Σχεδιάστε το δικό σας λογισμικό και υπηρεσίες T-Shirt

Σχεδιάστε στο σπίτι ή χρησιμοποιήστε διαδικτυακούς ιστότοπους

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σχεδόν οποιοδήποτε γραφικό ή δημιουργικό πρόγραμμα εκτύπωσης για να σχεδιάσετε έργα τέχνης μεταφοράς σιδήρου. Στην ιδανική περίπτωση, το πρόγραμμα θα έχει την επιλογή να μεταστρέφει ή να αντιστρέφει την εικόνα για εκτύπωση μεταφοράς ή μπορείτε να περιστρέψετε με το χέρι την εικόνα στο έγγραφο. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα προγράμματα λογισμικού σχεδίασης T-shirt ειδικά για τη δημιουργία εξατομικευμένων σχεδίων με μπλουζάκια και παρόμοιων έργων μεταφοράς σιδήρου.

Εκτός από το λογισμικό που χρησιμοποιείτε στον δικό σας υπολογιστή, υπάρχουν τώρα υπηρεσίες για το σχεδιασμό των t-shirts σας online μέσω των ιστοσελίδων τους χρησιμοποιώντας τα εργαλεία σχεδίασης που βασίζονται στο web. Ακόμα καλύτερα, όταν τελειώσετε με το σχεδιασμό της μπλούζας σας, μπορείτε να παραγγείλετε τα πουκάμισα με το σχέδιο που έχετε ήδη εκτυπώσει σε αυτά. Αυτή είναι μια πολύ απλούστερη λύση αν δεν είστε τεχνολόγος και δεν έχετε το χρόνο ή τον εξοπλισμό για να δημιουργήσετε τα δικά σας μπλουζάκια.

Rush Παραγγελία Tees

Αυτή είναι μια άλλη υπηρεσία online που σας επιτρέπει να σχεδιάζετε όχι μόνο t-shirts, αλλά καπέλα, μπλούζες, hoodies και polos. Τα ηλεκτρονικά εργαλεία τους προσφέρουν έναν τεράστιο αριθμό εικόνων clipart για χρήση και προσαρμογές κειμένου. Όταν τελειώσετε το σχεδιασμό, παραγγείλετε τα καινούργια μπλουζάκια σας απευθείας από το Tee Rush Order Tees. Περισσότερο "

Προσαρμοσμένη μελάνη

Γιατί να κατεβάσετε το λογισμικό, να το μάθετε και να ασχοληθείτε με την εκτύπωση και άλλες παρενοχλήσεις της δημιουργίας της δημιουργίας t-shirt όταν μπορείτε απλά να επισκεφθείτε το Custom Ink και να σχεδιάσετε το t-shirt σας απευθείας στον ιστό. Ακόμα καλύτερα, όταν τελειώσετε με το σχεδιασμό, μπορείτε να παραγγείλετε το τελικό σας μπλουζάκι!

Στο customink.com θα βρείτε ένα εύκολο περιβάλλον εργασίας, εκατοντάδες εικόνες clipart και εργαλεία εξατομίκευσης που θέλετε να σχεδιάσετε ένα μπλουζάκι για την ομάδα, την ομάδα, την εκδήλωση, την αιτία ή τον εαυτό σας. Μπορείτε να σχεδιάσετε το μπροστινό μέρος καθώς και το πίσω μέρος του t-shirt.

Όταν τελειώσετε, μπορείτε να μοιραστείτε το σχέδιο του μπλουζάκι με άλλους, και μπορείτε να παραγγείλετε μπλουζάκια με το σχέδιο σας τυπωμένο πάνω τους. Περισσότερο "

ΕπιλογήSoft Publishing T-Shirt Bonanza!

Απλά επιλέξτε ένα πρότυπο, προσαρμόστε και εκτυπώστε με το λογισμικό Bonanza T-Shirt, το οποίο συνοδεύεται από έναν οδηγό βήμα προς βήμα. Εκτυπώστε την τελική εικόνα στο χαρτί μεταφοράς. Έρχεται με 200 πρότυπα και 1.000 αρχεία clip art. Μπορείτε επίσης να εισαγάγετε τις δικές σας εικόνες για πολλές διασκέδαση με το μπλουζάκι.

Φανέλα T-Shirt! για υπολογιστές με Windows. Περισσότερο "

CorelDRAW

Το CorelDRAW είναι ένα δημοφιλές και ισχυρό πακέτο λογισμικού για γραφικό σχεδιασμό, ακολουθώντας το Photoshop, και βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια. Επειδή πρόκειται για επαγγελματική εφαρμογή, ίσως χρειαστεί λίγο να εξοικειωθείτε με τη χρήση της. Έχει επίσης μια υψηλή τιμή, αν ψάχνετε μόνο να κάνετε σχέδια t-shirt περιστασιακά και για προσωπική χρήση. Ωστόσο, υπάρχει διαθέσιμη δοκιμαστική έκδοση που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να μάθετε το λογισμικό. Ποιός ξέρει? Μπορείτε να γίνετε ειδικός σε αυτό και να βρείτε μια ολόκληρη νέα καριέρα στο γραφικό σχεδιασμό. Τουλάχιστον, θα μάθετε πώς να δημιουργείτε υπέροχα σχέδια μπλουζών.

Το CorelDRAW λειτουργεί σε υπολογιστές με Windows. Περισσότερο "

Δωρεάν μηχανή TSHIRT

Ο ελεύθερος TSHIRT Maker είναι, όπως δείχνει το όνομα, ένα δωρεάν εργαλεία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να σχεδιάσετε μπλουζάκια. Το λογισμικό δεν είναι δύσκολο να μάθει, και οι λειτουργίες είναι εύκολο να επιτευχθούν - δεν θάβονται σε ατελείωτα μενού.

Ο ελεύθερος δημιουργός TSHIRT προσφέρει πολλές εικόνες clipart για χρήση σε διάφορες κατηγορίες, από ζώα έως κτίρια, λουλούδια σε όπλα και πολλά άλλα. Μπορείτε επίσης να φορτώσετε τις δικές σας εικόνες για χρήση. Και, φυσικά, προσφέρει επιλογές σχεδιασμού κειμένου και γραμματοσειρών για να συμπεριλάβετε στο σχεδιασμό σας. Περισσότερο "