Φιάλη Flip 2k16 Συμβουλές, κόλπα και στρατηγικές

Επειδή οι ικανότητές σας σε φιάλη Flip 2k15 δεν θα το κόψουν

Το Bottle Flip 2k16 συνδυάζει το δύσκολο κινητό παιχνίδι με το χτύπημα με το χέρι και τη χαρά του παιχνιδιού με τα σκουπίδια. Οι παίκτες του iOS παγκοσμίως έχουν ανακαλύψει ότι η εκδίωξη ενός σχεδόν αδειάτου μπουκαλιού νερού στον αέρα επανειλημμένα είναι ακόμα πιο διασκεδαστική αν δεν χρειάζεται να το κυνηγάτε γύρω από το δωμάτιο κάθε φορά που απομακρύνεται από το τραπέζι.

Λιγότερο κυνήγι, αλλά όχι λιγότερο δύσκολο.

Οι συμβουλές, τα κόλπα και οι στρατηγικές μας για το μπουκάλι Flip 2k16 θα σας βοηθήσουν να μάθετε την εικονική έκδοση αυτού του παιχνιδιού μετά το γεύμα. Ή αν δεν είναι κύριος, τουλάχιστον μην ρίχνετε το τηλέφωνό σας στον τοίχο σε αδιέξοδη απογοήτευση.

Τα βασικά

Aidan Sabourin

Όταν ξεκινάτε για πρώτη φορά το Bottle Flip 2k16, σας παρουσιάζουμε ένα τραπέζι, ένα 2D μπουκάλι νερό και λίγο άλλο. Οι παίκτες που έκαναν λήψη του παιχνιδιού σε μια ιδιοτροπία ή χωρίς να διαβάσουν την περιγραφή του App Store θα μπορούσαν εύκολα να χαθούν σχετικά με το τι πρέπει να κάνουν. Εάν σύρετε πάνω από το μπουκάλι νερό θα πετάξει στον αέρα, περιστρέφοντας πριν αναληφθεί η βαρύτητα και το μπουκάλι πέφτει αναπόφευκτα.

Ο στόχος του Bottle Flip 2k16 είναι απλά να γυρίσετε το μπουκάλι και να το βγάλετε πίσω στο τραπέζι όπως ήταν: στέκεται κατ 'ευθείαν. Εάν το κάνετε αυτό με επιτυχία, θα κερδίσετε ένα σημείο. Εάν το κάνετε αυτό περισσότερες από μία φορές, θα συνεχίσετε να κερδίζετε πόντους. Κάθε διαδοχική επιτυχημένη αναστροφή θα προσθέσει στους μετρητές των πόντων σας. Εάν η φιάλη προσγειωθεί στην πλευρά της ή στην κορυφή της, ο μετρητής θα επανέλθει στο μηδέν. Μηχανικά, αυτό είναι πραγματικά το μόνο που υπάρχει σε αυτό.

Ανακατέψτε το καλά

Aidan Sabourin

Φυσικά, αν απλά περάσετε απροβλημάτιστα χωρίς καμία στρατηγική, θα βρείτε πιθανώς με πολλές τυχαίες προσγειώσεις που δεν προσθέτουν τίποτα στο σκορ σας. Υπάρχει ένα γλυκό σημείο που θέλετε να επιδιώξετε για αυτό που επιτρέπει στο μπουκάλι αρκετό χρόνο για να περιστρέψετε μία φορά και στη συνέχεια να προσγειωθεί ξανά ξανά. Αυτό το σημείο είναι στην πραγματικότητα ο μετρητής βαθμολογίας.

Πριν περάσετε το δάχτυλό σας, το κείμενο "Τρέχουσα καλύτερη" με μεγάλο αριθμό θα είναι ορατό πάνω από το μπουκάλι σας. Αν πάρετε το μπουκάλι αρκετά υψηλό για να φτάσετε σε αυτόν τον αριθμό, θα πρέπει να προσγειωθεί δεξιά. Το τέλειο ύψος είναι το κάτω μέρος της φιάλης περιστρέφοντας το κέντρο του αριθμού. Αν το κάτω μέρος πηγαίνει πάνω από το επάνω μέρος του αριθμού, θα περιστραφεί πολύ μακριά και θα προσγειωθεί στην πλευρά του. Αν δεν φτάσει όσο ο αριθμός, δεν θα περιστραφεί αρκετά. Όταν ασκείστε τα μανίκια σας, στοχεύετε σε αυτόν τον αριθμό.

Στο σημάδι σας

Aidan Sabourin

Υπάρχουν πραγματικά μόνο δύο πράγματα που ελέγχετε όταν στοχεύετε σε αυτό το χρυσό ύψος: την ταχύτητα και το μήκος του σνακ σας. Από αυτά, η ταχύτητα είναι ο κρίσιμος παράγοντας. Εάν περάσετε πολύ γρήγορα, η φιάλη θα τραβήξει πάνω και έξω την οθόνη, με τρόπο που θα περιστρέφεται κατά τη διαδικασία. Εάν περάσετε πολύ αργά, μόλις αφήσετε το τραπέζι, αναποδογυρίστε, προτού μπορέσετε να κάνετε μερική περιστροφή. Παρόλο που η τέλεια ταχύτητα είναι κάτι που μπορείτε πραγματικά να δοκιμάσετε και εσφαλμένα, γενικά σπρώξτε με την ίδια ταχύτητα που χρησιμοποιούμε για να τραβήξουμε το Κέντρο Ελέγχου από το κάτω μέρος της συσκευής μας.

