Τα 7 καλύτερα ακουστικά στούντιο να αγοράσουν το 2018

Μην δουλεύετε στη μουσική σας χωρίς ένα ζευγάρι από αυτά τα δοχεία

Η αγορά για ακουστικά στούντιο είναι μια εντελώς διαφορετική εμπειρία από ό, τι αν ψάχνατε για ένα ζευγάρι καταναλωτών επειδή δεν χρειάζονται (ή απαιτούνται) λειτουργίες όπως η συνδεσιμότητα Bluetooth, οι ρυθμιστικές ρυθμίσεις EQ και η τεχνολογία ακύρωσης θορύβου. Αυτό που θα πρέπει να είναι σημαντικό για σας όταν αγοράζετε ακουστικά στούντιο είναι μια επίπεδη απάντηση - μία που δεν έχει διαμορφωθεί από τον κατασκευαστή - ώστε να μπορείτε να επιτύχετε τον πιο ακριβή συνδυασμό. Επιπλέον, χρειάζεστε μια καμπύλη απόκρισης συχνότητας που καλύπτει ολόκληρο το φάσμα που οι άνθρωποι μπορούν να ακούσουν φυσικά (20 έως 20.000Hz). Και τελικά, θα θέλετε ακουστικά που είναι άνετα και θα φορούν για ώρες και ώρες ανάμειξης. Ακόμα θέλετε κάποια βοήθεια όταν πρόκειται να επιλέξετε ένα ζευγάρι για τον εαυτό σας; Διαβάστε παρακάτω για να βρείτε τα καλύτερα ακουστικά στούντιο που θα αγοράσετε σήμερα.

Είτε πρόκειται για τα απαλά βελούδινα κύπελλα, για το εκτεταμένο εύρος απόκρισης συχνότητας ή για το δοκιμασμένο και πραγματικό ιστορικό, υπάρχουν πολλοί λόγοι για να σας αρέσει το Beyerdynamic DT 770s. Πρώτα απ 'όλα, είναι χειροποίητα στη Γερμανία με βελούδινες φλιτζάνια αυτιών για να εξασφαλίσουν ότι είναι εξαιρετικά άνετα για μακρές συνεδρίες ακρόασης, κάτι που είναι σημαντικό επειδή οι παραγωγοί και οι μελετητές στούντιο αφιερώνουν πολύ χρόνο με ακουστικά.

Είναι μια κλειστή οπίσθια, διάχυτη κατασκευή πεδίου, που σημαίνει ότι θα απομονώνουν το αυτί σας όσο το δυνατόν καλύτερα χωρίς να μεταβάλλουν κυριολεκτικά οποιαδήποτε από τις ηχητικές αποκρίσεις όπως τα ακουστικά ακύρωσης θορύβου. Και μιλώντας για ηχητική απόκριση, θα αναπαράγουν τις συχνότητες από το 5 σε όλη τη διαδρομή μέχρι τα 35kHz, η οποία είναι αρκετή απόσταση για οποιεσδήποτε ηχητικές ή υπερηχητικές πτυχές ενός μίγματος.

Η ονομαστική στάθμη ηχητικής πίεσης είναι ένα ωραίο, υγιές 96dB και θα λειτουργούν σε 80 ohms ή 250 ohms, ανάλογα με το εάν τα έχετε σε κανονική στούντιο ή αν χρησιμοποιείτε ενισχυτή ακουστικών.

Η κατασκευή είναι πολύ ανθεκτική και ο κατασκευαστής έχει ρίξει σε μια πολύ εκτεταμένη εγγύηση. Όλα προσθέτουν ένα σετ δοχείων στούντιο που αξίζουν την τιμή τους και στη συνέχεια κάποια.

Η διαφορά μεταξύ μιας κατηγορίας προϋπολογισμού και αυτής της κατηγορίας "αξίας" είναι ένα είδος λεπτού - προϋπολογισμού ακουστικών που θα ελέγχει κάθε κιβώτιο, αλλά συνήθως δεν θα υπερέχει σε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία εκτός από την τιμή. Για την καλύτερη επιλογή μας, εντοπίσαμε τα πιο προσιτά ακουστικά που μπορούν πραγματικά να πάνε toe-to-toe με τα πιο ακριβά μοντέλα στη λίστα.

