Δωρεάν παιχνίδια στο διαδίκτυο: οι κορυφαίοι ιστοχώροι

01 από 07

Παιχνίδια για τον εγκέφαλο

Πιστωτικές κάρτες: Getty Images

Χρειάζεστε λίγο απόσπαση της προσοχής σας; Τα παιχνίδια στο Διαδίκτυο έχουν εξελιχθεί ασφαλώς τα τελευταία χρόνια, και σίγουρα προς το καλύτερο! Ο εξελιγμένος προγραμματισμός και τα εκπληκτικά γραφικά μας δίνουν τη δυνατότητα να απολαύσουμε κάθε είδους εκπληκτική διασκεδαστική διαδικτυακή διασκέδαση. Είτε ψάχνετε για ένα καλό brainteaser ή μια γεμάτη δράση περιπέτεια, θα μπορείτε να το βρείτε online με αυτήν την λίστα με τα καλύτερα δωρεάν παιχνίδια στον Ιστό.

Αν ψάχνετε για μια μικρή πρόκληση, τα Παιχνίδια για τον Εγκέφαλο είναι ο ιστότοπος που θέλετε. Παζλ, παιχνίδια λογικής και brainteasers είναι αυτά που θα βρείτε στο μενού εδώ. Αρκετοί άνθρωποι έχουν αφήσει μεγάλη ανταπόκριση σε αυτά τα παιχνίδια, επισημαίνοντας ότι είναι καλή άσκηση για τα μικρά γκρίζα κελιά:

" " Ευχαριστώ που δημιουργήσατε αυτόν τον ιστότοπο, τον τελευταίο χρόνο υπέφερα από τα αποτελέσματα των δύο εγκεφαλικών επεισοδίων και κατά τη διάρκεια του προηγούμενου έτους έχω παίξει το Counterfeiter, Dragger και Crime Scene. . "

- L.

"... παίρνουν τη φόρμα με πιο χαλαρό τρόπο στα Games For The Brain. Από το Suduko μέχρι τα παζλ για να λέξεις παζλ και πολλά άλλα, υπάρχουν πολλά εγκεφαλικά σκουπίδια που χάνουν χρόνο εδώ για να απολαύσετε. "
- Κάντε κλικ στο BBC

"Ξυπνήστε με τη γκρίζα ύλη με αυτά τα δροσερά παιχνίδια εγκεφάλου".
- KezBlog

"Πω ... αυτό είναι υπέροχο. Οι γιοι μου το αγαπούν. "
- Shirl K.

"Μια δροσερή μικρή ιστοσελίδα γεμάτη κομψά παιχνίδια που κάνουν το κεφάλι σας κακό. ... Το καλύτερο μέρος είναι, αφού χάσετε ένα καλό μέρος μιας ώρας παίζοντας τους, μπορείτε να καθησυχάσετε τον εαυτό σας ότι ήρθε η ώρα να δαπανηθεί καλά και ότι είστε πολύ πιο έξυπνοι για το παιχνίδι ».
- Kotaku "

Αυτά είναι παιχνίδια που θα σας προκαλέσουν, θα σας κάνουν να σκεφτείτε και πραγματικά θα σας δώσουν την ευκαιρία να ασκήσετε αρκετά λογική σκέψη. Μεγάλη για ανθρώπους όλων των ηλικιών.

02 του 07

Παιχνίδια Miniclip

πιστωτική: εικόνες getty

Το Miniclip είναι ένα από τα καλύτερα μέρη στο διαδίκτυο για να βρείτε δωρεάν παιχνίδια που θα απευθύνονται στο παιδί σας. Τα δημοφιλή παιχνίδια περιλαμβάνουν το Runescape, το Sudoku, το Heli Attack 3 και πολλά άλλα. Μπορείτε επίσης να ανταγωνιστείτε άλλους παίκτες από όλο τον κόσμο.

