Προεπιλεγμένος κωδικός πρόσβασης Linksys E900 (N300)

E900 / N300 Προεπιλεγμένος κωδικός πρόσβασης και άλλες προεπιλεγμένες πληροφορίες σύνδεσης

Ο προεπιλεγμένος κωδικός πρόσβασης για όλους τους δρομολογητές Linksys E900 είναι admin . Αυτός ο κωδικός πρόσβασης είναι ευαίσθητος στις πεζά , όπως και με τους περισσότερους κωδικούς πρόσβασης.

Ορισμένοι δρομολογητές δεν απαιτούν όνομα χρήστη κατά την σύνδεση με τα προεπιλεγμένα διαπιστευτήρια, αλλά το Linksys E900 κάνει - είναι admin , το ίδιο με τον κωδικό πρόσβασης.

Η προεπιλεγμένη διεύθυνση IP της Linksys E900 είναι η ίδια με τους περισσότερους δρομολογητές Linksys: 192.168.1.1 .

Σημείωση: Ο αριθμός μοντέλου της συσκευής είναι E900 αλλά συχνά διατίθεται στο εμπόριο ως δρομολογητής Linksys N300. Υπάρχει μόνο μία έκδοση υλικού αυτού του δρομολογητή, έτσι ώστε όλοι οι δρομολογητές E900 να χρησιμοποιούν τις ίδιες πληροφορίες που μόλις ανέφερα.

Βοήθεια! Ο προεπιλεγμένος κωδικός πρόσβασης E900 δεν λειτουργεί!

Το όνομα χρήστη και ο κωδικός πρόσβασης για τον δρομολογητή σας Linksys E900 πιθανώς δεν είναι οι προεπιλεγμένες πληροφορίες όπως βλέπετε παραπάνω. Αυτό συμβαίνει επειδή μπορείτε (και πρέπει) να αλλάξετε το προεπιλεγμένο όνομα χρήστη / κωδικό πρόσβασης μετά την πρώτη ρύθμιση του δρομολογητή.

Αν δεν αλλάξετε τα προεπιλεγμένα διαπιστευτήρια δρομολογητή, οποιοσδήποτε μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτές τις πληροφορίες για να αποκτήσει πρόσβαση στις ρυθμίσεις διαχειριστή του δρομολογητή σας.

Ωστόσο, η αλλαγή των προεπιλεγμένων πληροφοριών σημαίνει ότι είναι πολύ πιο εύκολο να ξεχάσετε τι έχετε αλλάξει! Ευτυχώς, μπορείτε να επαναφέρετε το προεπιλεγμένο όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης του δρομολογητή του Linksys E900 επαναφέροντας τον δρομολογητή στις προεπιλεγμένες εργοστασιακές ρυθμίσεις.

Σημείωση: Η επαναφορά ενός δρομολογητή δεν είναι η ίδια με την επανεκκίνηση ενός δρομολογητή . Για να επαναφέρετε έναν δρομολογητή, πρέπει να αφαιρέσετε όλες τις προσαρμοσμένες ρυθμίσεις λογισμικού (όπως τον κωδικό πρόσβασης) για να επιστρέψετε το δρομολογητή στις προεπιλεγμένες εργοστασιακές του ρυθμίσεις, ενώ η επανεκκίνηση του δρομολογητή σημαίνει απλά να τον απενεργοποιήσετε και στη συνέχεια να τον επαναφέρετε.

Δείτε πώς μπορείτε να επαναφέρετε τον δρομολογητή:

  1. Βεβαιωθείτε ότι ο δρομολογητής E900 είναι συνδεδεμένος και ενεργοποιημένος.
  2. Περιστρέψτε το δρομολογητή προς τα πάνω για να έχετε πρόσβαση στο κάτω μέρος.
  3. Με ένα συνδετήρα ή κάποιο άλλο μικρό, αιχμηρό αντικείμενο, πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί Reset (είναι προσβάσιμο μέσω μιας μικροσκοπικής οπής στο κάτω μέρος του δρομολογητή) για 5-10 δευτερόλεπτα .
    1. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, όλες οι θύρες Ethernet στο πίσω μέρος του δρομολογητή πρέπει να αναβοσβήνουν ταυτόχρονα.
  4. Περιμένετε 30 δευτερόλεπτα μετά την επαναφορά του δρομολογητή Linksys E9000 μόνο για να βεβαιωθείτε ότι το λογισμικό είχε χρόνο για επαναφορά.
  5. Αφαιρέστε το καλώδιο τροφοδοσίας από τη θύρα τροφοδοσίας στο πίσω μέρος του δρομολογητή και, στη συνέχεια, περιμένετε 10-15 δευτερόλεπτα πριν τον συνδέσετε ξανά.
  6. Περιμένετε άλλα 30 δευτερόλεπτα μετά την σύνδεση του καλωδίου τροφοδοσίας για να βεβαιωθείτε ότι ο δρομολογητής έχει αρκετό χρόνο για να ξεκινήσει πλήρως η εκκίνηση.
  7. Βεβαιωθείτε ότι τα καλώδια δικτύου είναι ακόμα συνδεδεμένα στο πίσω μέρος του δρομολογητή και, στη συνέχεια, μπορείτε να τα γυρίσετε πίσω στην κανονική τους θέση.
  8. Τώρα που οι ρυθμίσεις Linksys E900 έχουν αποκατασταθεί, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την προεπιλεγμένη διεύθυνση IP http://192.168.1.1 και το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης admin για να αποκτήσετε πρόσβαση στις ρυθμίσεις διαμόρφωσης.
  1. Μην ξεχάσετε να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης του δρομολογητή τώρα που χρησιμοποιεί εκ νέου τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις. Μπορείτε επίσης να επεξεργαστείτε το όνομα χρήστη εάν θέλετε να ενισχύσετε ακόμα περισσότερο την ασφάλεια. Προτείνω να αποθηκεύσετε αυτές τις νέες πληροφορίες σε έναν δωρεάν κωδικό πρόσβασης, ώστε να μην το ξεχνάτε ξανά!

Θυμηθείτε επίσης ότι θα πρέπει να ρυθμίσετε ξανά τις ρυθμίσεις ασύρματου δικτύου (όπως τον κωδικό SSID και τον κωδικό πρόσβασης ασύρματου δικτύου) τώρα που έχετε επαναφέρετε τον δρομολογητή Linksys E900 στην προεπιλεγμένη του διαμόρφωση, η οποία έχει ξεκαθαρίσει όλες αυτές τις πληροφορίες.

Συμβουλή: Βλ. Σελίδα 61 του εγχειριδίου Linksys E900 (που συνδέεται στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας) αν θέλετε να μάθετε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας και να επαναφέρετε τις προσαρμοσμένες διαμορφώσεις του δρομολογητή σας. Αυτός είναι ένας εύκολος τρόπος για να επαναφέρετε τις ρυθμίσεις του ασύρματου δικτύου σας, τις ρυθμίσεις διακομιστή DNS κλπ., Σε περίπτωση που θα πρέπει να τα σκουπίσετε ξανά.

Βοήθεια! Δεν μπορώ να αποκτήσω πρόσβαση στον δρομολογητή μου E900!

Πρέπει να γνωρίζετε τη διεύθυνση IP του δρομολογητή πριν μπορέσετε να συνδεθείτε σε αυτό, αλλά εάν έχετε αλλάξει ποτέ τη διεύθυνση σε κάτι άλλο, τότε η χρήση της προεπιλεγμένης διεύθυνσης http://192.168.1.1 δεν πρόκειται να λειτουργήσει.

Ευτυχώς, μπορείτε εύκολα να βρείτε τη διεύθυνση IP Linksys E900 χωρίς να χρειάζεται να επαναφέρετε ολόκληρο το δρομολογητή όπως συμβαίνει με ένα ξεχασμένο όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης. Το μόνο που πρέπει να γνωρίζετε είναι η προεπιλεγμένη πύλη ενός υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με το δρομολογητή. Ανατρέξτε στην ενότητα Τρόπος εύρεσης της προεπιλεγμένης διεύθυνσης IP Gateway εάν δεν είστε βέβαιοι πώς να το κάνετε αυτό.

Linksys E900 Firmware & amp; Εγχειρίδιο λήψης συνδέσμων

Υπάρχει μόνο μία έκδοση υλικού του Linksys E900. Στην ιστοσελίδα του Linksys υπάρχει το εγχειρίδιο Linksys E900 , το οποίο σας δίνει όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το δρομολογητή, συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών από τα παραπάνω.

Σημείωση: Το εγχειρίδιο E900 είναι ένα αρχείο PDF , οπότε χρειάζεστε ένα πρόγραμμα ανάγνωσης PDF για να το ανοίξετε.

Η πιο ενημερωμένη έκδοση υλικολογισμικού και το λογισμικό Linksys Setup μπορούν να μεταφορτωθούν από τη σελίδα Linksys E900 Downloads.

Κάθε άλλη λεπτομέρεια σχετικά με αυτό το δρομολογητή μπορεί να βρεθεί μέσω της σελίδας υποστήριξης του Wireless Router Linksys E900 N300.