Μεταφορτώστε τους χάρτες διαδρομών ποδηλάτων στον υπολογιστή Cycle Edge του Garmin

Χρησιμοποιώντας τους Χάρτες διαδρομών με τον υπολογιστή κύκλου σας

Ο πιο εξελιγμένος υπολογιστής ποδηλάτου με δυνατότητα GPS της Garmin είναι το Edge 1030, το οποίο έχει προεγκατασταθεί με τους χάρτες ποδηλάτων Garmin και τις διαδρομές του δρόμου. Περιλαμβάνει οδηγίες στροφής προς τα πίσω και σας ειδοποιεί για τις επικείμενες αιχμηρές καμπύλες. Τα χαρακτηριστικά πλοήγησης είναι γερά. Δεν χρειάζεται να κατεβάσετε χάρτες διαδρομών σε αυτόν τον υπολογιστή κύκλου αιχμής.

Λήψη χαρτών διαδρομής στα άκρα 810, 800, 510 και 500

Ωστόσο, με προηγούμενες εκδόσεις του Edge, όπως το Edge 810 , Edge 800, Edge 510 και Edge 500, πρέπει να κάνετε λήψη χαρτών διαδρομών. Όλα αυτά τα μοντέλα χρησιμοποιούν την ίδια διαδικασία εισαγωγής.

  1. Χρησιμοποιήστε το πρόγραμμα περιήγησης του υπολογιστή σας για να βρείτε μια διαδρομή που σας ενδιαφέρει να οδηγείτε. Ride Με το GPS είναι μια δημοφιλής πηγή ιστού.
  2. Αποθηκεύστε το αρχείο διαδρομής TCX ή GPX στον επιτραπέζιο ή φορητό υπολογιστή σας.
  3. Συνδέστε τον υπολογιστή κύκλου Edge μέσω του καλωδίου USB στον υπολογιστή ή το φορητό σας υπολογιστή και ανοίξτε τον κατάλογο αρχείων Garmin.
  4. Θα δείτε έναν κατάλογο με το όνομα NewFiles στο μενού Garmin. Αντιγράψτε το αποθηκευμένο αρχείο TCX ή GPX στο φάκελο NewFiles.
  5. Αποσυνδέστε την άκρη από το καλώδιο USB.

Όταν το Edge επανεκκινηθεί, η νέα διαδρομή είναι διαθέσιμη στις επιλογές των Μαθημάτων.

Η υπηρεσία σύνδεσης της Garmin

Για να λάβετε χάρτες διαδρομών στον υπολογιστή κύκλου σας χρησιμοποιώντας την υπηρεσία σύνδεσης του Garmin online, συνδέστε το Edge με τον υπολογιστή, μεταβείτε στον ιστότοπο Σύνδεση, επιλέξτε έναν χάρτη και χρησιμοποιήστε τη λειτουργία Αποστολή σε συσκευή στην καρτέλα Σχέδιο . Το Garmin προσφέρει επίσης δωρεάν χάρτες από την τοποθεσία του OpenStreetMap.

Σημείωση: Η Garmin έχει διακόψει τις λειτουργίες Edge 810, Edge 800, Edge 510 και Edge 500, αν και οι μονάδες μπορούν να βρεθούν για πώληση στο διαδίκτυο.