Πώς να κάνετε το Mac OS X Mail Ξεχάστε έναν κωδικό πρόσβασης

Πώς να αφαιρέσετε τον κωδικό πρόσβασης από το Mac OS X Keychain

Το OS X Mail διατηρεί κωδικούς πρόσβασης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο "keychain". τη διαγραφή τους από εκεί-και το OS X Mail-είναι εύκολο.

Γιατί θα ήθελε ο καθένας να διαγράψει έναν κωδικό πρόσβασης;

Δεν θέλετε να πληκτρολογείτε τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού σας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κάθε φορά που το Mac OS X Mail ελέγχει για νέα μηνύματα-και δεν το κάνετε. Το Mail διατηρεί τον κωδικό πρόσβασης και σας καταγράφει αυτόματα σε όλους τους λογαριασμούς.

Τι γίνεται αν θέλετε να απαλλαγείτε από τον εαυτό σας και το Mac OS X Mail από έναν κωδικό πρόσβασης λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, επειδή, για παράδειγμα, έχετε κλείσει έναν λογαριασμό, για παράδειγμα, ή το Mail λαμβάνει αυτόματα πληροφορίες σύνδεσης που έχει αποθηκεύσει προηγουμένως αλλά τις οποίες δεν επιθυμείτε τώρα όταν ορίσετε ξανά έναν λογαριασμό; Ευτυχώς, όλοι οι κωδικοί πρόσβασης λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αποθηκεύονται από το Mac OS X Mail (και πολλά άλλα προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Mac) αποθηκεύονται στον αποθετήριο των πιστοποιητικών και διαπιστευτηρίων του Mac OS X, το "keychain".

Η κατάργηση ενός κωδικού πρόσβασης από το μπρελόκ σας είναι γρήγορη και εύκολη.

Κάντε το Mac OS X Mail Ξεχάστε έναν κωδικό πρόσβασης και διαγράψτε το από το Mac OS X Keychain

Για να διαγράψετε τις πληροφορίες σύνδεσης του λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από την πληκτρολόγια σας Mac OS X και να έχετε το Mail να ξεχάσει τα διαπιστευτήρια:

Επανεκκινήστε το Mac OS X Mail ή φυσικά το επιλεγμένο πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

(Ενημέρωση Ιανουαρίου 2012)