PS3 αναθεώρηση: Mad Moxxi και τη σφαγή της Ημέρας του γάμου

Headhunter DLC για το Borderlands 2 Από τα παιχνίδια 2K

Πότε θα αφήσουμε τον κόσμο του Borderlands 2;

Ποτέ δεν υπήρξε ένα παιχνίδι το οποίο έχω γράψει περισσότερο και ούτε έχω παίξει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Ακόμα και τα μεγάλα παιχνίδια FPS για πολλούς παίκτες, όπως το Battlefield: Bad Company και το Call of Duty: Modern Warfare 2, με πείραζαν για περίπου ένα χρόνο εξομάλυνσης, ρύθμισης των φορτίων μου και αύξησης των ποσοστών θανάτου / θανάτου μου.

Το λογισμικό κιβωτίων ταχυτήτων και τα παιχνίδια 2K έχουν κάνει κάτι αξιοσημείωτο με το Borderlands 2 , ένα παιχνίδι το οποίο έχω ήδη ονομάσει το καλύτερο του 2012 , διαχωρίζοντας το DLC σε διάστημα 18 μηνών από την αρχική απελευθέρωση του παιχνιδιού, ξεκινώντας με μια μεγάλη σειρά από πρόσθετα DLC , και τώρα κινούνται τους τελευταίους 6 μήνες σε πακέτα Headhunter Pack, τα οποία κοστίζουν μόλις $ 3 και δίνουν στους gamers έναν άλλο λόγο να επιστρέψουν στο Borderlands 2 . Τα μεταχειρισμένα καταστήματα παιχνιδιών πρέπει να μισούν τα παιχνίδια 2K. Ποιος θα πουλούσε αυτόν τον τίτλο όταν υπάρχουν νέες περιπέτειες που θα διεξάγονται στον κόσμο του κάθε λίγους μήνες;

Τούτου λεχθέντος, είμαι έτοιμος να προγραμματίσω την αναχώρησή μου. Η είδηση ​​αυτή την εβδομάδα ότι το κιβώτιο ταχυτήτων δεν λειτουργεί ακόμα σε ένα Borderlands 3 (γιατί πρόκειται να είναι τόσο μαζική και μεταβαλλόμενος στον κόσμο που δεν θέλουν να βιαστούμε και να έχουμε περισσότερα σχέδια για το Borderlands 2 ) είναι λυπηρό γιατί νομίζω ότι οι προγραμματιστές έχουν αρχίσει να εξαντλούν τις ιδέες τους.

Το Borderlands 2: Το Mad Moxxi και η Σφαγή της Ημέρας του Γάμου έχουν κάποια έξυπνα κομμάτια και ιδέες και είναι σχεδόν αδύνατο να διαμαρτυρηθείς πολύ δυνατά για κάτι που κοστίζει λιγότερο από μια ενοικίαση ταινιών HD. Ωστόσο, είναι το πιο αφηγηματικά λεπτό κεφάλαιο σε αυτό το σύμπαν μέχρι σήμερα. προσφέροντας τον λιγότερο ελκυστικό νέο κόσμο.

Το Mad Moxxi εξακολουθεί να είναι ένα διασκεδαστικό χαρακτήρα, οπότε είναι λογικό να έχουμε πακέτο Headhunter με θέμα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Αλλά οι κακοποιοί είναι θαμπό, τα περιβάλλοντα είναι σχεδόν ατελείς, και η αφήγηση είναι η πιο άμεση από κάθε BL2 DLC. Ξεκινήστε στο σημείο Α, προχωρήστε στο σημείο Β. Και πάλι, είναι εντελώς αξίας $ 3. Αλλά μόνο αφού έχετε παίξει όλα τα άλλα πρόσθετα.

Ευτυχισμένες διακοπές από 2K παιχνίδια

Έχει νόημα ότι αυτός ο κόσμος απίστευτα σκοτεινού χιούμορ θα υιοθετούσε μια μαύρη κωμική προσέγγιση στις διακοπές του Hallmark, ακόμα κι αν η προσέγγιση δεν είναι τόσο δημιουργική όσο η Θεομηνία του TK Baha με θέμα το Απόκριες ή το θέμα των Χριστουγέννων, όπως ο Marcus Saved Mercenary Day . Οι οπαδοί του Borderlands θα εκτιμήσουν την επιστροφή του Innuendo Bot 5000 και του δημιουργού του, Mad Moxxi.

