Τρόπος χρήσης μορφοποίησης κειμένου και εικόνων σε υπογραφές αλληλογραφίας Mac OS X

Διαφορετικές υπογραφές για διαφορετικούς λογαριασμούς και ακόμη και τυχαίες υπογραφές ανά λογαριασμό - όλες πραγματοποιήθηκαν εύκολα στο Mac OS X Mail - είναι ωραίες. Αλλά τι γίνεται με τις προσαρμοσμένες γραμματοσειρές, χρώματα, μορφοποίηση και ίσως εικόνες;

Ευτυχώς, το μαύρο Helvetica δεν είναι όλοι οι μορφοποιήσεις που μπορεί να συγκεντρώσει το Mac OS X Mail.

Χρησιμοποιήστε τη μορφοποίηση κειμένου και τις εικόνες σε υπογραφές αλληλογραφίας Mac OS X

Για να προσθέσετε χρώματα, μορφοποίηση κειμένου και εικόνες σε μια υπογραφή στο Mac OS X Mail:

  1. Επιλέξτε Mail | Προτιμήσεις ... από το μενού.
  2. Μεταβείτε στην καρτέλα Υπογραφές .
  3. Επισημάνετε την υπογραφή που θέλετε να επεξεργαστείτε.
  4. Τώρα επισημάνετε το κείμενο που θέλετε να μορφοποιήσετε.
    • Για να αντιστοιχίσετε μια γραμματοσειρά, επιλέξτε Μορφή | Εμφάνιση γραμματοσειρών από το μενού και επιλέξτε τη γραμματοσειρά που θέλετε.
    • Για να αντιστοιχίσετε ένα χρώμα, επιλέξτε Μορφή | Εμφάνιση Χρώματα από το μενού και κάντε κλικ στο επιθυμητό χρώμα.
    • Για να κάνετε το κείμενο με έντονη γραφή, πλάγια ή υπογραμμισμένη, επιλέξτε Μορφή | Στυλ από το μενού, ακολουθούμενο από το επιθυμητό στυλ γραμματοσειράς.
    • Για να συμπεριλάβετε μια εικόνα με την υπογραφή σας, χρησιμοποιήστε Spotlight ή Finder για να εντοπίσετε την επιθυμητή εικόνα και, στη συνέχεια, σύρετε και αποθέστε την στην επιθυμητή θέση στην υπογραφή.
  5. Μεταβείτε στην καρτέλα Σύνθεση στο παράθυρο προτιμήσεων.
  6. Βεβαιωθείτε ότι έχει επιλεγεί το εμπλουτισμένο κείμενο στο πλαίσιο Μορφή μηνύματος: για μορφοποίηση που θα εφαρμοστεί στις υπογραφές. Με το απλό κείμενο ενεργοποιημένο, θα έχετε μια απλή έκδοση κειμένου της υπογραφής σας.

Για πιο προηγμένη μορφοποίηση, συνθέστε την υπογραφή σε έναν επεξεργαστή HTML και αποθηκεύστε την ως ιστοσελίδα. Ανοίξτε τη σελίδα στο Safari, επισημάνετε όλα και αντιγράψτε. Τέλος, επικολλήστε μια νέα υπογραφή στο Mail. Αυτό δεν περιλαμβάνει εικόνες που μπορείτε να προσθέσετε χρησιμοποιώντας την παραπάνω μέθοδο.