Προσθέστε μια υπογραφή στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας στο Apple Mail

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πολλαπλές υπογραφές με κάθε λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Παρόλο που μερικοί άνθρωποι έχουν τη συνήθεια να χτυπούν τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δεν έχουν χαιρετισμό, κλείσιμο και καμία υπογραφή, οι περισσότεροι από εμάς "υπογράφουν" τα μηνύματά μας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ειδικά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σχετίζονται με τις επιχειρήσεις. Και πολλοί από εμάς θέλουμε να υπογράψουμε και προσωπικά email, ίσως με ένα αγαπημένο απόσπασμα ή έναν σύνδεσμο προς την ιστοσελίδα μας.

Βρείτε μηνύματα γρήγορα στο Apple Mail

Αν και μπορείτε να πληκτρολογήσετε αυτές τις πληροφορίες από το μηδέν κάθε φορά που δημιουργείτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, είναι πιο εύκολο και λιγότερο χρονοβόρο να χρησιμοποιείτε αυτόματη υπογραφή. Επίσης, δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε για τα τυπογραφικά λάθη , τα οποία μπορεί να προκαλέσουν λάθος πρώτη εντύπωση στην επαγγελματική αλληλογραφία.

Δημιουργία υπογραφής στο Apple Mail

Η προσθήκη αυτόματης υπογραφής στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Apple Mail είναι εύκολο να γίνει. Το πιο δύσκολο μέρος μπορεί να είναι να αποφασίσετε τι ακριβώς θέλετε να συμπεριλάβετε στην υπογραφή σας.

  1. Για να δημιουργήσετε μια υπογραφή στο Mail, επιλέξτε Προτιμήσεις από το μενού Αλληλογραφία.
  2. Στο παράθυρο Προτιμήσεις αλληλογραφίας, κάντε κλικ στο εικονίδιο Υπογραφές.
  3. Εάν έχετε περισσότερους από έναν λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, επιλέξτε το λογαριασμό για τον οποίο θέλετε να δημιουργήσετε μια υπογραφή.
  4. Κάντε κλικ στο εικονίδιο συν (+) κοντά στο κάτω μέρος του παραθύρου Υπογραφές.
  5. Εισαγάγετε μια περιγραφή για την υπογραφή, όπως Εργασία, Επιχειρήσεις, Προσωπικά ή Φίλοι. Αν θέλετε να δημιουργήσετε πολλαπλές υπογραφές, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε περιγραφικά ονόματα, για να διευκολύνετε την αποκάλυψή τους.
  6. Το Mail θα δημιουργήσει μια προεπιλεγμένη υπογραφή για εσάς, βάσει του λογαριασμού email που επιλέξατε. Μπορείτε να αντικαταστήσετε ένα ή όλα τα προεπιλεγμένα κείμενα υπογραφής πληκτρολογώντας ή αντιγράφοντας / επικολλώντας νέες πληροφορίες.
  7. Αν θέλετε να συμπεριλάβετε έναν σύνδεσμο σε έναν ιστότοπο, μπορείτε να εισάγετε μόνο το κύριο μέρος της διεύθυνσης URL, και όχι ολόκληρη τη διεύθυνση URL. Για παράδειγμα, petwork.com και όχι http://www.petwork.com ή www.petwork.com. Το Mail θα το μετατρέψει σε ζωντανό σύνδεσμο. Προσέξτε, το Mail δεν ελέγχει αν ο σύνδεσμος είναι έγκυρος, οπότε προσέξτε για τυπογραφικά λάθη.
  8. Αν προτιμάτε να εμφανίζεται το όνομα του συνδέσμου, αντί για την πραγματική διεύθυνση URL, μπορείτε να εισάγετε το όνομα του συνδέσμου. όπως το The Petwork, επιλέξτε το κείμενο του συνδέσμου και επιλέξτε Επεξεργασία, Προσθήκη συνδέσμου. Καταχωρίστε τη διεύθυνση URL στο αναπτυσσόμενο φύλλο και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί OK.
  1. Αν θέλετε να προσθέσετε μια εικόνα ή ένα αρχείο vCard στην υπογραφή σας, σύρετε το αρχείο εικόνας ή vCard στο παράθυρο Υπογραφές. Δυστυχώς οι παραλήπτες του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, και κρατήστε την εικόνα αρκετά μικρή. Οι καταχωρίσεις στην εφαρμογή "Επαφές" μπορούν να μεταφερθούν στο παράθυρο "Υπογραφές", όπου θα εμφανιστούν ως vCards.
  2. Τοποθετήστε ένα σημάδι επιλογής δίπλα στην επιλογή "Να ταιριάζει πάντα με την προεπιλεγμένη γραμματοσειρά μου ", εάν θέλετε η υπογραφή σας να ταιριάζει με την προεπιλεγμένη γραμματοσειρά στα μηνύματά σας.
  3. Εάν θέλετε να επιλέξετε διαφορετική γραμματοσειρά για το κείμενο υπογραφής , επισημάνετε το κείμενο και, στη συνέχεια, επιλέξτε Εμφάνιση γραμματοσειρών από το μενού Μορφή.
  4. Επιλέξτε τη γραμματοσειρά, το μέγεθος γραμματοσειράς και το μέγεθος γραμματοσειράς από το παράθυρο γραμματοσειρών. Η επιλογή σας θα αντικατοπτρίζεται στο παράθυρο Υπογραφές.
  5. Αν θέλετε να εφαρμόσετε διαφορετικό χρώμα σε κάποιο ή όλο το κείμενο της υπογραφής σας, επιλέξτε το κείμενο, επιλέξτε Εμφάνιση χρωμάτων από το μενού Μορφοποίηση και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το ρυθμιστικό για να επιλέξετε ένα χρώμα από τον τροχό χρώματος.
  6. Όταν απαντάτε σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η απάντησή σας θα περιλαμβάνει συνήθως κείμενο που αναφέρεται από αυτό το μήνυμα. Αν θέλετε η υπογραφή σας να τοποθετηθεί πάνω από οποιοδήποτε κείμενο που αναγράφεται, τοποθετήστε ένα σημάδι επιλογής δίπλα στην επιλογή "Τοποθετήστε την υπογραφή πάνω από το αναγραφόμενο κείμενο". Εάν δεν επιλέξετε αυτήν την επιλογή, η υπογραφή σας θα τοποθετηθεί στο κάτω μέρος του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μετά από το μήνυμά σας και οποιοδήποτε κείμενο που αναγράφεται, όπου ο παραλήπτης δεν μπορεί ποτέ να το δει.
  1. Όταν είστε ικανοποιημένοι με την υπογραφή σας, μπορείτε να κλείσετε το παράθυρο Υπογραφές ή να επαναλάβετε τη διαδικασία για να δημιουργήσετε πρόσθετες υπογραφές.

