Βρείτε τα αγαπημένα σας βίντεο σε αυτές τις δημοφιλείς τοποθεσίες

Τα βίντεο έχουν γίνει ένα από τα πιο καυτά προϊόντα στον ιστό, συγκεντρώνοντας εκατοντάδες εκατομμύρια αναζητήσεις στο Web κάθε μέρα σε όλο τον κόσμο. Οι κορυφαίοι δικτυακοί ιστοτόποι στο διαδίκτυο - όπως αναφέρονται παρακάτω - είναι εκείνοι που οι αναγνώστες της αναζήτησης στο Web έχουν κατατάξει με συνέπεια ότι προσφέρουν μια φιλική προς το χρήστη εμπειρία με μια μεγάλη ποικιλία από εξαιρετικά περιεχόμενα πολυμέσων από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε.

01 από 09

YouTube

www_ukberri_net / Flikr / CC BY 2.0

Το YouTube, το οποίο δημιουργήθηκε αρχικά το 2005 και αγοράστηκε από την Google το 2006, είναι αναμφισβήτητα το πιο δημοφιλές μερίδιο βίντεο και προβολή του ιστότοπου στο διαδίκτυο σήμερα. Μια εξαιρετικά ευρεία ποικιλία περιεχομένου πολυμέσων είναι διαθέσιμη εδώ: δημιουργημένα από τον χρήστη, τηλεοπτικά κλιπ, κλιπ ταινιών και ρυμουλκούμενων ταινιών , βίντεο blogging (επίσης γνωστό ως "vlogging"), αρχικές σειρές Web και πολλά άλλα.

Οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν το YouTube ως πλατφόρμα για να μοιραστούν τη ζωή τους. Ωστόσο, οι μεγάλες εταιρείες επωφελούνται επίσης από το απίστευτα μεγάλο παγκόσμιο ακροατήριο που διατίθεται μέσω του YouTube για τη διανομή του περιεχομένου πολυμέσων τους.

Ο ιστότοπος είναι εξαιρετικά φιλικός προς το χρήστη, χωρισμένος σε κατηγορίες που κυμαίνονται από Comedy έως Sports και είναι διαθέσιμος για αναπαραγωγή σε πολλαπλές πλατφόρμες προβολής. Περισσότερο "

02 του 09

Dailymotion

Το DailyMotion, το οποίο ξεκίνησε το 2005 και εδρεύει στη Γαλλία, είναι η δεύτερη μεγαλύτερη ιστοσελίδα βίντεο στον κόσμο σύμφωνα με διάφορες μετρήσεις στο Web.

Τα βίντεο στο DailyMotion μπορούν να βρεθούν με διάφορους τρόπους. μέσω κατηγοριών (επίσης γνωστών ως καναλιών, προσφέροντας τα πάντα, από τα ζώα έως τα ταξίδια), επιλέγοντας τα πιο εμφανισμένα, τρεχόντως ή ορατά, προβάλλοντας τους Προτεινόμενους Χρήστες (επίσημες παρουσίες στην DailyMotion) ή απλά πληκτρολογώντας οτιδήποτε να αναζητάτε τη λειτουργία γραμμής αναζήτησης DailyMotion. Περισσότερο "

03 του 09

Vevo

Το Vevo, σε αντίθεση με πολλούς από τους άλλους δικτυακούς τόπους βίντεο που αναφέρονται σε αυτόν τον κατάλογο, είναι αποκλειστικά για μουσικά βίντεο και μουσικά βίντεο μόνο. Η Vevo, που ξεκίνησε το 2009, προσφέρει τα υψηλής ποιότητας μουσικά πολυμέσα από οργανισμούς όπως οι Sony, Universal, EMI, CBS και Walt Disney Records. Σύμφωνα με πολλαπλές στατιστικές μετρήσεων, το Vevo έχει καταταχθεί ως η πρώτη πλατφόρμα μουσικής πολυμέσων στον ιστό.

Η εύρεση του βίντεο που θέλετε να παρακολουθήσετε στο Vevo είναι αρκετά εύκολη. Αναζητήστε το αγαπημένο σας τραγούδι, καλλιτέχνη ή συγκρότημα απλώς πληκτρολογώντας ένα ερώτημα στη λειτουργία αναζήτησης της γραμμής αναζήτησης Vevo, ανατρέξτε στα Προτεινόμενα βίντεο στην αρχική σελίδα του Vevo, δείτε τι υπάρχει στη λίστα What's Hot ή ρίξτε μια ματιά στα Προτεινόμενα κανάλια, προβάλλοντας "θεματικά" βίντεο σε κατηγορίες όπως το "Essential 80s". Περισσότερο "

04 του 09

Google Video

Το Google Video προσφέρει μια εύχρηστη, εύχρηστη διεπαφή αναζήτησης (όπως όλα τα υπόλοιπα πολλαπλά ακίνητα του Google στο διαδίκτυο). Οι χρήστες μπορούν να αναζητήσουν βίντεο που βρίσκονται σε άλλους ιστοτόπους βίντεο, όπως το YouTube, το DailyMotion και το MetaCafe.