Η Status Audio - μια μάρκα που έκανε το ντεμπούτο της μερικά χρόνια πίσω προσφέροντας ακουστικά για καταναλωτές χωρίς όλες τις πληθωριστικές πινακίδες της επωνυμίας - μόλις πρόσφατα μπήκε στο επαγγελματικό δαχτυλίδι στούντιο και τα CB-1s είναι τέλεια παραδείγματα ποιότητας μάρκας ονόματος χωρίς τιμή μάρκας ονόματος . Πρώτα απ 'όλα, καλύπτουν την απαιτούμενη περιοχή συχνοτήτων μας και πέραν αυτής, προσφέροντας μια καμπύλη απόκρισης από 15Hz έως 30kHz. Οι οδηγοί 50mm σας δίνουν ένα εκπληκτικό επίπεδο απόκρισης μπάσων και σπρώχνουν έξω περίπου 97dB ονομαστικά. Αυτές οι προδιαγραφές αφορούν περίπου το κρέας και τις πατάτες όπως μπορείτε να φτιάξετε για δοχεία στούντιο, αλλά όταν εστιάζετε στην εξαιρετικά ελαφριά κατασκευή, τα μαλακά φλιτζάνια και το ανθεκτικό ρυθμιζόμενο συγκρότημα, η άνεση αυτών θα τα κάνει -για τους μηχανικούς μίξης. Κατάσταση έχει ακόμη ρίξει σε δύο ξεχωριστά αποσπώμενα καλώδια, ένα ίσιο και ένα σπειροειδές, μόνο για πρόσθετες επιλογές στο στούντιο.

Σε αντίθεση με πολλούς κλάδους τεχνολογίας, τα ακουστικά στούντιο τείνουν να δημιουργούν ακολουθίες λατρευτικής βιομηχανίας, πράγμα που σημαίνει ότι αυτές οι εταιρείες θα κολλήσουν με τα νικητήρια μοντέλα τους για χρόνια και χρόνια. Επομένως, η αναζήτηση για το νεότερο ζευγάρι ακουστικών μπορεί να μην αποφέρει πάντα κορυφαία αποτελέσματα. Αλλά στο NAMM 2018, ένας νέος παίκτης έσπρωξε μερικά κουτάκια που πραγματικά μας ενθουσιάστηκαν. Ενώ το Focal έχει επιλογές τόσο για τους καταναλωτές όσο και ένα εξαιρετικά υψηλού επιπέδου στούντιο, τα τηλέφωνα Listen Professional της προσφέρουν εξαιρετικά μοντέρνα χαρακτηριστικά.

Η απόκριση των συχνοτήτων τους τείνει προς το άκρο του μπασίερ, που κυμαίνεται από 5Hz μέχρι και μόνο 22kHz (η οποία εξακολουθεί να καλύπτει τη βασική γραμμή μας, αλλά δεν είναι τόσο σημαντική όσο μερικές άλλες που περιλαμβάνονται στον κατάλογο). Ο χειρισμός των 32 ohm, 122 dB είναι αρκετά σημαντικός και πραγματικά ανταποκρίνεται πραγματικά καλά σε ένα μείγμα, ενδεχομένως ενισχυμένο από την αποκλειστική τεχνολογία κώνου του Focal (ένα από τα πρωτοποριακά χαρακτηριστικά που προσφέρουν αυτά τα τηλέφωνα).

Όμως, όπως δείχνει η επιλογή κατηγορίας εδώ, ο σχεδιασμός τους δείχνει πραγματικά πόσο ακραία είναι αυτά τα ακουστικά, με ένα όμορφο, κόκκινο βελούδινο σετ φλυτζανιών, ένα δροσερό κεφαλές με επιπλέον κόκκινους τόνους, καθώς και μια άκαμπτη θήκη μεταφοράς υψηλής ποιότητας. Όλα ανέρχονται σε ένα σύγχρονο σύνολο οθονών στούντιο που θα δούμε (και θα ακούγονται) στο σπίτι τους σε ένα επαγγελματικό στούντιο.

