Πώς να προσθέσετε συνδέσμους σε υπογραφές σε Mac OS X Mail ή MacOS Mail

Προσθέστε ένα συνδεδεμένο λογότυπο της εταιρείας ή επαγγελματική κάρτα στην υπογραφή σας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Το Mac Mail X Mail και το macOS Mail διευκολύνουν την εισαγωγή των συνδέσμων κειμένου στην υπογραφή σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου - το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πληκτρολογήσετε τη διεύθυνση URL. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε μια εικόνα στην υπογραφή σας και να προσθέσετε έναν σύνδεσμο σε αυτήν.

Προσθήκη συνδέσμων κειμένου σε υπογραφές σε Mac OS X Mail ή MacOS Mail

Για να εισαγάγετε έναν σύνδεσμο στην υπογραφή Mac OS X Mail , απλώς πληκτρολογήστε τη διεύθυνση URL. Τοποθέτηση οτιδήποτε ξεκινά με http: // είναι συνήθως αρκετό για τους παραλήπτες να μπορούν να ακολουθήσουν τον σύνδεσμο. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε μερικά από τα κείμενα στην υπογραφή σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να συνδεθείτε με έναν ιστότοπο ή ένα ιστολόγιο.

Για να συνδέσετε υπάρχον κείμενο σε μια αλληλογραφία Mac OS X ή macOS:

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή Αλληλογραφία και κάντε κλικ στο Mail στη γραμμή μενού. Επιλέξτε Προτιμήσεις από το μενού.
  2. Κάντε κλικ στην καρτέλα Υπογραφές και επιλέξτε το λογαριασμό με την υπογραφή που θέλετε να επεξεργαστείτε στην αριστερή στήλη της οθόνης. Επιλέξτε την υπογραφή από τη μεσαία στήλη. (Μπορείτε επίσης να προσθέσετε μια νέα υπογραφή πιέζοντας το σύμβολο Plus.)
  3. Στο δεξιό πλαίσιο, επισημάνετε το κείμενο που θέλετε να συνδέσετε στην υπογραφή.
  4. Επιλέξτε Επεξεργασία > Προσθήκη συνδέσμου από τη γραμμή μενού ή χρησιμοποιήστε τη συντόμευση πληκτρολογίου Command + K.
  5. Καταχωρίστε την πλήρη διεύθυνση διαδικτύου που περιλαμβάνει http: // στο παρεχόμενο πεδίο και κάντε κλικ στο OK .
  6. Κλείστε το παράθυρο Υπογραφές .

Προσθήκη συνδέσεων εικόνας σε υπογραφές σε Mac OS X Mail ή MacOS Mail

  1. Μεγέθυνση της εικόνας - του λογότυπου της επιχείρησής σας, της επαγγελματικής σας κάρτας ή άλλου γραφικού - στο μέγεθος που θέλετε να εμφανίζεται στην υπογραφή.
  2. Ανοίξτε την εφαρμογή Αλληλογραφία και κάντε κλικ στο Mail στη γραμμή μενού. Επιλέξτε Προτιμήσεις από το μενού.
  3. Κάντε κλικ στην καρτέλα Υπογραφές και επιλέξτε το λογαριασμό με την υπογραφή που θέλετε να επεξεργαστείτε στην αριστερή στήλη της οθόνης. Επιλέξτε την υπογραφή από τη μεσαία στήλη.
  4. Σύρετε την εικόνα που θέλετε στην οθόνη υπογραφής.
  5. Κάντε κλικ στην εικόνα για να την επιλέξετε.
  6. Επιλέξτε Επεξεργασία > Προσθήκη συνδέσμου από τη γραμμή μενού ή χρησιμοποιήστε τη συντόμευση πληκτρολογίου Command + K.
  7. Καταχωρίστε την πλήρη διεύθυνση διαδικτύου στο παρεχόμενο πεδίο και κάντε κλικ στο OK .
  8. Κλείστε το παράθυρο Υπογραφές .

Δοκιμάστε τους συνδέσμους υπογραφής

Ελέγξτε ότι οι σύνδεσμοι υπογραφής αποθηκεύονταν σωστά ανοίγοντας μια νέα emai στο λογαριασμό με την υπογραφή που μόλις προσθέσατε. Επιλέξτε τη σωστή υπογραφή από το αναπτυσσόμενο μενού δίπλα στην επιλογή Υπογραφή για να εμφανιστεί η υπογραφή στο νέο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Οι σύνδεσμοι δεν θα λειτουργήσουν στο σχέδιο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, επομένως στείλτε ένα μήνυμα δοκιμής στον εαυτό σας ή σε έναν από τους άλλους λογαριασμούς σας για να επιβεβαιώσετε ότι οι σύνδεσμοι κειμένου και εικόνας λειτουργούν σωστά.

Σημειώστε ότι οι πλούσιοι σύνδεσμοι κειμένου δεν εμφανίζονται στο ισοδύναμο κείμενο που το Mac OS X Mail και το macOS Mail παράγουν αυτόματα για παραλήπτες που προτιμούν να διαβάζουν τα μηνύματά τους σε απλό κείμενο.