Κυριολεκτικά εκατομμύρια βίντεο είναι διαθέσιμα για να παρακολουθήσουν στο Google Video, με ευρετήριο από διάφορες πηγές σε όλο τον ιστό. Τα κλιπ ταινιών, ολόκληρες ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές και περιεχόμενο που δημιουργείται από χρήστες μπορούν να βρεθούν εδώ χρησιμοποιώντας μια ποικιλία μεθόδων: αναζήτηση λέξεων-κλειδιών , ανά διάρκεια / διάρκεια, ώρα αποστολής , πηγή κλπ. Περισσότερα »

05 του 09

Facebook

Το Facebook παίρνει τις θέσεις του ως μία από τις πιο δημοφιλείς ιστοσελίδες βίντεο στον Παγκόσμιο Ιστό απλά λόγω του μεγέθους της βάσης χρηστών: πάνω από 500 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο επισκέπτονται το Facebook καθημερινά (πολλές φορές την ημέρα).

Η λειτουργία βίντεο του Facebook λειτουργεί λίγο διαφορετικά από τις υπόλοιπες ιστοσελίδες βίντεο σε αυτήν τη λίστα. Η προβολή ενός βίντεο είναι δυνατή στις ακόλουθες περιπτώσεις

Περισσότερο "

06 του 09

Hulu

Ο Hulu , που δημιουργήθηκε το 2007, είναι ένας από τους κορυφαίους δικτυακούς τόπους βίντεο στον ιστό, προσφέροντας μια τεράστια ποικιλία περιεχομένου πολυμέσων υψηλής ποιότητας, συμπεριλαμβανομένων των τελευταίων παραγωγών τηλεοπτικών δικτύων, γεγονός που καθιστά μια πολύ ελκυστική επιλογή για χρήστες που αναζητούν καλύτερες επιλογές προβολής.

Οι θεατές μπορούν να παρακολουθήσουν μια εκπληκτική σειρά περιεχομένων στο Hulu, συμπεριλαμβανομένων των εκπομπών από το NBC, το Fox, το ABC, τη Disney και το Nickelodeon. Τα τελευταία (πλήρους μήκους) επεισόδια πολλών τηλεοπτικών εκπομπών προσφέρονται εντός 24 ωρών από τον αρχικό αερισμό. Οι χρήστες μπορούν να εγγραφούν στο Hulu Plus, μια πληρωμένη υπηρεσία, προκειμένου να έχουν πρόσβαση σε παλαιότερες αρχειοθετημένες εκδόσεις πολυμέσων που έχουν αποσυρθεί. Ωστόσο, το πιο δελεαστικό χαρακτηριστικό του Hulu Plus είναι η δυνατότητα παρακολούθησης του περιεχομένου του Hulu σε τηλεοράσεις, κονσόλες παιχνιδιών και smartphones. Περισσότερο "

07 του 09

Viacom Network

Σύμφωνα με διάφορους οργανισμούς μέτρησης που παρακολουθούν τις επισκέψεις σε διάφορες διαδικτυακές ιδιότητες, το δίκτυο πολυμέσων Viacom είναι ένα από τα πιο δημοφιλή στον Παγκόσμιο Ιστό. Η εντυπωσιακή σταθερή προσφορά πολυμέσων τους περιλαμβάνει:

Δείτε την πλήρη λίστα των ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων της Viacom ή ρίξτε μια ματιά στον πλήρη κατάλογο των εμπορικών σημάτων τους. Περισσότερο "

08 από 09

Yahoo! βίντεο

Yahoo! Το βίντεο, το οποίο κυκλοφόρησε επίσημα το 2006, είναι ένας δικτυακός τόπος βίντεο που προσφέρει επώνυμα κανάλια, ρυμουλκούμενα ταινιών και κλιπ και δημοφιλή κορίτσια. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να βρείτε περιεχόμενο στο Yahoo! Βίντεο: μέσω της γραμμής λειτουργιών αναζήτησης στην κορυφή της ιστοσελίδας, κάνοντας κλικ στα κανάλια / κατηγορίες που κυμαίνονται από τα στιγμιότυπα της μητέρας μέχρι τα αθλητικά bloopers και περιηγώντας τη λίστα των πιο δημοφιλών βίντεο αυτή τη στιγμή.

Προτεινόμενο Yahoo! Τα δίκτυα βίντεο περιλαμβάνουν το κανάλι Discovery, τον Λευκό Οίκο, το PetTube, το JibJab και την Κωμωδία Rooftop. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Yahoo TV για να λάβετε τα τελευταία σχόλια, ανακεφαλαιώσεις, συνεντεύξεις και εσωτερικές πληροφορίες σχετικά με τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές εκπομπές. Υπάρχει επίσης αρκετά μεγάλο περιεχόμενο βίντεο εδώ φυσικά? οτιδήποτε από το τελευταίο σχόλιο ειδήσεων για τα τρέχοντα γεγονότα στις προεπισκοπήσεις των εκπομπών. Περισσότερο "

09 του 09

AOL Video Network

Το AOL Video, το οποίο δημιουργήθηκε το 2006, προσφέρει επαγγελματικό περιεχόμενο πολυμέσων, καθώς και βίντεο που δημιουργείται από χρήστες. Οι χρήστες μπορούν να φιλτράρουν βίντεο στο AOL κάνοντας κλικ σε επώνυμα κανάλια (από ABC έως PopEater), περιηγώντας στο Show of the Week ή επιλέγοντας τις επιλογές του προσωπικού στην πρώτη σελίδα.

Επιπλέον, το AOL Video δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να βλέπουν ενημερώσεις σχετικά με τις αγαπημένες τους εκπομπές, να λαμβάνουν τηλεοπτικές λίστες για τις τοπικές τους περιοχές, να αποθηκεύουν παρουσιάσεις για να παρακολουθήσουν αργότερα και να βλέπουν τι είναι ιογενή και εξελίσσεται σε διάφορα θέματα, , τη χρηματοδότηση, τον τρόπο ζωής και την τεχνολογία. Περισσότερο "