Το GoAnimate κάνει την κίνηση απλή και διασκεδαστική

Τι είναι το GoAnimate ;:

Το GoAnimate είναι μια υπηρεσία ιστού που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια κινούμενη ιστορία χρησιμοποιώντας προ-προγραμματισμένους χαρακτήρες, θέματα και ρυθμίσεις. Μπορείτε να προσθέσετε το κείμενο και η ταινία γίνεται!

Ξεκινώντας με το GoAnimate:

Για να χρησιμοποιήσετε το GoAnimate θα χρειαστείτε ένα λογαριασμό. Είναι ελεύθερη να εγγραφείτε. Απλά πρέπει να δώσετε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ένα όνομα χρήστη και έναν κωδικό πρόσβασης. Μπορείτε να δημιουργήσετε και να μοιραστείτε ταινίες με δωρεάν λογαριασμό GoAnimate, αλλά υπάρχουν πολλά δροσερά χαρακτηριστικά που μπορούν να ξεκλειδωθούν μόνο όταν πληρώνετε για λογαριασμό GoPlus.

Κάνοντας μια ταινία με το GoAnimate:

Οι ταινίες GoAnimate αποτελούνται από μία ή περισσότερες σκηνές. Σε κάθε σκηνή μπορείτε να ελέγξετε και να ρυθμίσετε το σκηνικό, τη γωνία της κάμερας, τους χαρακτήρες, το σκηνικό, τις εκφράσεις και τις λέξεις.

Οι χρήστες έχουν πολύ έλεγχο σχεδόν σε κάθε πτυχή της κίνησης, αν και οι δωρεάν λογαριασμοί περιορίζονται σε ταινίες δύο λεπτών, βασικούς χαρακτήρες και ενέργειες και περιορισμένο αριθμό κινούμενων εικόνων σε ομιλία κάθε μήνα.

Οι κάτοχοι λογαριασμού GoPlus μπορούν να κάνουν βίντεο οποιουδήποτε μήκους, να χρησιμοποιούν περισσότερα animations κειμένου σε ομιλία κάθε μήνα, να έχουν πρόσβαση σε περισσότερους χαρακτήρες και ενέργειες και να ανεβάζουν ακόμα και τις δικές τους εικόνες και βίντεο για χρήση στις κινούμενες ταινίες.

Υπάρχει ένα πρακτικό φροντιστήριο GoAnimate που καθοδηγεί νέους χρήστες δημιουργώντας το πρώτο κινούμενο γραφικό τους. Είναι πολύ χρήσιμο να δείτε πού να βρείτε διαφορετικά χαρακτηριστικά και πώς να τα χρησιμοποιήσετε.

Ρύθμιση της σκηνής στο GoAnimate:

Υπάρχουν διαθέσιμα διάφορα εσωτερικά και εξωτερικά σκηνικά για τα βίντεο GoAnimate. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε περισσότερα backdrops με έναν λογαριασμό GoPlus και άλλα είναι διαθέσιμα για αγορά. Υπάρχουν ακόμα περισσότερα διαθέσιμα υπόβαθρα που έχουν δημιουργηθεί και μεταφορτωθεί από μέλη της κοινότητας GoAnimate και μπορείτε να δημιουργήσετε και να ανεβάσετε το δικό σας με ένα λογαριασμό GoPlus.

Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείτε το ίδιο φόντο για κάθε σκηνή, το οποίο σας δίνει περισσότερες επιλογές για δημιουργική αφήγηση. Επίσης, πολλά από τα φόντα έχουν στρώματα, έτσι μπορείτε να τοποθετήσετε τους χαρακτήρες σας μπροστά ή πίσω από ορισμένα στοιχεία, όπως για παράδειγμα ένα δέντρο.

Δημιουργία χαρακτήρων στο GoAnimate:

Οι κύριοι χαρακτήρες στο GoAnimate ονομάζονται LittlePeepz. Καθένα μπορεί να προσαρμοστεί, από τα μαλλιά και το δέρμα στα ρούχα και τα αξεσουάρ. Μπορείτε να έχετε έναν απεριόριστο αριθμό χαρακτήρων στις περισσότερες ταινίες και μπορείτε να τις αλλάξετε με μέγεθος και να τις τοποθετήσετε ξανά στην οθόνη.

Υπάρχουν άλλα πρότυπα βίντεο, επίσης, με χαρακτήρες όπως άγρια ​​ζώα, διασημότητες και μιλώντας τρόφιμα. Και αν είστε μέλος του GoPlus έχετε πρόσβαση σε ακόμα περισσότερους χαρακτήρες και περισσότερες προσαρμογές.

Όταν πρόκειται να εκφράσετε τους χαρακτήρες σας, υπάρχουν μόνο λίγες, ρομποτικές ηχητικές φωνές για τους ελεύθερους χρήστες. Ωστόσο, ο καθένας μπορεί να καταγράψει φωνή για τους χαρακτήρες και τα μέλη του GoPlus και να έχει πρόσβαση σε περισσότερες φωνές και τόνους.

Κινούμενο βίντεο GoAnimate:

Το GoAnimate δίνει στους χρήστες πολλές επιλογές για την κίνηση των σκηνών τους. Οι χαρακτήρες μπορούν να κινηθούν σε όλη την οθόνη, να αλλάξουν μεγέθη, να πραγματοποιήσουν διάφορες ενέργειες, να προσθέσουν αξεσουάρ, να μεγεθύνουν με την κάμερα και ακόμη να προσθέσουν εφέ. Για τον δημιουργό δημιουργών ταινιών, αυτές οι επιλογές ανοίγουν άπειρες δυνατότητες.

Κοινή χρήση βίντεο GoAnimate:

Εάν χρησιμοποιείτε έναν δωρεάν λογαριασμό GoAnimate, τα βίντεό σας θα δημοσιευτούν σε μια ειδική σελίδα στο λογαριασμό σας GoAnimate. Αυτή η διεύθυνση μπορεί να μοιραστεί με άλλους, ώστε να μπορούν να παρακολουθήσουν το βίντεό σας. Αλλά αν θέλετε να μοιραστείτε το βίντεό σας στο YouTube , πρέπει να εγγραφείτε για λογαριασμό GoAnimate.