Τα καλύτερα παιχνίδια με το ένα χέρι στο Android για τη δική σας μετακίνηση

Παιχνίδια που μπορούν να παιχτούν σε γεμάτο λεωφορείο ή τρένο

Υπάρχουν μόνο μερικές φορές όταν θέλετε να παίξετε ένα κινητό παιχνίδι, αλλά δεν έχετε τη δυνατότητα να το παίξετε με δύο χέρια. Οποιοσδήποτε έπρεπε ποτέ να σταθεί σε ένα τρένο που κινείται υπόγεια, είχε κάποια ανάγκη να παίξει ένα παιχνίδι με μόνο ένα ελεύθερο χέρι. Ή ίσως απλά θέλετε να καθίσετε και να παίξετε κάτι με απίστευτο περιστασιακό τρόπο. Όποια και αν είναι η αιτία, χρειάζεστε υπέροχα παιχνίδια για να παίξετε ενώ δεν κάνετε τίποτα, και εδώ είναι τα καλύτερα να απολαύσετε, ακόμη και στα τεράστια πλάκα που θεωρούνται σήμερα τα κινητά τηλέφωνα.

01 από 05

Pac-Man 256

Bandai Namco

Ενώ όλα τα παιχνίδια από την εταιρία ανάπτυξης Crossy Road Hipster Whale αξίζουν τον έλεγχο, το Pac-Man 256 μπορεί να είναι το καλύτερό τους, παίρνοντας το Pac-Man και μετατρέποντάς το σε ένα ατελείωτο παιχνίδι. Ξέρετε πώς παίζει το παιχνίδι, αλλά υπάρχουν όλα τα είδη των νέων ανατροπών, όπως powerups και φαντάσματα με διαφορετικές ικανότητες να χρησιμοποιηθούν για να βοηθήσουν στην επιβίωση των επικίνδυνων λαβυρίνθων. Πρέπει επίσης να υπολογίζετε το κύμα σπασμωδών σφαλμάτων, αλλά μπορείτε να επιστρέψετε σε κάποιο βαθμό για να αποφύγετε τα φαντάσματα. Όλοι έχουν συμπεριφορές που μπορείτε να αναγνωρίσετε και να παρακολουθήσετε, αλλά χρειάζονται πρακτική και δεξιότητες για να αποφύγουν αποτελεσματικά το δρόμο σας προς τα υψηλά αποτελέσματα. Επιπλέον, με τα πολλά powerups που συλλέγετε, έχετε λόγο να επιστρέψετε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτό το παιχνίδι παίζει άψογα με τη χρήση ενός αντίχειρα για να πατήσετε όποτε θέλετε να πάτε, κάνοντάς το το τέλειο παιχνίδι για να παίξετε στις μετακινήσεις σας. Περισσότερο "

02 του 05

Τρείς

Sirvo LLC

Παρόλο που είναι πολύ πιθανό να γνωρίζετε το 2048 αντί αυτού του παιχνιδιού, το οποίο βγήκε πριν από το 2048 και διαθέτει πολύ πιο εκλεπτυσμένη μηχανική παιχνιδιών, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι είναι ακόμα ένα από τα καλύτερα παιχνίδια με το ένα χέρι που μπορείτε να παίξετε τώρα. Μπορείτε να σύρετε τα πλακάκια στο πλέγμα 4x4, προσπαθώντας να συνδυάσετε αριθμούς και να πάρετε όσο το δυνατόν υψηλότερη βαθμολογία. Η στρατηγική μπαίνει πραγματικά στο παιχνίδι καθώς πρέπει να σιγουρευτείτε ότι το συμβούλιο σας δεν είναι γεμάτο, και δεν περιορίζετε τις μελλοντικές κινήσεις. Η τυχαία διαδραματίζει κάποιο ρόλο, αλλά είναι πιο σημαντικό να ενεργείτε έξυπνα με τις κινήσεις σας. Είναι ένα έξυπνο παιχνίδι που μπορεί να υπερηφανεύεται για περισσότερο βάθος από το 2048 και τους διάφορους κλώνους του, αλλά και πολύ πιο γοητεία, χάρη στους αριθμούς που είναι χαρακτήρες με φωνές και αντιδράσεις στα γεγονότα του παιχνιδιού. Κάνει τα πράγματα να αισθάνονται πολύ πιο ξεχωριστά από ό, τι διαφορετικά θα ήταν αν αυτό ήταν απλώς ένα παιχνίδι με αριθμούς πλακιδίων.