Εφαρμογή προεπιλεγμένης υπογραφής σε λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Μπορείτε να εφαρμόσετε υπογραφές στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εν κινήσει ή μπορείτε να επιλέξετε μια προεπιλεγμένη υπογραφή για λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

  1. Για να επιλέξετε μια προεπιλεγμένη υπογραφή, επιλέξτε Προτιμήσεις από το μενού Αλληλογραφία.
  2. Στο παράθυρο Προτιμήσεις αλληλογραφίας, κάντε κλικ στο εικονίδιο Υπογραφές.
  3. Εάν έχετε περισσότερους από έναν λογαριασμούς email, επιλέξτε το λογαριασμό στον οποίο θέλετε να υπογράψετε μια υπογραφή.
  4. Από το αναπτυσσόμενο μενού Επιλογή υπογραφής στο κάτω μέρος του παραθύρου Υπογραφές, επιλέξτε την υπογραφή που θέλετε.
  5. Επαναλάβετε τη διαδικασία για να προσθέσετε προεπιλεγμένες υπογραφές σε άλλους λογαριασμούς email αν υπάρχουν.
  6. Κλείστε το παράθυρο Υπογραφές.

Εφαρμόστε μια υπογραφή στο Fly

Εάν δεν θέλετε να εφαρμόσετε μια προεπιλεγμένη υπογραφή σε έναν λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μπορείτε αντ 'αυτού να επιλέξετε μια υπογραφή εν πτήσει.

  1. Κάντε κλικ στο εικονίδιο Νέο μήνυμα στο παράθυρο προβολής αλληλογραφίας για να δημιουργήσετε ένα νέο μήνυμα.
  2. Στη δεξιά πλευρά του παραθύρου "Νέα μηνύματα", θα δείτε ένα αναπτυσσόμενο μενού υπογραφής. Αφού ολοκληρώσετε τη σύνταξη του μηνύματός σας, επιλέξτε την υπογραφή που θέλετε από το αναπτυσσόμενο μενού Υπογραφή και θα εμφανιστεί μαγικά στο μήνυμά σας. Το αναπτυσσόμενο μενού εμφανίζει μόνο υπογραφές για τον λογαριασμό που χρησιμοποιείται για την αποστολή του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Το αναπτυσσόμενο μενού Υπογραφή είναι επίσης διαθέσιμο όταν απαντάτε σε ένα μήνυμα.
  3. Εάν έχετε επιλέξει προεπιλεγμένη υπογραφή για λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά δεν θέλετε να συμπεριλάβετε την υπογραφή σε ένα συγκεκριμένο μήνυμα, απλώς επιλέξτε Καμία από το αναπτυσσόμενο μενού Υπογραφή.

Η δυνατότητα Υπογραφή είναι μόνο μία από τις πολλές δυνατότητες που διαθέτει η εφαρμογή Mail της Apple. Υπάρχουν πολλοί άλλοι, συμπεριλαμβανομένων των κανόνων αλληλογραφίας, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αυτοματοποιήσετε πολλές πτυχές της Apple Mail. Μάθετε περισσότερα στο:

Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία κανόνων Apple Mail για να οργανώσετε το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο