτιση ευαισθητοποίησης σταυροφόρα για τους αστυνομικούς, τις επιχειρήσεις που συγκεντρώνουν χρήματα προσφέροντας δωρεάν λεωφορεία, γυμνοί ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, άστεγοι που γίνονται διάσημοι σεφ, ληστές που απευθύνονται σε διασημότητες, κοτόπουλα που υιοθετούν κουτάβια. Παράξενος? Ναί. Εθιστική; Καλύτερα να το πιστέψεις.

Επισκεφθείτε τον Fark εδώ Περισσότερα »

16 από 26

Uncrate.com

Uncrate.com. Uncrate.com

SFW: Το Uncrate.com είναι, ίσως, ο τελικός οδηγός gadget για τους άνδρες. Ενώ οι γυναίκες είναι ευπρόσδεκτοι να σερφάρετε και να αγοράσουν αυτά τα gadgets, τα προϊόντα εδώ είναι σίγουρα προσανατολισμένα προς το techno-αγαπώντας αρσενικό. Τα πιο υγιή νέα προϊόντα για iPhone, προσωπικά στερεοφωνικά, υπολογιστές γραφείου, αξεσουάρ αυτοκινήτων και πολλά άλλα. Εσείς και οι φίλοι του γραφείου σας εγγυάται να αναρροφείτε σε αυτό το μπουφέ με ενδιαφέρουσες συσκευές και σύγχρονες μηχανές. Περισσότερο "

17 από 26

Sh * tBrix.com: Φωτογραφίες παζλ και παράξενα φαινόμενα

Σίγουρα δεν είναι ασφαλές για δουλειά, sh * tbrix.com είναι ένα blog φωτογραφίας όπου οι χρήστες σχολιάζουν αυτό που βλέπουν στις εικόνες. Δύο πράγματα πραγματικά κάνουν αυτό το site εθιστικό: 1) οι φωτογραφίες από μόνοι τους περιέχουν σκοτεινό περιεχόμενο που είναι συχνά δύσκολο να διακρίνει. 2) οι χρήστες κάνουν κάποια πραγματικά περίεργα σχόλια για κάθε φωτογραφία. Το περιεχόμενο είναι συνήθως πολύ ενήλικες, επομένως πρέπει να είστε προσεκτικοί σχετικά με το περιβάλλον σας πριν επισκεφθείτε εδώ. Αλλά μπορείτε πραγματικά να απολαύσετε αυτή την παράξενη και παράξενη περιοχή.

Επισκεφθείτε το sh * tbrix εδώ Περισσότερα »

18 από 26

Αυτή είναι η άμμος

SFW: Υπνωτική, διαλογιστική και κομψά απλή: αυτή η περιοχή έχει να κάνει με τη δημιουργία τοπίων με πτώση χρωματισμένης άμμου. Πατάτε το γράμμα 'C' στο πληκτρολόγιό σας για να αποκτήσετε πρόσβαση στην παλέτα χρωμάτων και, στη συνέχεια, κάντε κλικ για να επιλέξετε και κάντε κλικ για να ξεκινήσετε τα χρωματιστά εικονοστοιχεία. Χάστε τον εαυτό σας σε 20 λεπτά αυτο-ύπνωσης και στη συνέχεια αποθηκεύστε ένα στιγμιότυπο οθόνης για τους φίλους σας στο Facebook. Πολύ δροσερό σε ένα είδος etch-a-sketch!

Επισκεφθείτε αυτό το Sand είναι εδώ Περισσότερα »

19 από 26

2Leep: Το καλύτερο Hub για Bizarre News

Κάπως SFW: Αυτός ο ιστότοπος είναι εθισμένος με κεφαλαία "A". 2Leep ξεχωρίζει γιατί είναι ένα κέντρο χιλιάδων συναρπαστικών blogs και συλλογών φωτογραφιών από όλο τον κόσμο. Δείτε τα βίντεο των φορτηγών που ανυψώνονται από τον άνεμο. Δείτε παράξενα έπιπλα και κομμωτήρια. Δείτε το σπιτικό batmobile του Bob Dullam. Δείτε τα χειρότερα διασημότερα δίδυμα όλων των εποχών. Το περιεχόμενο είναι τόσο δυναμικό στο 2Leep, θα θελήσετε να επισκεφθείτε δύο φορές την ημέρα για να δείτε τις ενημερώσεις.

Επισκεφθείτε 2Δείτε εδώ Περισσότερα »

20 από 26

WonderHowTo.com

Wonderhowto.com. Wonderhowto.com

SFW: Πώς να αναπνεύσει φωτιά. Πώς να φλερτάρετε σαν επαγγελματίας. Πώς να κόψετε μια μπιμπερό στο μισό. Πώς να πείτε τη διαφορά ανάμεσα σε μια πόρνη και έναν αστυνομικό μυστικό. Πώς να κλέψει ένα ρεκόρ Guinness για δωρεάν ρίψη. Πώς να μετατρέψετε το αυτοκίνητό σας σε θωρακισμένη δεξαμενή. Πώς να δημιουργήσετε μια φλόγα Zippo. Πώς να ανιχνεύσετε πυρηνικά όπλα. Το WonderHowTo.com είναι ένας νόστιμος μπουφές μηχανικής, εφευρετικότητας και περιέργειας.

Επισκεφθείτε το WonderHowTo εδώ Περισσότερα »

21 από 26

Άνθρωποι της Walmart

Δεν είναι πραγματικά SFW: Όχι, αυτά δεν είναι ηθοποιοί ή κλόουν. Αυτοί είναι πραγματικοί άνθρωποι που έχουν συλληφθεί σε ειλικρινείς φωτογραφίες στο τοπικό κατάστημα της Walmart. Οι επιλογές στη μόδα και τον τρόπο ζωής είναι απολύτως συγκλονιστικές, και αυτός ο ιστότοπος έχει συγκεντρώσει πολύ αμφιλεγόμενη προσοχή επειδή φέρεται να μεταδίδει ανθρώπους. Αλλά, αλήθεια να ειπωθεί: αυτός ο ιστότοπος είναι ένας εθισμός για εκατομμύρια θεατές. Ελάτε να δείτε τι είναι η φασαρία, και αποφασίστε μόνοι σας.

Επισκεφθείτε το PeopleofWalmart εδώ Περισσότερα »

22 από 26

Απόγνωση: Δημογραφικές αφίσες

SFW: Εδώ είναι ο σαρκασμός και ο κυνισμός, που έγιναν όμορφα. Ως αντίθεση στις αφίσες με κινητήρια δύναμη, η Despair.com παίρνει την εμπνευσμένη φωτογραφία και τις λεζάντες με αρνητικά και κυνικά συνθήματα. Το αποτέλεσμα είναι υπέροχο και εγγυάται γέλιο σε γραφεία παντού. Στην πραγματικότητα, μπορεί να θέλετε να εμφανίσετε αυτό το site στους συναδέλφους του γραφείου σας.

Επισκεφθείτε το Despair.com εδώ Περισσότερα »

23 από 26

PopCap Δωρεάν online παιχνίδια

SFW: (καλά, ως ασφαλές για εργασία ως ιστότοπος παιχνιδιών μπορεί να είναι). Το PopCap προσφέρει σήμερα μερικά από τα πιο εθιστικά δωρεάν παιχνίδια στο Διαδίκτυο. Πολλά από αυτά τα παιχνίδια περιλαμβάνουν παιχνίδι αργής κίνησης, όπου μπορείτε να σταματήσετε το παιχνίδι για να συνεχίσετε να κάνετε άλλα πράγματα (όπως η καθημερινή σας δουλειά). Τα φαβορί για μεγάλα χρονικά διαστήματα, όπως το Bejeweled, το Zuma, το Bookworm, το Pixelus, το Atomica και το Insaniquarium, θα κρατήσουν τα περισσότερα άτομα κατειλημένα για ώρες κάθε φορά. Τα φορτία διασκέδασης και η τιμή είναι τέλεια.

Επισκεφθείτε τα παιχνίδια PopCap εδώ Περισσότερα »

24 από 26

YouTube: "Σχετικά βίντεο"

SFW: Δεν είναι απλά ότι αυτά τα ερασιτεχνικά και επαγγελματικά βίντεο είναι πολύ συναρπαστικά ... είναι ότι υπάρχουν χιλιάδες από αυτά που συνδέονται μεταξύ τους. Αν ξεκινήσετε να περιηγείστε στη στήλη "σχετικά βίντεο" στα δεξιά του κάθε κλιπ, θα γαντζωθείτε. Για παράδειγμα, μπορείτε να αρχίσετε να παρακολουθείτε "κριτικές αυτοκινήτων Honda CRV", και πολύ σύντομα, μπορείτε να περιηγηθείτε στα σχόλια των αυτοκινήτων όλων των ανταγωνιστών της. Ακόμη καλύτερα: αναζήτηση για "μιλώντας σκυλιά" ή "Einstein Genius Bird" και θα γελούν για ώρες.

Επισκεφθείτε το YouTube εδώ Περισσότερα »

25 από 26

eBay: Η μεγαλύτερη αγορά στον κόσμο

(Κάπως SFW) Πρόκειται για την εξέλιξη της σύγχρονης υπαίθριας αγοράς, με τους ελέγχους ασφάλειας και πληρωμών του 21ου αιώνα. Οι παραδοσιακοί ανταγωνιστικοί πλειστηριασμοί αποτελούν περίπου το 65% των συναλλαγών του eBay, αλλά μπορείτε επίσης να πραγματοποιήσετε απευθείας αγορές με τις επιλογές "Αγοράστε τώρα" και "Κάντε μια προσφορά". Εκατομμύρια δολάρια πραγματοποιούν συναλλαγές σε eBay κάθε μέρα. Χιλιάδες άνθρωποι κάνουν ακόμη το eBay να πουλάει την καριέρα τους με πλήρη απασχόληση. Αν σας αρέσει το eBay, θα αγαπήσετε το eBay. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: εάν έχετε μια εθιστική προσωπικότητα αγορών, αυτός ο ιστότοπος μπορεί να αποστραγγίσει γρήγορα τα οικονομικά σας.

Επισκεφθείτε το eBay εδώ Περισσότερα »

26 από 26

Facebook

(Εν μέρει SFW) Είτε παίρνετε αναρροφημένα σε Candy Crush, Farmville και Mafia Wars, ή αν θέλετε απλώς να μείνετε σε επαφή με τους φίλους και την οικογένειά σας, το Facebook θα κάψει ώρες από το χρόνο σας. Δείτε το αστείο βίντεο που δημοσιεύτηκε από τον παλιό σας φίλο του σχολείου. Σχολιάστε τις φωτογραφίες του νέου φορτηγού Volkswagen του Jeff. Ανατρέξτε στην τρέχουσα ανάρτηση του φίλου σας στην Φλόριντα.

Γραφείο προειδοποίηση: ενώ το περιεχόμενο του Facebook είναι σε μεγάλο βαθμό καλοήθη, οι περισσότεροι εργοδότες θα κρύβονται βλέποντας αυτό στην οθόνη σας στη δουλειά. Το Facebooking συνδέεται με ώρες και ώρες απόσπασης του χρόνου, να προειδοποιούνται!

Επισκεφθείτε το Facebook εδώ Περισσότερα »