Λύσεις για προβολή & πληκτρολογήστε Emoji σε υπολογιστή ή υπολογιστή Mac

Η ομιλία Emoji δεν χρειάζεται να πραγματοποιηθεί πλέον στο τηλέφωνό σας

Έτσι, έχετε ήδη καταλάβει πώς να ενεργοποιήσετε το μικρό πλήκτρο διασκέδασης στο τηλέφωνό σας, το οποίο σας επιτρέπει να αρχίσετε να πληκτρολογείτε με όλα τα εικονικά εικονίδια emoji της Ιαπωνίας, αλλά σε ένα κανονικό παλιό φορητό ή επιτραπέζιο υπολογιστή, τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Ορισμένες τοποθεσίες όπως το Twitter.com σας επιτρέπουν τουλάχιστον να βλέπετε emoji όταν κάνετε περιήγηση στον κανονικό ιστό, αλλά άλλοι, όπως το Instagram, εμφανίζουν μόνο κενά πλαίσια όταν προσπαθείτε να διαβάσετε την περιγραφή μιας φωτογραφίας σε έναν υπολογιστή.

Αν θέλετε να μπορείτε να βλέπετε και να πληκτρολογείτε emoji στον υπολογιστή σας, υπάρχουν μερικοί διαφορετικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να το κάνετε. Εδώ είναι μερικές από τις καλύτερες και ευκολότερες επιλογές.

Εγκαταστήστε μια επεκταση Emodi ή μια εφαρμογή για το πρόγραμμα περιήγησης στο Web

Ένας εύκολος τρόπος για να στείλετε και να δείτε emoji όπως εμφανίζονται σε κινητές συσκευές είναι εγκαθιστώντας ένα πρόσθετο ή μια επέκταση που θα χρησιμοποιηθεί στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού που χρησιμοποιείτε τακτικά. Ακολουθούν ορισμένες διαθέσιμες επιλογές για μερικούς από τους πιο δημοφιλείς περιηγητές ιστού για να ξεκινήσετε.

Chromoji για το Google Chrome: Αυτή η επέκταση εντοπίζει τυχόν κενά πλαίσια στις ιστοσελίδες που περιηγείστε και τα αντικαθιστά με το σωστό εικονίδιο emoji. Έρχεται επίσης με ένα εύχρηστο κουμπί της γραμμής εργαλείων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να πληκτρολογήσετε emoji χαρακτήρες.

Emoji Free for Mac Safari: Εάν το Safari είναι ο browser που προτιμάτε, μπορείτε να το κατεβάσετε ως εφαρμογή από το Mac App Store, το οποίο όχι μόνο σας επιτρέπει να βλέπετε και να πληκτρολογείτε emoji σε όλες τις αγαπημένες σας τοποθεσίες κοινωνικής δικτύωσης στο Safari, αλλά μπορείτε επίσης να κάνετε έτσι στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Mac, φακέλους, επαφές, ημερολόγιο και άλλα.

Δυστυχώς, δεν υπάρχουν πολύ πολλές εξαιρετικές επιλογές emoji για τον Firefox αν το χρησιμοποιείτε ως πρόγραμμα περιήγησης και θα βρείτε την περισσότερη επιλογή επεκτάσεων emoji για το Chrome. Το Emojify είναι μια άλλη εναλλακτική λύση στο Chrome που σας επιτρέπει επίσης να προβάλλετε και να πληκτρολογείτε εύκολα το emoji στο πρόγραμμα περιήγησης, παρόμοιο με το Chromoji.

Αν χρειάζεστε μόνο Emoji για Twitter.com, χρησιμοποιήστε το iEmoji

Το Twitter είναι το μέρος για να συνδεθείτε στο διαδίκτυο, εάν θέλετε να tweet και να αλληλεπιδράσετε με τους χαρακτήρες emoji. Τον Απρίλιο του 2014, η υποστήριξη emoji μεταφέρθηκε στο Twitter στο διαδίκτυο, αντικαθιστώντας όλα αυτά τα άσχημα κοίλα κουτιά με τις εικονικές εικόνες για να εξορθολογιστούν τόσο οι κινητές όσο και οι εκδόσεις ιστού.

Αν και τώρα μπορείτε να δείτε emoji στο Twitter.com, δεν μπορείτε να τα πληκτρολογήσετε σε ένα κανονικό πληκτρολόγιο του υπολογιστή, αλλά το iEmoji είναι ένας ιστότοπος που λύνει αυτό το πρόβλημα. Μπορείτε να συνδεθείτε μέσω του λογαριασμού σας στο Twitter, πληκτρολογήστε το τιτίβισμα στο πεδίο κειμένου στο επάνω μέρος και προσθέστε emoji από την παρακάτω οθόνη κάνοντας κλικ σε αυτά που θέλετε να συμπεριληφθούν στο tweet σας.

Υπάρχει επίσης ένα πλαίσιο προεπισκόπησης μηνύματος που βρίσκεται στη δεξιά πλευρά της iEmoji, το οποίο σας επιτρέπει να δείτε ακριβώς πώς θα εμφανιστεί το τιτίβισμα ή το μήνυμά σας. Μπορείτε επίσης να αντιγράψετε και να επικολλήσετε οποιοδήποτε κείμενο βρίσκετε στον ιστό που εμφανίζει κοίλα κουτιά στο iEmoji και να δείτε την προεπισκόπηση μηνυμάτων για να δείτε ποιες αντίστοιχες εικόνες emoji μεταφράζονται.

Έξτρα Συμβουλή: Χρησιμοποιήστε το Emojipedia για να βρείτε τις Σημαίες Emoji

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το emoji; Το Emojipedia είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να αναζητήσετε όλες τις κατηγορίες emoji, τις έννοιές τους και ακόμη και τις διαφορετικές ερμηνείες εικόνας από την πλατφόρμα (όπως iOS, Android και Windows Phone).

Μπορείτε επίσης να ρίξετε μια ματιά σε αυτά τα 10 εκπληκτικά γεγονότα για το emoji για να πάρετε μια ματιά στο πόσο αυτή η μεγάλη τάση έχει ήδη επηρεάσει την ποπ κουλτούρα και την καθημερινότητά μας.