Τα καλύτερα παιχνίδια διαδραστικής φαντασίας στο Android

Η ανάγνωση είναι διασκεδαστική και θεμελιώδης!

Οι διαδραστικές μυθοπλασίες και οι κινητές συσκευές πηγαίνουν χέρι-χέρι, και ως εκ τούτου, υπάρχουν τόνοι παιχνιδιών παιχνιδιών παιχνιδιών εκεί έξω για το Android . Εάν έχετε πρόβλημα να επιλέξετε ποιες από αυτές να δείτε, εδώ είναι μια λίστα με 10 από τις καλύτερες επιλογές.

01 από 10

Ο Ryan North είναι να είναι ή να μην είναι

Παιχνίδια με ορυχεία

Ο Σαίξπηρ έγραψε πολλά σπουδαία έργα, αλλά υπάρχει ένας λόγος που σχεδόν κάθε παιδί του σχολείου κοιτάζει το όνομά του με φόβο. Ευτυχώς, οι αγώνες Ryan North και Tin Man έχουν έρθει στη διάσωση με αυτή τη ξεκαρδιστική ανάληψη σε ένα από τα πιο διάσημα παιχνίδια του Σαίξπηρ. Με πολλούς χαρακτήρες που μπορούν να αναπαραχθούν, ένας τόνος τελειωμάτων που θα βρεθούν και έργα τέχνης από διάφορους καλλιτέχνες, συμπεριλαμβανομένης της Kate Beaton, το Bard δεν ήταν ποτέ τόσο διασκεδαστικό ή αστείο. Περισσότερο "

02 από 10

80 ημέρες

inkle Studios

Θέλατε ποτέ να ζήσετε σε ένα μυθιστόρημα του Jules Verne; Λοιπόν, τώρα μπορείτε. Περίπου. Οι 80 μέρες σάς φέρνουν στα παπούτσια του πιστού συνεργάτη του Phineas Fogg, του Passepartout, καθώς οι δύο ξεκίνησαν να προσπαθούν να περιπλανηθούν στον κόσμο μέσα σε 80 ημέρες. Θα είστε υπεύθυνοι για τον προϋπολογισμό, προγραμματίζετε το δρομολόγιο και κρατάτε τον Fogg έξω από το πρόβλημα. Υπάρχουν πολλές διαφορετικές διαδρομές, αλλά μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες μπορεί να μην είναι οι πιο αποτελεσματικές, γι 'αυτό επιλέξτε σοφά. Το όριο των 80 ημερών δίνει σε αυτό το gamebook ένα κομμάτι από μια αίσθηση χαράς, και όπως θα περίμενε κανείς από τον inkle, είναι απολύτως υπέροχο να κοιτάς. Περισσότερο "

03 από 10

Μαγεία!

inkle Studios

Με πολλούς τρόπους, οι προσαρμογές του Inkle της Μαγείας του Steve Jackson! τα βιβλία παιχνιδιών άλλαξαν τις προσδοκίες για βιβλία παιχνιδιών. Αντί να απλά προσπαθούμε να αναδημιουργήσουμε το βιβλίο με ακρίβεια, Μάγος! πράγματα που ένα φυσικό βιβλίο δεν μπορούσε. Μπορείτε να μετακινήσετε τον χαρακτήρα σας σε έναν ζωντανό χάρτη, να επιλέξετε γράμματα από τον ουρανό για να συνθέσετε ξόρκια και να συμμετάσχετε σε μάχες που απαιτούν να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στον αντίπαλό σας για να κάνετε τη σωστή αντεπίθεση. Από τη Μαγεία! η σειρά λέει μια μεγάλη ιστορία, είναι καλύτερο να ξεκινήσετε με το πρώτο βιβλίο και να περάσετε το δρόμο σας, αλλά όλα είναι αρκετά καλά. Περισσότερο "

04 από 10

Περιπέτειες του παιχνιδιού 12: Η Αύρια συναντάται

Παιχνίδια με ορυχεία

Καθώς οι πιο αμιγείς εμπειρίες παιχνιδιών παιχνιδιών πάνε, δεν μπορείτε να το κάνετε πολύ καλύτερα από την πιο πρόσφατη κυκλοφορία της σειράς Gamebook Adventures της Tin Man, της Asuria Awakens. Είναι μακρύς, όμορφος και γεμάτος δράση, ενδιαφέρον χαρακτήρες και πολλές εκπλήξεις και ενώ μπορεί να είναι λίγο δύσκολο σε μέρη, είναι αρκετά δίκαιο σε σχέση με άλλα παραδοσιακά βιβλία παιχνιδιών. Αυτό είναι σίγουρα η επιλογή των απορριμμάτων όταν πρόκειται για φανταστικές τέχνες του Tin Man. Περισσότερο "

05 από 10

Επιλογή Ρομπότ

Επιλογή Παιχνιδιών

Οι περιπέτειες που διαλέγει η επιλογή των Αγώνων μπορεί να μην έχουν πολλά να προσφέρουν όσον αφορά την παρουσίαση, αλλά έχουν μερικές από τις καλύτερες γραφές και τις πιο ενδιαφέρουσες διακλαδώσεις αφηγήσεις γύρω. Η επιλογή των Ρομπότ είναι ίσως το πιο ενδιαφέρον από την παρτίδα, δίνοντας στον παίκτη μεγάλη επιρροή στην κατεύθυνση της ιστορίας ενώ ταυτόχρονα παραμένει πιστή σε αυτό το είδος της φαντασίας παρουσιάζοντας πολλές ενδιαφέρουσες φιλοσοφικές ιδέες για να μασάτε. Περισσότερο "