Το μήκος του σνακ σας χρησιμοποιείται περισσότερο για να σας βοηθήσει να διατηρήσετε την τέλεια ταχύτητα μόλις το καταλάβετε. Είτε σπρώχνετε μόνο κατά μήκος της φιάλης ή μέχρι το επάνω μέρος της οθόνης εξαρτάται από εσάς και ό, τι είναι πιο άνετο. Για να μας βοηθήσετε να θυμηθούμε ότι ο μετρητής σκορ είναι ο στόχος, θέλουμε να σπρώξουμε προς τον αριθμό και στη συνέχεια αφήσουμε να πάμε. Η διατήρηση του ίδιου μήκους του δακτύλου μπορεί να σας βοηθήσει να κρατήσετε το ρυθμό σας και να κάνετε τα ίδια βέλη για διαδοχικά σημεία.

Έχεις ρυθμό

Aidan Sabourin

Μιλώντας για ρυθμό, η είσοδος σε ένα αυλάκι θα βοηθήσει πραγματικά όταν στοχεύετε σε υψηλότερες βαθμολογίες. Μην κάνετε παύση πάρα πολύ μακρυά από την επιτυχή ανατροπή. συνεχίστε με το ταχύτερο ρυθμό με την ίδια ταχύτητα και δύναμη κάθε φορά, με μόνο το χρόνο που χρειάζεται για να αγγίξει ξανά η φιάλη. Χρησιμοποιήστε το επιτυχημένο ηχητικό εφέ "ding" για να σας βοηθήσουμε να κρατήσετε τον ίδιο ρυθμό, σύροντάς το αμέσως μετά την ακρόαση του ήχου. Αντιμετωπίστε το σχεδόν σαν να μην παίζετε αργά σε μια μεγάλη σελίδα: σύρετε, περιμένετε, σύρετε, περιμένετε, σύρετε.

Τα διαδοχικά σημεία καταλήγουν στη μυϊκή μνήμη όσο και οτιδήποτε άλλο: δεν σταματάτε να στοχεύετε ή να προσθέσετε τίποτα επάνω, απλά πρέπει να διατηρείτε την ίδια κίνηση ξανά και ξανά.

Αναστρέψιμο

Aidan Sabourin

Αλλά αυτή η πτυχή μνήμης μυών είναι ένας λόγος που δεν πρέπει να απογοητευτείτε από τη συχνή αποτυχία. Μέχρι να καταλάβετε την ακριβή ταχύτητα που πρέπει να περάσετε και να την κάνετε ξανά και ξανά μέχρι να είναι σχεδόν αυτόματη, θα πάρετε συχνά χαμηλά ή όχι αποτελέσματα. Το μπουκάλι Flip 2k16 είναι το Flappy Bird του μπιμπερό: θα είναι οδυνηρά δύσκολο και φαινομενικά αδύνατο να πάρει περισσότερα από μερικά σημεία, και στη συνέχεια ξαφνικά θα κάνει απλά κλικ και θα είστε στα διπλά ψηφία.

Τα στιγμιότυπα οθόνης του App Store εμφανίζουν μόνο ένα "καλύτερο αποτέλεσμα" ενός και ένα "τρέχον σκορ" δύο. Και το να φτάσεις σε δέκα βαθμούς θεωρείται ένα κατόρθωμα, καθώς με το να λάβεις ένα μετάλλιο και το χρώμα του μπουκαλιού σου θα αλλάξει από το δροσερό μπλε του νερού στο ομαλό καφέ της κόλα. Σαφώς ο προγραμματιστής Aidan Sabourin δεν προέβλεψε παίκτες που έφθασαν σε τριπλάσιο σκορ οποιαδήποτε στιγμή.

Δοκιμάστε μόνο μία

Aidan Sabourin

Δύσκολο ή όχι, καταλαβαίνουμε την "μόλις μία φορά" της φιάλης Flip 2k16 και τα αναπόφευκτα πλήθη των επαναλήψεων που περιμένουν αποκλειστικούς παίκτες. Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε τρόπους για να βελτιώσετε το flip σας, εδώ είναι οι τελευταίες μας σκέψεις:

Ορίστε τους δικούς σας στόχους. Αγνοήστε τους πίνακες κατάταξης του Κέντρου Παιχνιδιών (οι οποίοι έχουν πειραχτεί, ούτως ή άλλως). Εάν δεν έχετε κερδίσει περισσότερα από πέντε πόντους ακόμα, τότε μην ορίσετε τα βλέμματά σας στις είκοσι. Να είστε ικανοποιημένοι εάν λάβετε επτά σε αυτό το τρέξιμο, στη συνέχεια να στοχεύσετε για εννέα επόμενο, κλπ. Το παιχνίδι είναι μια κατ 'ευθείαν υψηλό σκορ κυνηγητό με το υψηλό αποτέλεσμα που επηρεάζει μόνο εσάς (και το χρώμα του μπουκαλιού σας). Είμαστε όλοι στόχος μόνο για αυτό το καφέ μπουκάλι και πέρα, με το δικό μας ρυθμό.