Οι περισσότεροι τεχνολογικοί υπολογιστές έχουν μια κατηγορία προϋπολογισμού και ενώ αυτά τα ακουστικά Audio-Technica σίγουρα προσφέρουν εξαιρετική απόδοση σε τιμή προϋπολογισμού, θεωρήσαμε ότι είναι σημαντικό εδώ να διακρίνουμε ότι σε ένα στούντιο, η καλύτερη χρήση για ακουστικά προϋπολογισμού είναι όταν θέλετε να αγοράσετε μερικοί από αυτούς να φύγουν στο ζωντανό σας δωμάτιο. Δεν θα πρέπει να σκουπίζετε στο βασικό σας σύνολο των τηλεφώνων μίξης (και οι άλλες επιλογές σε αυτόν τον κατάλογο θα σας καλύψουν), αλλά όταν χρειάζεστε λίγα σύνολα για να παρακολουθούνται οι ίδιοι οι μουσικοί κατά τη διάρκεια της εγγραφής, το ATH-M20x προσφέρει απίστευτη αξία για μια φιλική προς τον προϋπολογισμό τιμή.

Οι οδηγοί 40mm είναι λίγο μικρόι για την ανάμειξη των ακουστικών, οπότε η απόκριση μπάσων δεν θα είναι τόσο ισχυρή, αλλά καλύπτουν το πλήρες φάσμα ακοής που κυμαίνεται από 15Hz έως 20Khz. Η AT προσπάθησε να τις συντονίσει για μια εκτεταμένη απάντηση μπάσων, αν και, έτσι ώστε να αντισταθμίσει τους μικρότερους οδηγούς. Τα κύπελλα των 15 μοιρών περιστρέφονται με ωραίο, μαλακό υλικό (αν και φαίνεται να είναι η φθηνότερη κατασκευή των ακουστικών σε αυτόν τον κατάλογο), κάτι που είναι καλό γιατί είναι ελαφρύ και έτσι δεν θα μπει τον τρόπο κατά τη διάρκεια μιας περιόδου παρακολούθησης.

Στο τέλος της ημέρας, χτύπησαν βασικά όλα όσα χρειάζεστε σε ένα ζευγάρι τηλεφώνων παρακολούθησης, ίσως σκουπίζοντας μόνο λίγο από τη λεπτομέρεια και την ακρίβεια των ανώτερων οθονών παρακολούθησης.

Το ATH-Pro 5x είναι η επιλογή για τους DJs και τους παραγωγούς και αυτά τα ακουστικά έχουν οδηγοί 40mm, καλύπτοντας ένα εντυπωσιακά ευρύ φάσμα συχνοτήτων προσφέροντας απόκριση από 5 έως 35.000Hz, η οποία είναι πολύ σημαντική για ακόμη και την πιο βαριά πτώση των μπάσων. Και μιλώντας για αυτές τις πτώσεις μπάσων, η AT προσέφερε μια ενδιαφέρουσα λύση για τη μεγάλη παραμόρφωση του όγκου που συχνά μαστίζει DJs της EDM που αναμιγνύουν στα ακουστικά: Προσφέρουν μέγιστη ισχύ εισόδου 1.500 mW για πολύ μεγάλη απόκριση όγκου (και πάλι ... μεγάλη για EDM) . Έρχονται με τις τυπικές συσκευές όπως ένα αποσπώμενο καλώδιο οκτώ ιντσών και ένα βιδωτό προσαρμογέα τέταρτης ίντσας και απελευθέρωσαν ακόμη ένα ζευγάρι σε λευκό χρώμα. Έτσι, αν τα βγάλετε έξω από το στούντιο και πάνω στη σκηνή, υπάρχει ένα χρώμα που ταιριάζει στην αισθητική σας.

