Επεξεργαστείτε τα βίντεό σας στο YouTube, κρατήστε τη διεύθυνση URL

Μέχρι τώρα, δεν υπήρχε τρόπος να επεξεργαστείτε ένα βίντεο που μεταφορτώθηκε στο YouTube , χωρίς να δημιουργηθεί νέο αρχείο βίντεο και διεύθυνση URL. Ναι, το YouTube εισήγαγε έναν ηλεκτρονικό επεξεργαστή βίντεο πριν από λίγο καιρό, που επιτρέπει στους χρήστες να ανακατεύουν και να ανασυνθέτουν τα δικά τους και δημιουργικά κοινά βίντεο. Όμως, όλα τα βίντεο που δημιουργήθηκαν σε αυτόν τον επεξεργαστή έλαβαν μια ολοκαίνουργια σελίδα βίντεο και διεύθυνση URL.

Αλλά το φθινόπωρο του 2011, το YouTube εισήγαγε έναν νέο τύπο επεξεργαστή βίντεο που σας επιτρέπει να κάνετε αλλαγές στα βίντεο στο λογαριασμό σας χωρίς να αλλάξετε τη διεύθυνση URL του βίντεο. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό επειδή μπορείτε να ενημερώσετε τα βίντεο χωρίς να ανησυχείτε για την ενημέρωση κοινόχρηστων ή ενσωματωμένων συνδέσεων.

Μπορείτε να βρείτε τον νέο επεξεργαστή βίντεο στην κορυφή κάθε σελίδας που παίζει ένα από τα βίντεό σας. Φυσικά, πρέπει να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο YouTube και να έχετε ανεβάσει βίντεο για να λειτουργήσει.

01 από 05

Κάντε γρήγορες διορθώσεις με τον επεξεργαστή βίντεο YouTube

Ο επεξεργαστής βίντεο YouTube ανοίγει στην καρτέλα Γρήγορες διορθώσεις. Εδώ μπορείτε να:

02 του 05

Προσθήκη εφέ με τον επεξεργαστή βίντεο YouTube

Η επόμενη καρτέλα είναι για την προσθήκη εφέ στο βίντεό σας. Αυτά περιλαμβάνουν τα βασικά εφέ βίντεο, όπως το μαύρο και το άσπρο και το σέπια, καθώς και μερικά εφέ διασκέδασης όπως το σχέδιο καρτών και τα φώτα νέον. Μπορείτε να εφαρμόσετε μόνο ένα εφέ στο βίντεό σας, αλλά μπορείτε να δοκιμάσετε και να δοκιμάσετε τι θα εμφανιστεί το καθένα στο παράθυρο προεπισκόπησης.

03 του 05

Επεξεργασία ήχου με τον επεξεργαστή βίντεο YouTube

Η καρτέλα επεξεργασίας ήχου είναι ακριβώς όπως το εργαλείο ανταλλαγής ήχου που ήταν ήδη διαθέσιμο στο YouTube. Χρησιμοποιήστε το για να βρείτε τη φιλική προς το YouTube μουσική για να αντικαταστήσετε το πρωτότυπο soundtrack του βίντεό σας. Είναι μια πλήρης αντικατάσταση - δεν μπορείτε να αναμίξετε τη μουσική και τον φυσικό ήχο. Για να το κάνετε αυτό, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε τον αρχικό επεξεργαστή βίντεο YouTube .

04 του 05

Αναίρεση των τροποποιήσεων επεξεργασίας

Εάν κάνετε μια αλλαγή που δεν σας αρέσει στο οπτικό ή ήχο τμήμα του βίντεο, μπορείτε πάντα να το ακυρώσετε - αρκεί να μην έχετε δημοσιεύσει ακόμα το επεξεργασμένο βίντεο! Απλά κάντε κλικ στο κουμπί Επαναφορά στο αρχικό, και θα σας μεταφέρει πίσω από όπου ξεκίνησες.

05 του 05

Αποθηκεύστε το εικονογραφημένο σας βίντεο

Όταν ολοκληρώσετε την επεξεργασία, θα πρέπει να αποθηκεύσετε το βίντεό σας. Εδώ, έχετε δύο επιλογές: Αποθήκευση και Αποθήκευση ως.

Επιλέξτε Αποθήκευση και θα αλλάξετε το αρχικό βίντεο στο νέο επεξεργασμένο. Η διεύθυνση URL θα παραμείνει η ίδια και όλες οι αναφορές στο βίντεο μέσω συνδέσμων και ενσωματώσεων θα δείχνουν στο νέο βίντεο που μόλις επεξεργαστήκατε. Αν αποθηκεύσετε το βίντεό σας με αυτό τον τρόπο, δεν θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο αρχικό αρχείο μέσω του YouTube, οπότε βεβαιωθείτε ότι διαθέτετε αντίγραφο ασφαλείας στον υπολογιστή σας.

Επιλέξτε "Αποθήκευση ως" και το επεξεργασμένο βίντεο θα αποθηκευτεί ως νέο αρχείο με τη δική του μοναδική διεύθυνση URL. Το νέο σας βίντεο θα περιλαμβάνει αυτόματα τους ίδιους τίτλους, ετικέτες και περιγραφή του πρωτοτύπου, αλλά αυτές και άλλες ρυθμίσεις βίντεο μπορούν να επεξεργαστούν.