Τα καλύτερα προγράμματα βίντεο συνομιλίας για σχέσεις μεγάλων αποστάσεων

Μείνετε συνδεδεμένοι κατά τη διάρκεια μακροχρόνιων σχέσεων με συνομιλία μέσω βίντεο

Η προώθηση μιας σχέσης είναι δύσκολη, ειδικά εάν διαχωρίζεστε από μίλια ή ακόμα και χρονικούς περιορισμούς. Ενώ υπάρχουν πολλές καλές συμβουλές για τη διατήρηση σχέσεων σε μεγάλες αποστάσεις εκεί έξω, αφιερώντας χρόνο σε μια πρόσωπο με πρόσωπο συνομιλία είναι ευκολότερο από ποτέ, με τον πολλαπλασιασμό των μεγάλων βίντεο chat sites και τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες.

Πριν ξεκινήσετε τη λειτουργία Video Chat

Η προετοιμασία για τη συνομιλία μέσω βίντεο απαιτεί λίγη τεχνική ικανότητα και ρύθμιση, αλλά μπορεί να σημαίνει τη διαφορά μεταξύ μιας επιτυχημένης συνομιλίας και ενός flop.

  1. Αγοράστε μια κάμερα web, εάν ο υπολογιστής σας δεν διαθέτει. Συνιστάται επίσης καλό μικρόφωνο και σετ ακουστικών, ειδικά συνδυασμός ακουστικών και των δύο. Ο υπολογιστής σας μπορεί να διαθέτει μικρόφωνο και αυτό συχνά θα λειτουργεί αρκετά καλά.
  2. Τραβήξτε όλα τα περιφερειακά σας περιεχόμενα και συνδέστε την κάμερα web , το μικρόφωνο και τα ακουστικά στις κατάλληλες θύρες.
  3. Βεβαιωθείτε ότι όχι μόνο ο υπολογιστής σας αλλά και οι υπολογιστές του συνεργάτη σας πληρούν τις απαιτήσεις συστήματος που απαιτούνται για τη χρήση του επιλεγμένου ιστότοπου, υπηρεσίας ή δυνατότητας βίντεο συνομιλίας.
  4. Ορίστε την ημερομηνία με την κυρία ή τον κύριο σας.
  5. Την νύχτα της "ημερομηνίας", βεβαιωθείτε ότι έχετε ανάψει σωστά, τραβήξτε τον εαυτό σας ένα ποτό (ή μοιραστείτε ίσως το ίδιο δείπνο για δυο άτομα σε απόσταση!) Και απολαύστε.

Τα καλύτερα στοιχήματά σας για τις συνομιλίες βίντεο μεγάλων αποστάσεων

01 από 05

AV από AOL

Χρησιμοποιείται με άδεια. © 2011 AOL LLC. Ολα τα δικαιώματα διατηρούνται.

Από την μητρική εταιρεία του AIM, το AV από την AOL προσφέρεται καλά να συνδεθεί γρήγορα για όλους από ανθρώπους σε online dating sites που αναζητούν να μετρήσουν τη συμβατότητα με το ζευγάρι που ασχολείται με μια μεγάλη απόσταση. Ξεκινήστε τη συνομιλία μέσω βίντεο, ελέγξτε την κάμερα και το μικρόφωνο και στείλτε τη συντομευμένη διεύθυνση URL στο άτομο με το οποίο θέλετε να συνδεθείτε στο διαδίκτυο.

Χρειάζεστε βοήθεια; Μάθετε πώς μπορείτε να αντιμετωπίσετε AV από προβλήματα AOL που αναφέρθηκαν πιο συχνά εδώ.

Συμβουλή μπόνους: Χρησιμοποιήστε το AV από τη λειτουργία συνομιλίας με κείμενο του AOL, για να στείλετε σημειώσεις flirty μεταξύ τους ή για να εκφράσετε πράγματα που δεν μπορείτε να πείτε δυνατά όταν υπάρχουν άλλα άτομα. Περισσότερο "

02 του 05

Facebook Συζήτηση κλήσεων βίντεο

Facebook © 2012

Πιθανότατα είστε ήδη στο κοινωνικό δίκτυο Facebook, οπότε γιατί να μην χρησιμοποιήσετε τον ενσωματωμένο πελάτη άμεσων μηνυμάτων του ιστότοπου και το χαρακτηριστικό κλήσης βίντεο; Το χαρακτηριστικό γνώρισμα είναι ιδανικό για αυθόρμητες στιγμές που ίσως χρειαστεί να δείτε τον σύντροφό σας αλλά είστε πολύ μακριά για μια επίσκεψη. Περισσότερο "

03 του 05

IMO Τώρα

Ευγενική προσφορά, imo.im

Μια άλλη μεγάλη επιλογή για όταν θέλεις να συνδεθείς γρήγορα, το IMO Now διαθέτει μια εμπειρία συνομιλίας χωρίς βίντεο, που βασίζεται στον browser. Απλά συνδεθείτε στην υπηρεσία, συνδέστε την κάμερα και το μικρόφωνο και μοιραστείτε τη διεύθυνση URL με τον άντρα ή τη γυναίκα των ονείρων σας. Απλός! Περισσότερο "

04 του 05

Google Hangouts

Στιγμιότυπο οθόνης, © 2011 Google

Το Google Hangouts επιτρέπει στους χρήστες να συνδεθούν δωρεάν για συνομιλία μέσω βίντεο και τηλεφωνικές επικοινωνίες. Αλλά αυτό που κάνει αυτό μια φανταστική επιλογή για σχέσεις μεγάλων αποστάσεων είναι τα πράγματα διασκέδασης που μπορείτε να έχετε μαζί μέσα από την εφαρμογή:

Αν ενεργοποιήσετε το Google+ On Air Aircast , μπορείτε να καταγράψετε αυτόματα τη συνομιλία μέσω βίντεο για μελλοντική προβολή. Ίσως ακόμη και να ξεκινήσετε το δικό σας ιστολόγιο βίντεο της σχέσης σας, το οποίο μπορεί να μοιραστεί με την οικογένεια, τους φίλους σας και το ένα στο άλλο στο YouTube. Περισσότερο "

05 του 05

Nimbuzz

Το Nimbuzz είναι μια εφαρμογή (web messenger) που μπορείτε να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας, στο κινητό σας τηλέφωνο, στο smartphone και στο tablet PC για να πραγματοποιήσετε φωνητικές κλήσεις και συνομιλία μέσω βίντεο. Περισσότερα από 3000 μοντέλα κινητών συσκευών υποστηρίζονται. Περισσότερο "