06 από 10

Heavy Metal Thunder

Cubus Games

Ο Heavy Metal Thunder είναι σαν μια ταινία δράσης που δεν είναι ανόητη, σκληρή σε μορφή κειμένου. Μπορεί να μην είναι το πιο καλογραμμένο βιβλίο παιχνιδιών και μπορεί σίγουρα να είναι κλονισμένο κατά περιόδους, αλλά αν ποτέ δεν φανταστήκατε ότι ένα βιβλίο θα μπορούσε να είναι μεγάλη, δυνατά, διασκέδαση με το πρόσωπο, θα πρέπει να το ελέγξετε ένας έξω. Αν σας αρέσει, υπάρχει και μια άμεση συνέχεια που μπορείτε να δοκιμάσετε. Το Heavy Metal Thunder είναι ένα από τα βιβλία παιχνιδιών που είναι αρκετά δύσκολο να το λύσεις στην πρώτη σου προσπάθεια, αλλά είναι πραγματικά ευχάριστο να δοκιμάσεις όλες τις επιλογές που έχεις στη διάθεσή σου, έτσι ώστε να κάνεις ένα επιπλέον τρέξιμο ή δύο είναι στην πραγματικότητα μια ευχαρίστηση. Περισσότερο "

07 από 10

Μια μελέτη στο Steampunk: Επιλογή από Gaslight

Φιλοξενία Παιχνιδιών

Πάρτε τις ιστορίες του Sherlock Holmes και φιλτράρετε τους μέσα από ένα steampunk ρύθμιση και θα έχετε μια από τις πιο ενδιαφέρουσες περιπέτειες Hosted Games έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα. Παίζετε το ρόλο ενός χαρακτήρα σαν Watson που χρησιμεύει ως μυστικός πράκτορας στη φανταστική χώρα της Mercia. Η χώρα βρίσκεται στο χείλος του πολέμου και εξαρτάται από εσάς και το σύντροφό σας να μάθετε πώς να το αποτρέψετε. Ή ίσως προτιμάτε να ανεμίζετε τις φλόγες στα δικά σας άκρα; Εξαιρετικά καλά γραμμένο και γεμάτο με ενδιαφέρουσες επιλογές, Μια μελέτη στο Steampunk είναι ένας μούστος για οποιονδήποτε φίλο των ιστοριών ντετέκτιβ. Περισσότερο "

08 από 10

Δοκιμασία του κλώνου

Παιχνίδια με ορυχεία

Γράφτηκε από τον Zach Weinersmith, ο δημιουργός της κωμικής ταινίας Σάββατο Morning Breakfast Cereal, η δοκιμή του κλώνου είναι η ξεκαρδιστική ιστορία sci-fi ενός κλώνου έξω για να αναζητήσει ένα μεγαλύτερο πεπρωμένο. Η γλύκανση του δοχείου λίγο, ο ηθοποιός Wil Wheaton προσδίδει τη φωνή του στο παιχνίδι, και όλα γίνονται στον εξαιρετικό κινητήρα Gamebook Adventures του Tin Man, με όλα τα κουδούνια και σφυρίχτρες που έρχονται με αυτό. Δεν υπάρχουν πολλά gamebooks που πηγαίνουν για μια καθαρή γωνία κωμωδίας, κάτι που βοηθά το Trial of the Clone να ξεχωρίζει από το πακέτο. Περισσότερο "

09 από 10

Hakuoki

Gloczus

Εάν ενδιαφέρεστε για κάτι διαφορετικό, ίσως να θέλετε να δοκιμάσετε το Hakuoki. Πρόκειται για ένα οπτικό μυθιστόρημα από την Ιαπωνία που αναφέρει την ιστορία μίας μυστικής ομάδας σαμουράι που κυνηγά τους δαίμονες τη νύχτα. Ωστόσο, δεν παίζετε ως ένας από τους σαμουράι. Αντ 'αυτού, παίζετε ως νεαρή γυναίκα που παίρνετε στην πτυχή τους. Θα πρέπει να κερδίσετε την εμπιστοσύνη τους κάνοντας καλές αποφάσεις, και ανάλογα με το πώς θα επιλέξετε, ίσως καταλήξετε ακόμη και με ένα μικρό ρομαντισμό στην ιστορία σας. Με πανέμορφη τέχνη και μεγάλη αξία αναπαραγωγής χάρη σε διαφορετικές ιστορίες για κάθε ρομαντικό συνεργάτη, το Hakuoki αξίζει το επιπλέον κόστος που χρεώνει στους άλλους τίτλους αυτού του καταλόγου. Περισσότερο "

10 από 10

Κολιέ των κρανίων

Cubus Games

Υπάρχουν πολλά δροσερά πράγματα για το Κολιέ των κραδασμών. Το θέμα της φαντασίας των Μάγια είναι μοναδικό, το σύστημα μάχης του είναι εφευρετικό και η ποιότητα της γραφής είναι εξαιρετική. Παίζεις ως νεαρός ήρωας που ονομάζεται Evening Star, αναζητώντας τις απαντήσεις σε αυτό που συνέβη με το δίδυμο που έλειπε, το Morning Star. Με ένα εντυπωσιακό οπτικό στυλ και εξαιρετική χρήση του περιβάλλοντος ήχου για να ρυθμίσετε τη σκηνή, το Necklace of Skulls είναι μια εξαιρετική επιλογή για τη συσκευή σας Android. Περισσότερο "