Έχουν ξεκινήσει να φέρνουν δύο αντίπαλες οικογένειες γνωστές ως Hodunks και Zafords μαζί με έναν τρελό γάμο. Είναι δική σας δουλειά να διασχίσετε αυτή τη νέα προσθήκη στον τεράστιο κόσμο της Πανδώρας και να βρείτε τα συστατικά για να φτιάξετε ένα φίλτρο αγάπης για να δημιουργήσετε την αγάπη που θα κάνει για μια υπέροχη ημέρα του γάμου. Φυσικά, η εύρεση των αναφερθέντων συστατικών θα περιλαμβάνει μια ΟΛΙΚΗ πολλή δολοφονία πλάσματα, ρομπότ και άλλους εχθρούς που θέλουν να τελειώσουν τις ημέρες σας.

Όπως όλες οι εκδόσεις Headhunter , οι παίκτες που ολοκληρώνουν τη σφαγή της ημέρας γάμου θα αποκτήσουν ένα νέο κεφάλι και δέρμα για κάθε κατηγορία χαρακτήρων. Αυτή τη φορά, θα έχουν επίσης μια εσωτερική ματιά στο παρελθόν των Vault Hunters μετά την ολοκλήρωση αυτού που μόλις ανακοινώθηκε ως η προτελευταία έκδοση Borderlands 2 .

Είναι καιρός να αφήσετε τους κυνηγούς του Vault;

Πότε είναι αρκετά αρκετό; Αγαπούν σαφώς το Borderlands 2 σε υπερβολικό βαθμό. Μου αρέσει η ευκαιρία να επανεξετάσω αυτόν τον κόσμο, να βρω κάποια νέα λεία (αν και νέα όπλα είναι ελαφριά σε αυτό το DLC), και να συνεχίσω την εμπειρία μου με το αναμφισβήτητα το καλύτερο παιχνίδι της δεκαετίας του '10.

Και όμως, για πρώτη φορά στην εμπειρία μου με αυτά τα παιχνίδια, αυτή η δόση αισθάνθηκε σαν κάτι παραπάνω από μια υποχρέωση περισσότερο από την καθαρή ψυχαγωγία που έχει έρθει πριν. Ο διάλογος είναι μέτριος, οι χαρακτήρες είναι λεπτές και ακόμη και τα μικρά πράγματα όπως τα μωβ μπαλόνια που μπορούν να πυροβοληθούν για να παράγουν βρώμα, αισθάνονται ότι δεν έχουν αναπτυχθεί.

Το Mad Moxxi και η Σφαγή της Ημέρας του Γάμου δεν δημιούργησαν τη σύνδεση που θα μπορούσε να έχει πριν από δώδεκα μήνες μια έκδοση του Borderlands 2 με θέμα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Είναι πιθανό ότι κανένα παιχνίδι δεν μπορεί να καταφέρει να απελευθερώσει μεγάλο DLC για αυτό το μεγάλο χρονικό διάστημα; Έχει κινηθεί προς την γενιά PS4 που προστέθηκε στην αίσθηση ότι αυτός ο επισκέπτης του παιχνιδιού βιντεοπαιχνιδιών μπορεί να έχει μείνει πολύ καιρό;

Ξέρω τι λέτε. Είναι τρία δολάρια! Ναι, όταν κάποιος επηρεάζει το γεγονός ότι αυτό κοστίζει περίπου το 5% ενός νέου βιντεοπαιχνιδιού, είναι σχεδόν αδύνατο να διαμαρτυρηθείτε. Είναι μια επέκταση του Borderlands 2 , που σημαίνει ότι έχει το ίδιο εξορθολογισμένο, σφιχτό, φανταστικό gameplay με το βραβευμένο πλήρες παιχνίδι και είναι μόνο $ 3.

Οι περισσότεροι άνθρωποι θα παίξουν μέσα από αυτό, θα το απολαύσουν και ποτέ δεν θα σκέφτονται δύο φορές για το πώς συγκρίνεται με άλλες επέκταση του Borderlands 2 . Αυτή είναι η δουλειά μου. Αλλά ακόμη και αυτοί οι άνθρωποι θα παραδέχονταν πιθανώς ότι είναι ένα DLC που μπορεί να είναι εύκολο να αρέσει, αλλά είναι σχεδόν αδύνατο να αγαπάτε εντελώς.