Οι καλύτερες μηχανές αναζήτησης του 2018

Η Google μπορεί να είναι η μεγαλύτερη, αλλά υπάρχουν και άλλες μηχανές αναζήτησης

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θέλουν τρεις δωδεκάδες μηχανές αναζήτησης, ειδικά άτομα που δεν είναι εκπαιδευμένοι χρήστες του Διαδικτύου . Οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουν μια ενιαία μηχανή αναζήτησης που παρέχει τρεις βασικές λειτουργίες:

  1. Σχετικά αποτελέσματα (τα αποτελέσματα που πραγματικά σας ενδιαφέρουν)
  2. Λείαντη, εύκολη στην ανάγνωση διεπαφή
  3. Χρήσιμες επιλογές για να διευρύνετε ή να σφίξετε μια αναζήτηση

Με αυτά τα κριτήρια, πολλά από τα αγαπημένα μας αναγνωστών έρχονται στο νου. Αυτοί οι ιστότοποι αναζήτησης θα πρέπει να ικανοποιούν το 99% των αναγκών αναζήτησης ενός τακτικού καθημερινού χρήστη.

01 από 09

Αναζήτηση Google

Αναζήτηση Google. screenshot

Το Google είναι ο βασιλεύοντας βασιλιάς της «σπαρτιατικής αναζήτησης», και είναι η μόνη πλέον χρησιμοποιούμενη μηχανή αναζήτησης στον κόσμο. Αν και δεν προσφέρει όλα τα χαρακτηριστικά του εμπορικού κέντρου του Yahoo! ή η ανθρώπινη επιμέλεια του Mahalo, η Google είναι γρήγορη, σχετική και ο μεγαλύτερος μοναδικός κατάλογος ιστοσελίδων που διατίθενται σήμερα. Ο γίγαντας αναζήτησης παρακολουθεί επίσης μια απίστευτη ποσότητα πληροφοριών που πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν καν ότι δίνουν έξω.

Βεβαιωθείτε ότι δοκιμάζετε τις λειτουργίες "εικόνες", "χάρτες" και "ειδήσεις" της Google ... είναι εξαιρετικές υπηρεσίες για τον εντοπισμό φωτογραφιών, γεωγραφικών διευθύνσεων και τίτλων ειδήσεων. PS Εάν δεν θέλετε να σας κατασκοπεύσει η Google, προστατεύστε τον εαυτό σας . Περισσότερο "

02 του 09

Duck Duck Go Αναζήτηση

DuckDuckGo αποτελέσματα αναζήτησης. DuckDuckGo

Στην αρχή, το DuckDuckGo.com μοιάζει με το Google. Ωστόσο, υπάρχουν πολλές λεπτές αποχρώσεις που κάνουν τη μηχανή αναζήτησης της Σπαρτιάτης διαφορετική.

Το DuckDuckGo έχει μερικές κηλίδες, όπως πληροφορίες 'μηδενικού κλικ' (όλες οι απαντήσεις σας βρίσκονται στην πρώτη σελίδα αποτελεσμάτων). Το DuckDuckgo προσφέρει ερωτήματα αποσαφήνισης (βοηθάει στην αποσαφήνιση της ερώτησης που ζητάς πραγματικά). Επιπλέον, το spam spam είναι πολύ μικρότερο από το Google.

Δοκιμάστε το DuckDuckGo.com ... ίσως να σας αρέσει αυτή η καθαρή και απλή μηχανή αναζήτησης. Περισσότερο "

03 του 09

Αναζήτηση Bing

Αναζήτηση Bing. screenshot

Ο Bing είναι η προσπάθεια της Microsoft να καταργήσει την Google, και αναμφισβήτητα τη δεύτερη πιο δημοφιλή μηχανή αναζήτησης σήμερα. Το Bing αποτελούσε αναζήτηση MSN έως ότου ενημερώθηκε το καλοκαίρι του 2009.

Ο Bing προσπαθεί να υποστηρίξει την έρευνα σας προσφέροντας προτάσεις στην αριστερή στήλη, ενώ ταυτόχρονα σας δίνει διάφορες επιλογές αναζήτησης στο πάνω μέρος της οθόνης. Πράγματα όπως οι προτάσεις wiki, η οπτική αναζήτηση και οι σχετικές αναζητήσεις μπορεί να είναι πολύ χρήσιμες για εσάς. Ο Bing δεν εκτονώνει την Google στο εγγύς μέλλον, όχι, αλλά σίγουρα αξίζει να το δοκιμάσετε. Περισσότερο "

04 του 09

Αναζήτηση Dogpile

Αναζήτηση Dogpile. screenshot

Πριν από χρόνια, το Dogpile προηγήθηκε της Google ως της γρήγορης και αποτελεσματικής επιλογής αναζήτησης στο διαδίκτυο. Τα πράγματα άλλαξαν στα τέλη της δεκαετίας του 1990, το Dogpile ξεθωριάζει και η Google έγινε βασιλιάς.