Προφανώς, η Sennheiser έπρεπε να κάνει μια θέση σε αυτόν τον κατάλογο, ως ένας από τους καλύτερους κατασκευαστές ακουστικών στούντιο, αν μιλάτε κλειστός ή ανοιχτός. Η σειρά Pro της Sennheiser προσφέρει μερικές από τις πιο ξεκάθαρες και πιο ουσιαστικές παρακολουθήσεις εκεί έξω και τα HD 650s είναι εξαιρετικές επιλογές αν ψάχνετε για ανοικτά τηλέφωνα.

Πρώτον, ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στο ανοιχτό και το κλειστό πίσω; Λοιπόν, τα κλειστά ακουστικά προσφέρουν έναν βαθμό απομόνωσης και κάποια πιο έντονη εστίαση, αλλά τείνουν να απομονώσουν τόσα πολλά ώστε να μούφια και να αντανακλούν πίσω την απόκριση των μπάσων, εγγενώς λασπώνοντας μερικά από τα χαμηλά. Τα ανοιχτά κουτιά θα σας δώσουν μια κάπως πιο φυσική απάντηση, αλλά δεν θα παρέχουν καμία απομόνωση κλειστών 'τηλέφωνων (για εσάς ή τους ανθρώπους στο ίδιο δωμάτιο).

Έτσι, αν επιλέξετε να πάτε με ανοιχτά ακουστικά, τι μπορεί να φέρει η 650s στο τραπέζι; Το υψηλής ποιότητας τιτάνιο ασημί φινίρισμα φαίνεται και αισθάνεται premium, έτσι ώστε να γνωρίζετε την κατασκευή ήταν ένα σημαντικό θέμα. Τα ελαφριά πηνία φωνής αλουμινίου παρέχουν όμορφη, εκτεταμένη απόκριση συχνότητας, η οποία εκτείνεται από 10 έως 41.000Hz. Θα λειτουργούν με έως και 300 ohm για να εξασφαλίσουν κορυφαίο ήχο με μεγάλη χωρητικότητα, αλλά αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστείτε έναν κατάλληλο ενισχυτή ακουστικών για να αξιοποιήσετε πλήρως αυτές τις λειτουργίες. Αλλά αυτό που είναι πραγματικά εντυπωσιακό είναι ότι ζυγίζουν μόνο μισό λίβρα, οπότε όλη η απόδοση δεν θα έρθει σε βάρος ενός πονόλαιμου.

Εάν διαθέτετε μια υπερ-προσοδοφόρα στούντιο-based επιχείρηση και χρειάζεστε απόλυτα κορυφαία ακουστικά, τότε ρίξτε μια ματιά σε αυτά τα AKG KH72s. Ας ξεκινήσουμε με το spec μας νούμερο ένα για να εξετάσει: Η απόκριση συχνότητας για αυτά τα δοχεία είναι ένα εκπληκτικό 5 έως 54.000Hz, εντελώς dwarfing όλες τις άλλες σειρές απόκρισης σε αυτή τη λίστα. Η κριτική επιτροπή είναι έξω για το αν αυτά τα τρελά αυξητικά Hertz πάνω από το φάσμα ακοής προσφέρουν πραγματικά αξία, αλλά είναι ωραίο να γνωρίζουμε ότι AKG τα έβαλε εκεί για εσάς. Με 36 ohms, ίσως θέλετε να τρέξετε αυτά μέσω ενός ενισχυτή ακουστικών, αλλά θα επιβραβευτείτε με ένα πραγματικά σημαντικό ονομαστικό χειρισμό 112 dB. Οι οδηγοί των 53mm είναι επίσης μαζικά μεγάλοι και θα φροντίσουν να υποστηρίξουν φυσικά αυτές τις προδιαγραφές ποιότητας ήχου υψηλής ποιότητας. Η κατασκευή δεν είναι ανοιχτή, προσφέροντας τρισδιάστατα, βραδεία-συγκρατητικά κύπελλα για την προσωπική προσαρμογή παράλληλα με την κλασική αυτορυθμιζόμενη κεφαλής AKG.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .