Προεπιλεγμένος κωδικός πρόσβασης Linksys E2000

E2000 Προεπιλεγμένος κωδικός πρόσβασης και άλλες προεπιλεγμένες πληροφορίες σύνδεσης

Ο προεπιλεγμένος κωδικός πρόσβασης για το δρομολογητή Linksys E2000 είναι admin . Αυτός ο κωδικός πρόσβασης, όπως και οι περισσότεροι κωδικοί πρόσβασης, είναι ευαίσθητος στις πεζά .

Πρέπει επίσης να χρησιμοποιήσετε το admin ως όνομα χρήστη. Ορισμένοι δρομολογητές Linksys δεν απαιτούν όνομα χρήστη, αλλά το E2000 χρειάζεται να έχει ένα.

Για να έχετε πρόσβαση στον δρομολογητή E2000, χρησιμοποιήστε την προεπιλεγμένη διεύθυνση IP 192.168.1.1 .

Βοήθεια! Ο προεπιλεγμένος κωδικός πρόσβασης E2000 δεν λειτουργεί!

Συνιστάται πάντοτε να επιλέξετε έναν σύνθετο και δύσκολο να υποτιμήσετε έναν κωδικό πρόσβασης. Αυτό είναι πιθανόν γιατί δεν μπορείτε να μπείτε στον δρομολογητή σας E2000 - αλλάξατε τον κωδικό πρόσβασης από το admin σε κάτι πιο περίπλοκο, το οποίο είναι καλό!

Αν έχετε ξεχάσει τον προσαρμοσμένο κωδικό πρόσβασης E2000, μπορείτε να επαναφέρετε τις ρυθμίσεις παραμέτρων του δρομολογητή στις εργοστασιακές τους ρυθμίσεις, οι οποίες θα αλλάξουν ξανά τον κωδικό πρόσβασης στο admin .

Δείτε πώς να το κάνετε αυτό:

  1. Βεβαιωθείτε ότι το E2000 είναι συνδεδεμένο και ενεργοποιημένο.
  2. Γυρίστε γύρω από το δρομολογητή έτσι ώστε να μπορείτε να δείτε το καλώδιο τροφοδοσίας και το καλώδιο δικτύου συνδεδεμένο στην πλάτη.
  3. Παρατηρήστε την περιοχή Επαναφορά - είναι μια μικρή τρύπα με ένα ακόμα μικρότερο κουμπί μέσα.
  4. Με κάτι μικρό και αιχμηρό, όπως ένα συνδετήρα, πατήστε το κουμπί επαναφοράς για περίπου 5 δευτερόλεπτα .
  5. Αφού αφήσετε το κουμπί, περιμένετε 30 δευτερόλεπτα για να ολοκληρωθεί η επαναφορά του δρομολογητή.
  6. Τώρα αποσυνδέστε το καλώδιο τροφοδοσίας από το δρομολογητή E2000 για λίγα δευτερόλεπτα και, στη συνέχεια, επανασυνδέστε το.
  7. Περιμένετε ακόμα 30 δευτερόλεπτα για να ολοκληρωθεί η εκκίνηση του δρομολογητή.
  8. Τώρα που έχετε επαναφέρει τις ρυθμίσεις του δρομολογητή Linksys E2000 πίσω στην προεπιλεγμένη κατάσταση, μπορείτε να συνδεθείτε στο http://192.168.1.1 με το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης admin .
  9. Σε αυτό το σημείο, είναι σημαντικό να αλλάξετε τον προεπιλεγμένο κωδικό πρόσβασης σε κάτι πολύ πιο ασφαλές από το admin . Μπορείτε να αποθηκεύσετε τον νέο κωδικό πρόσβασης σε έναν δωρεάν κωδικό πρόσβασης, ώστε να μην τον ξεχάσετε πάλι.

Θυμηθείτε να επαναρυθμίσετε τυχόν άλλες προσαρμοσμένες ρυθμίσεις που είχατε πριν επαναλάβετε την επαναφορά του δρομολογητή. Αν είχατε ασύρματο δίκτυο, θα χρειαστεί να επαναρυθμίσετε το SSID και τον κωδικό πρόσβασης. ίδιο με τις ρυθμίσεις διακομιστή DNS, ρυθμίσεις προώθησης θύρας κ.λπ.

Αφού συμπληρώσετε και πάλι όλες τις προσαρμοσμένες ρυθμίσεις σας, θα ήταν καλό να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των διαμορφώσεων του δρομολογητή, ώστε να αποφύγετε να επανεισάγετε όλες αυτές τις πληροφορίες στο μέλλον, εάν επαναφέρετε ξανά τον δρομολογητή. Μπορείτε να δείτε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των ρυθμίσεων του δρομολογητή στη σελίδα 34 του εγχειριδίου χρήστη E2000 (υπάρχει σύνδεσμος στο εγχειρίδιο στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας).

Τι να κάνετε όταν δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον δρομολογητή E2000

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν αλλάζουν ποτέ την προεπιλεγμένη διεύθυνση IP που χρησιμοποιείται με δρομολογητές όπως το Linksys E2000. Ωστόσο, εάν έχετε, αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτήν με την προεπιλεγμένη διεύθυνση IP. Ευτυχώς, δεν χρειάζεται να επαναφέρετε ξανά τον δρομολογητή για να μάθετε τι είναι ή για να το επαναφέρετε στο 192.168.1.1 .

Αντ 'αυτού, πρέπει απλά να υπολογίσετε ποια είναι η προεπιλεγμένη πύλη για κάθε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος προς το δρομολογητή. Ανατρέξτε στην ενότητα Τρόπος εύρεσης της προεπιλεγμένης διεύθυνσης IP Gateway εάν χρειάζεστε βοήθεια για να το κάνετε αυτό στα Windows.

Linksys E2000 Firmware & amp; Εγχειρίδια

Η ιστοσελίδα του Linksys διαθέτει όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για τον δρομολογητή E2000, στη σελίδα υποστήριξης του Linksys E2000. Η σελίδα Linksys E2000 Downloads, συγκεκριμένα, είναι όπου μπορείτε να κατεβάσετε το πιο πρόσφατο λογισμικό firmware και το λογισμικό Windows Connect / Setup .

Ακολουθεί άμεση σύνδεση με το εγχειρίδιο του Linksys E2000 . Αυτό το εγχειρίδιο χρήσης για τον δρομολογητή E2000 είναι ένα αρχείο PDF , οπότε θα χρειαστείτε ένα πρόγραμμα ανάγνωσης PDF για να το ανοίξετε.