Αυτό το διασκεδαστικό site με μια μεγάλη ποικιλία από ενδιαφέροντα και συναρπαστικά παιχνίδια δίνει στους παίκτες τη δυνατότητα να παίζουν παιχνίδια για να αποκτήσουν υψηλές βαθμολογίες και ανταγωνιστικές βαθμολογίες στις εξατομικευμένες σελίδες παικτών, καθώς και την ευκαιρία να λάβουν πραγματικά βραβεία για παιχνίδια. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε το δικό σας avatar Miniclip με ρούχα και αξεσουάρ για να σας εκπροσωπήσει σε οποιοδήποτε παιχνίδι που μπορεί να θέλετε να παίξετε στο site. Οι παίκτες μπορούν να παίξουν παιχνίδια μεμονωμένων παικτών ή να παίξουν προηγμένα μαζικά παιχνίδια για πολλούς παίκτες με άλλους παίκτες από όλο τον κόσμο.

03 του 07

MoFunZone

Θέλετε να αποκτήσετε τα τελευταία δωρεάν παιχνίδια για πολλούς παίκτες, downloads και απατεώνες παιχνιδιών; Ελέγξτε το MoFunZone, ένα αγκυροβόλιο δωρεάν παιχνιδιών στο Web. Υπάρχουν κυριολεκτικά εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες, δωρεάν παιχνίδια εδώ που μπορείτε να παίξετε μέσα στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού σας, καθιστώντας ευκολότερο από ποτέ να βρείτε ένα παιχνίδι που σας ενδιαφέρει πραγματικά.

04 του 07

Orisinal

Το Orisinal είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για δωρεάν παιχνίδια στο Web. αλλά αυτό που αντλεί τους περισσότερους ανθρώπους σε αυτό το site των πρωτότυπων παιχνιδιών είναι απλά το όμορφο σχέδιο και το απαλό παιχνίδι. Ορισμένα από τα παιχνίδια αυτού του ιστότοπου είναι επίσης διαθέσιμα ως αυτόνομες εφαρμογές στο κατάστημα εφαρμογών της Apple.

05 του 07

PopCap Games

Τα παιχνίδια PopCap θα πρέπει να φέρουν μια προειδοποιητική ετικέτα, επειδή αυτά τα δωρεάν παιχνίδια στο διαδίκτυο είναι εξαιρετικά εθιστικά. Οι χρήστες μπορούν να παίξουν αυτά τα παιχνίδια όποτε υπάρχει σύνδεση με το Διαδίκτυο, ανεξάρτητα από τη συσκευή που έχουν. Δημοφιλή παιχνίδια όπως το Bejeweled, τα φυτά εναντίον των ζόμπι, το Solitaire Blitz και το Peggle είναι όλα διαθέσιμα εδώ.

06 του 07

AddictingGames.com

Προειδοποίηση: Το AddictingGames.com δεν θα πρέπει να επισκέπτεται εάν έχετε κάποια εργασία. Οι χρήστες θα βρουν εδώ παιχνίδια που κυμαίνονται από το Mayhem στον ουρανό μέχρι το Ultimate Field Kicking. Addicting Games είναι ένας από τους μεγαλύτερους και παλαιότερους δικτυακούς τόπους παιχνιδιών σε απευθείας σύνδεση, φτάνοντας κατά μέσο όρο 10 εκατομμύρια ανθρώπους που παίζουν παιχνίδια κάθε μήνα, με εκατοντάδες παιχνίδια που περιστρέφονται σε μηνιαία βάση.

07 του 07

Atari Arcade

Κάντε μια βόλτα κάτω τη λωρίδα μνήμης και βάλτε τον εαυτό σας πίσω στις ημέρες των video games Atari με αυτό το καταπληκτικό site που επιτρέπει στους χρήστες να παίξουν τα αγαπημένα παιχνίδια Atari δωρεάν στο Atari Arcade, μια μεγάλη πηγή για δωρεάν παιχνίδια στο Web. Combat, Lunar Lander, Πυραυλική εντολή, Πονγκ, Super Breakout, Yars Revenge .... όλα τα καλύτερα από τα παλιά φαβορί είναι εδώ.