Σήμερα, όμως, ο Dogpile επιστρέφει, με έναν αυξανόμενο δείκτη και μια καθαρή και γρήγορη παρουσίαση που αποτελεί μαρτυρία για τις μέρες του. Εάν θέλετε να δοκιμάσετε ένα εργαλείο αναζήτησης με ευχάριστη παρουσίαση και χρήσιμα αποτελέσματα σταυροειδών συνδέσεων, δοκιμάστε σίγουρα Dogpile! Περισσότερο "

05 του 09

Yippy Search

Yippy Αποτελέσματα αναζήτησης. Yippy

Το Yippy είναι ένας μηχανισμός Deep Web που αναζητά άλλες μηχανές αναζήτησης για εσάς. Σε αντίθεση με τον κανονικό ιστό, ο οποίος είναι ευρετηριωμένος με προγράμματα αράχνης ρομπότ , οι σελίδες Deep Web είναι συνήθως πιο δύσκολο να εντοπιστούν με συμβατική αναζήτηση.

Εκεί το Yippy γίνεται πολύ χρήσιμο. Εάν ψάχνετε για ασαφή blogs ενδιαφέροντος χόμπι, σκοτεινές κυβερνητικές πληροφορίες, δύσκολες για να βρείτε σκοτεινές ειδήσεις, ακαδημαϊκή έρευνα και άλλο-σκοτεινό περιεχόμενο, τότε Yippy είναι το εργαλείο σας. Περισσότερο "

06 του 09

Αναζήτηση στο Google Scholar

Αναζήτηση στο Google Scholar. screenshot

Το Google Scholar είναι μια ειδική έκδοση της Google. Αυτή η μηχανή αναζήτησης θα σας βοηθήσει να κερδίσετε συζητήσεις.

Το Google Scholar επικεντρώνεται σε επιστημονικό και σκληρό ερευνητικό ακαδημαϊκό υλικό το οποίο έχει υποβληθεί σε έλεγχο από επιστήμονες και επιστήμονες. Περιεχόμενο παραδείγματος περιλαμβάνει πτυχιακές εργασίες, νομικές και δικαστικές απόψεις, ακαδημαϊκές δημοσιεύσεις, εκθέσεις ιατρικών ερευνών, ερευνητικά κείμενα φυσικής και εξηγήσεις οικονομικών και παγκόσμιων πολιτικών.

Αν ψάχνετε για σοβαρές πληροφορίες που μπορούν να αντέξουν σε μια θερμή συζήτηση με τους μορφωμένους ανθρώπους, τότε ξεχάστε τακτική Google ... Google Scholar είναι όπου θέλετε να πάτε να οπλιστείτε με υψηλής ενέργειας πηγές! Περισσότερο "

07 του 09

Webopedia Search

Webopedia Search. screenshot

Το Webopedia είναι μία από τις πιο χρήσιμες ιστοσελίδες στον ιστό. Το Webopedia είναι ένας εγκυκλοπαιδικός πόρος αφιερωμένος στην αναζήτηση τεχνολογικής ορολογίας και ορισμών υπολογιστών.

Διδάξτε τον εαυτό σας τι είναι το « σύστημα ονομάτων τομέα » ή τι σημαίνει «DDRAM» στον υπολογιστή σας. Webopedia είναι απολύτως μια τέλεια πηγή για τους μη τεχνικούς ανθρώπους να κατανοήσουν περισσότερο τους υπολογιστές γύρω τους. Περισσότερο "

08 από 09

Yahoo! Αναζήτηση (και Περισσότερα)

Yahoo! Ψάξιμο. screenshot

Yahoo! είναι πολλά πράγματα: είναι μια μηχανή αναζήτησης, ένας συγκεντρωτής ειδήσεων, ένα εμπορικό κέντρο, ένα emailbox, ένας ταξιδιωτικός κατάλογος, ένα ωροσκόπιο και το κέντρο παιχνιδιών και πολλά άλλα.

Αυτό το εύρος επιλογής αυτής της «δικτυακής πύλης» καθιστά αυτό ένα πολύ χρήσιμο ιστότοπο για αρχάριους του Διαδικτύου. Η αναζήτηση στο Web θα πρέπει επίσης να αφορά την ανακάλυψη και την εξερεύνηση, και το Yahoo! παραδίδει σε χονδρικές ποσότητες. (Παρεμπιπτόντως, τι συνέβη με τα Yahoo! avatars και το Yahoo! 360 σε περίπτωση που αναρωτιέστε.) Περισσότερα »

09 του 09

Η αναζήτηση αρχείων στο Διαδίκτυο

Η αναζήτηση αρχείων στο Διαδίκτυο. screenshot

Το Internet Archive είναι ένας αγαπημένος προορισμός για τους πολύχρονους εραστές του Web. Το Αρχείο έχει τραβήξει στιγμιότυπα ολόκληρου του Παγκόσμιου Ιστού εδώ και χρόνια, επιτρέποντάς σας και εγώ να ταξιδέψουμε πίσω στο χρόνο για να δούμε τι μια ιστοσελίδα έμοιαζε με το 1999 ή ποιες ήταν οι ειδήσεις γύρω από τον τυφώνα Κατρίνα το 2005.

Δεν θα επισκέπτεστε καθημερινά το Αρχείο, όπως και το Google ή το Yahoo ή το Bing, αλλά όταν χρειάζεται να ταξιδέψετε πίσω στο χρόνο, χρησιμοποιήστε αυτήν την τοποθεσία αναζήτησης. Περισσότερο "