Δημιουργήστε τα δικά σας πιστοποιητικά γρήγορα και εύκολα με ένα πρότυπο Word

01 από 05

Προετοιμασία ενός εγγράφου Microsoft Word για ένα πρότυπο πιστοποιητικού

Πριν τοποθετήσετε το πρότυπο γραφικών για το πιστοποιητικό σας, πρέπει να ρυθμίσετε τη σελίδα σας με τις σωστές ρυθμίσεις προσανατολισμού, περιθωρίων και περιτύλιξης κειμένου. Η Jacci Howard Bear

Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για χρήση πιστοποιητικών στο σχολείο και τις επιχειρήσεις. Αφού μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε τα πρότυπα πιστοποιητικών, θα είστε σε θέση να παράγετε ένα πιστοποιητικό επαγγελματικής εμφάνισης σχεδόν καθόλου. Το Microsoft Word συνοδεύεται από ορισμένα πρότυπα πιστοποιητικών, αλλά μπορείτε να προτιμήσετε να χρησιμοποιήσετε ένα από τα πολλά πρότυπα που είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο. Οι οδηγίες σε αυτό το σεμινάριο προϋποθέτουν ένα οριζόντιο πρότυπο και χρησιμοποιούν την προεπιλεγμένη διάταξη κορδέλας στο Word 2010. Εάν έχετε προσαρμόσει την κορδέλα και τα εργαλεία , τότε ίσως χρειαστεί να προσαρμόσετε αυτές τις οδηγίες ανάλογα.

02 του 05

Ορίστε το έγγραφο σε οριζόντιο προσανατολισμό

Από προεπιλογή, το Word συνήθως ανοίγει με μια σελίδα μεγέθους γραμματοσειράς σε κατακόρυφο προσανατολισμό. Εάν η προεπιλογή σας δεν έχει οριστεί σε μέγεθος γραμματοσειράς, αλλάξτε την τώρα. Μεταβείτε στην καρτέλα Διάταξη σελίδας και επιλέξτε Μέγεθος> Επιστολή. Στη συνέχεια, αλλάξτε τον προσανατολισμό επιλέγοντας Προσανατολισμός> Τοπίο .

03 του 05

Ορίστε τα περιθώρια

Τα προεπιλεγμένα περιθώρια στο Word είναι συνήθως 1 ίντσα παντού. Για πιστοποιητικό, χρησιμοποιήστε περιθώρια 1/4-ιντσών. Στην καρτέλα " Διάταξη σελίδας ", επιλέξτε Περιθώρια> Προσαρμοσμένα περιθώρια . Ορίστε τα περιθώρια Κορυφαία, Κάτω, Αριστερά και Δεξιά σε 0,25 ίντσες στο παράθυρο διαλόγου.

Σημείωση: Εάν προτιμάτε, μπορείτε να κάνετε όλα τα παραπάνω από το παράθυρο διαλόγου Page Setup. Μεταβείτε στην καρτέλα Page Layout και κάντε κλικ στο βέλος στο κάτω μέρος της ενότητας Page Setup της κορδέλας.

04 του 05

Εισαγάγετε εικόνα

Εισαγάγετε το πρότυπο πιστοποιητικού μορφής PNG που έχετε επιλέξει για αυτό το σεμινάριο μεταβαίνοντας στην καρτέλα Εισαγωγή και επιλέγοντας Εικόνα .

Στο παράθυρο Εισαγωγή εικόνας, μεταβείτε στο φάκελο και επιλέξτε την εικόνα πιστοποιητικού. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Εισαγωγή . Θα πρέπει τώρα να δείτε το πρότυπο που συμπληρώνει το μεγαλύτερο μέρος της σελίδας.

05 του 05

Αναδίπλωση του κειμένου

Για να προσθέσετε κείμενο στην κορυφή της εικόνας πιστοποιητικού, πρέπει να απενεργοποιήσετε τυχόν περιτύλιξη κειμένου, μεταβαίνοντας στην καρτέλα Εργαλεία εικόνας: καρτέλα Μορφοποίηση> Περιτύλιγμα κειμένου> Πίσω από κείμενο . Αποθηκεύστε το έγγραφο και αποθηκεύστε το περιοδικά κατά την εργασία σας στο πιστοποιητικό. Τώρα είστε έτοιμοι να αρχίσετε να προσαρμόζετε το πιστοποιητικό προσθέτοντας ένα όνομα και μια περιγραφή.