Αποκτήστε την δωρεάν λήψη Nimbuzz για Windows

01 από 05

Πλοηγηθείτε στην τοποθεσία Web Nimbuzz Download

Το Nimbuzz είναι μια εφαρμογή πολλαπλών πλατφόρμων άμεσων μηνυμάτων που επιτρέπει στους χρήστες να επικοινωνούν με άλλους, να δημιουργούν συνομιλίες ομάδας, να κάνουν κλήσεις ήχου και βίντεο, να μοιράζονται εικόνες, καθώς και αρχεία ήχου και βίντεο.

Για να κάνετε λήψη του Nimbuzz για Windows, περιηγηθείτε στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού στον ιστότοπο λήψης αρχείων Nimbuzz.

Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή "Λήψη" στην επάνω δεξιά γωνία του ιστότοπου. Θα σας δοθούν επιλογές για να επιλέξετε την έκδοση του Nimbuzz με βάση την πλατφόρμα σας. Κάντε κλικ στο εικονίδιο "PC" και το αρχείο εγκατάστασης θα ξεκινήσει τη λήψη (μπορεί να σας ζητηθεί να επιλέξετε μια θέση για να αποθηκεύσετε το αρχείο εγκατάστασης Nimbuzz (είναι ένα εκτελέσιμο αρχείο με την επέκταση ".exe"), επιλέξτε το σημείο όπου θέλετε να το αποθηκεύσετε και κάντε κλικ στο κουμπί Αποθήκευση αρχείου για να ξεκινήσει η λήψη).

02 του 05

Εντοπίστε το εικονίδιο αρχείου λήψης Nimbuzz

Εντοπίστε το εκτελέσιμο αρχείο εγκατάστασης λήψης Nimbuzz που κατεβάσατε στην επιφάνεια εργασίας σας - ίσως να βρίσκεται στο φάκελο "Downloads" (η προεπιλεγμένη τοποθεσία). Αν επιλέξατε μια θέση αποθήκευσης για το αρχείο στο προηγούμενο βήμα, εντοπίστε το αρχείο .exe εκεί.

Κάντε διπλό κλικ στο αρχείο για να ξεκινήσετε τη διαδικασία εγκατάστασης Nimbuzz. Ενδέχεται να σας ζητηθεί να επιτρέψετε στην εφαρμογή να κάνει αλλαγές στον υπολογιστή σας. Κάντε κλικ στο κουμπί Ναι .

03 του 05

Επιλέξτε τη γλώσσα εγκατάστασης Nimbuzz

Στη συνέχεια, θα εμφανιστεί ένα παράθυρο διαλόγου που σας ζητά να επιλέξετε τη γλώσσα που προτιμάτε. Χρησιμοποιήστε το αναπτυσσόμενο μενού για να επιλέξετε τη γλώσσα που προτιμάτε και κάντε κλικ στο κουμπί OK για να συνεχίσετε.

04 του 05

Επιλέξτε την εγκατάσταση Nimbuzz

Στη συνέχεια, θα επιλέξετε την προτιμώμενη διαδικασία εγκατάστασης Nimbuzz.

Θα σας ζητηθεί επίσης να αποδεχτείτε την άδεια χρήσης Nimbuzz και τη συμφωνία χρήστη. Αυτές οι συμφωνίες περιγράφουν γενικά τις υποχρεώσεις και τα δικαιώματα τόσο της μητρικής εταιρείας λογισμικού όσο και του χρήστη στη χρήση του λογισμικού Nimbuzz. Για να αποδεχθείτε, ελέγξτε το πλαίσιο.

Κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο .

05 του 05

Η εγκατάσταση του Nimbuzz ολοκληρώθηκε

Αφού εγκαταστήσετε πλήρως το Nimbuzz, κάντε κλικ στο κουμπί Τέλος για να συνεχίσετε.

Το Nimbuzz θα ξεκινήσει με την οθόνη σύνδεσης. Αν έχετε ήδη λογαριασμό Nimbuzz, συνδεθείτε για να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το Δρομολόγιο Nimbuzz.

Αν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό Nimbuzz, εγγραφείτε για ένα νέο λογαριασμό Nimbuzz.