03 του 05

Σημεία βραχίονα

Αυτό το παιχνίδι είναι ιδανικό για περιστασιακό παιχνίδι εν κινήσει. Πατάτε οπουδήποτε για να πυροβολήσετε την κουκκίδα σας στο κάτω μέρος της οθόνης προς μια άλλη, μεγαλύτερη κουκκίδα στο πάνω μέρος της οθόνης. Όπου η πρόκληση έρχεται είναι ότι η κορυφαία κουκίδα κινείται, και είστε ανταμείβονται για να πάρει τέλεια χτυπήματα, στη συνέχεια, την αλυσίδα τους μαζί. Υπάρχουν πολλά πράγματα σε κάθε δεδομένη στιγμή και η κουκίδα σας πέφτει αργά από την οθόνη, οπότε πρέπει να αντιδράσετε γρήγορα. Είναι ένα εκπληκτικά εμπλεκόμενο παιχνίδι για κάτι τόσο απλό. Το σύστημα αποστολών και τα θέματα που μπορούν να ξεκλειδώσουν θα σας βοηθήσουν να συνεχίσετε να επιστρέφετε, αν και η αναζήτηση ενός ακόμη υψηλότερου σκορ είναι αρκετός λόγος για να συνεχίσετε να παίζετε αυτό το παιχνίδι. Είναι επίσης ιδανικό για παιχνίδι με το ένα χέρι ενώ βρίσκεστε στο λεωφορείο, ειδικά επειδή μπορείτε να κάνετε αρκετές συνεδρίες σε σύντομο χρονικό διάστημα. Περισσότερο "

04 του 05

Πλάσμα ουρανού

Παρόλο που υπάρχουν πολλά μεγάλα shoot ups στο κινητό και αυτά που παίζουν καλά με χειριστήρια με το ένα χέρι, το Plasma Sky είναι ένα από τα πιο προσιτά παιχνίδια. Έχει λαμπερά γραφικά και άφθονη δράση, με πάνω από 100 επίπεδα για να κατακτήσει σε διάφορες λειτουργίες παιχνιδιού. Είναι επίσης πολύ επιεικής, με ένα μετρητή υγείας και πολλές powerups να συλλέξει, αλλά δεν είναι εύκολο να νικήσει, καθόλου. Κάνει ό, τι θέλετε από ένα καλό shoot 'em και είναι υπέροχο ως πύλη σε άλλα παιχνίδια που θα σας δοκιμάσουν πραγματικά. Όχι μόνο είναι διασκεδαστικό για κάποιον που μπορεί να θέλει να αποφοιτήσει από τους Galaga και τους Space Invaders , αλλά έχει πολύ απλό χειριστήριο με ρυθμιζόμενη ευαισθησία. Είναι έντονη δράση όταν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τα δύο χέρια. Περισσότερο "

05 του 05

Hue Ball

Αυτό το παιχνίδι συνδυάζει μερικά από τα στοιχεία των πυροβόλων φυσαλίδων με παζλ φυσικής, καθώς πυροβολείτε τις μπάλες σε ένα πεδίο παιχνιδιού, προσπαθώντας να τις καταστρέψετε με τις πρόσθετες λήψεις που έχετε, χωρίς να αποστραγγίζετε την υγεία σας έχοντας μπάλες καταλήγοντας κάτω από τη γραμμή. Το παιχνίδι σας δοκιμάζει επίσης έχοντας τις μπάλες που έχουν απομείνει στο παιχνίδι συνεχώς αυξανόμενη σε μέγεθος, οπότε θα πρέπει να τις αντιμετωπίσετε καθώς πυροβολείτε. Έχουν υπάρξει πολλά παιχνίδια όπως αυτό βασίζεται σε ένα παιχνίδι Flash γνωστό ως Gimme Friction Baby, αλλά αυτό είναι ένα από τα καλύτερα παίρνει σε αυτό, ειδικά για εκείνους που χρειάζονται μια πολύ casual ανάληψη σε αυτό. Περισσότερο "