Συμβουλές για τη χρήση του Digg για την κυκλοφορία του ιστολογίου

Πώς να χρησιμοποιήσετε αποτελεσματικά το Digg

Το Digg είναι ένας ιστότοπος κοινωνικών ειδήσεων που μπορεί να σας βοηθήσει να κατευθύνετε την κυκλοφορία στο ιστολόγιό σας. Ωστόσο, το Digg είναι ο μεγαλύτερος ιστότοπος κοινωνικών ειδήσεων στο Διαδίκτυο που ελέγχεται από μια χούφτα κορυφαίων χρηστών. Πώς μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις ιστολογίου που έχετε παρατηρήσει στον γρήγορο κόσμο του Digg; Ακολουθήστε αυτές τις πέντε άκρες της ετικέτας Digg για να χρησιμοποιήσετε αποτελεσματικά το Digg και να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στο ιστολόγιό σας .

01 από 05

Digg την αρχική πηγή

Κοινά Wikimedia
Οι χρήστες του Digg είναι πολύ συγκεκριμένοι για τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείται ο ιστότοπος. Υπάρχουν διάφοροι κανόνες που το Digg αναμένει από τους χρήστες να ακολουθήσουν. Ένας από τους σημαντικότερους κανόνες της εθιμοτυπίας Digg είναι να υποβάλει πάντα την αρχική πηγή μιας ιστορίας. Εάν υποβάλλετε μια δημοσίευση ή μια σελίδα ιστολογίου που εξηγεί την αρχική πηγή μιας ιστορίας προσθέτοντας νέες πληροφορίες ή απόψεις, είναι εντάξει, αλλά βεβαιωθείτε ότι η υποβολή σας προσθέτει αξία στη συζήτηση ή την ιστορία. Αν δεν συμβαίνει, βρείτε την αρχική πηγή και υποβάλετε την.

02 του 05

Μην Digg δικές σας θέσεις

Το Digg θα τιμωρήσει τους χρήστες που υποβάλλουν το δικό τους περιεχόμενο πολύ συχνά. Αν θέλετε οι αναρτήσεις ιστολογίου σας να έχουν την ευκαιρία να φτάσουν στην κεντρική σελίδα του Digg (και να δημιουργήσουν μεγάλη επισκεψιμότητα στο ιστολόγιό σας), μην είστε ο πρώτος που θα υποβάλει την ανάρτησή σας. Ρωτήστε έναν φίλο ή έναν συνάδελφο να το υποβάλει πρώτα.

03 του 05

Digg Αρκετά άρθρα κάθε φορά

Όταν ρωτάς τους φίλους σου να Digg την ανάρτηση ιστολογίου σου, σιγουρευτείτε ότι το Digg δεν είναι μόνο η ανάρτησή σας ενώ βρίσκονται σε αυτό. Το Digg διατηρεί τις καρτέλες σε άτομα που απλά Digg ένα μόνο στοιχείο, ενώ βρίσκονται στην ιστοσελίδα Digg, προκειμένου να τιμωρήσουν τους spammers (ειδικά εκείνοι που πληρώνονται στις ειδήσεις του Digg). Ζητήστε από τους φίλους σας να κάνουν Digg τη δημοσίευσή σας καθώς και μερικές άλλες ιστορίες ενδιαφέροντος ή στην κύρια σελίδα του Digg την ίδια στιγμή.

04 του 05

Χρησιμοποιήστε έναν καλό τίτλο και μια περιγραφή στα Diggs σας

Όταν Digg κάτι, να δώσει ένα καλό τίτλο και περιγραφή. Ο τίτλος και η περιγραφή είναι αυτό που χρησιμοποιείτε για να πείσετε άλλους χρήστες να κάνουν κλικ στην υποβολή, να διαβάσουν το άρθρο και ελπίζω να το Digg επίσης. Πουλήστε το άρθρο με έναν μεγάλο τίτλο και περιγραφή για να αυξήσετε τις πιθανότητές σας να αποκτήσετε περισσότερα Diggs για αυτό.

05 του 05

Να είστε ενεργός χρήστης Digg

Οι χρήστες του Digg που είναι πολύ ενεργοί έχουν περισσότερες πιθανότητες να παρατηρήσουν τις υποβολές τους στο Digg και να προσελκύσουν περισσότερους Diggs σε αυτούς από άλλους χρήστες. Υποβάλετε διάφορες δημοσιεύσεις (ιδιαίτερα σπάνιες ειδήσεις), προσθέστε φίλους, σχολιάστε και προσθέστε ένα avatar στο προφίλ σας για να ξεχωρίσετε το Diggs από άλλες υποβολές στη μορφή λίστας του Digg. Όσο πιο ενεργητικός είστε, τόσο περισσότεροι άνθρωποι θα σας παρατηρήσουν και θα αρχίσουν να ενδιαφέρονται για τη διερεύνηση των υποβολών σας, πράγμα που θα οδηγήσει τελικά σε περισσότερες ευκαιρίες στο Digg για τις δικές σας αναρτήσεις ιστολογίου. Περισσότερα Diggs για τις δικές σας αναρτήσεις ιστολογίου ισοδυναμεί με μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στο ιστολόγιό σας.