Καλύτερα χρώματα για γαμήλιες προσκλήσεις

Παραδοσιακά και ρομαντικά χρώματα χαρτιού και μελανιού

Δεν υπάρχουν κανόνες που να λένε ότι δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πορτοκαλί χαρτί ή πράσινο μελάνι νέον για την πρόσκληση γάμου σας. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα χρώματα που είναι παραδοσιακά ή προσδίδουν ρομαντική αίσθηση στις προσκλήσεις σας. Είτε θέλετε για επίσημο και περίπλοκο είτε άτυπο και φιλικό, σκεφτείτε αυτά τα χρώματα χαρτιού, μελανιού και τόνου.

Παραδοσιακά χρώματα χαρτιού για γαμήλιες προσκλήσεις

Παραδοσιακά χρώματα μελάνης

Σκούρο καφέ σε ένα ανοιχτό μπεζ ή ελεφαντόδοντο χαρτί μπορεί να είναι μια μαλακότερη, λιγότερο επίσημη εμφάνιση από μαύρο σε λευκό. Συμβουλευτείτε τον τοπικό εκτυπωτή σας εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε μεταλλικές μελάνες χρυσού ή αργύρου (ή άλλων) για τις γαμήλιες προσκλήσεις, οι οποίες γενικά δεν είναι δυνατές με την εκτύπωση στην επιφάνεια εργασίας.

Ρομαντικά χρώματα χαρτιού, μελάνης και τόνου

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ελαφριές ή παστέλ αποχρώσεις από πολλά χρώματα για μια μαλακή, ρομαντική εμφάνιση που περιλαμβάνει πολλές όμορφες, πάντα δημοφιλείς αποχρώσεις του μπλε χρώματος . Τα χρώματα παστέλ θεωρούνται χρώματα Springtime. Συμβολίζουν την αναγέννηση, τη νέα ανάπτυξη και τις νέες αρχές.

Μην ξεχνάτε ότι πρέπει να έχετε επαρκή αντίθεση μεταξύ του χρώματος του χαρτιού και του χρώματος του μελανιού. Εάν η πρόσκλησή σας θα περιλαμβάνει έγχρωμες φωτογραφίες, σκεφτείτε πώς θα δουν την επιλογή του χαρτιού σας. Μπορεί να δοκιμάσετε να μετατρέψετε τις φωτογραφίες σε ντουτόνες σε χρώματα που ταιριάζουν με τον γάμο σας.

Συμβουλές σχεδίασης πρόσκλησης

Εάν τα χρώματα του γάμου σας δεν φαίνεται να μεταφέρονται καλά σε χαρτί και μελάνι, σκεφτείτε ένα συνδυασμό παραδοσιακού χαρτιού και μελανιού (για κείμενο) και στη συνέχεια προσθέστε τα άλλα σας χρώματα (όπως σκούρο μπλε, βαθύ μοβ, τυρκουάζ, πράσινο, κλπ. γραμμές γραμμής προφοράς, σύνορα ή διακοσμητικά διαχωριστικά στην πρόσκληση σας.

Για να εξοικονομήσετε το κόστος των προσκλήσεων DIY, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε βασικά χαρτιά λευκού / ελεφαντοστού, μαύρο μελάνι και, στη συνέχεια, προσθέστε μια κορδέλα που αντηχεί τα χρώματα του γάμου που επιλέξατε για αυτή τη μικρή έκρηξη χρώματος.

Σύμφωνα με το The Knot, " ... ίσως θελήσετε να ενσωματώσετε τα χρώματα και το μοτίβο σας στις γαμήλιες προσκλήσεις σας και στη συνέχεια να μεταφέρετε τόσο στο υπόλοιπο του χαρτιού γάμου σας (όπως οι κάρτες συνοδείας, κάρτες μενού και προγράμματα τελετών) για ένα συνεκτικό Ενώ το απόθεμα ελεφαντόδοντου, κρέμας ή λευκής κάρτας σε συνδυασμό με μαύρη ή χρυσή γραμματοσειρά είναι η κλασική επιλογή για επίσημες γαμήλιες προσκλήσεις, μπορείτε επίσης να λαμπρύνετε τις προσκλήσεις σας με πολύχρωμες ή μεταλλικές γραμματοσειρές, χαρτί, φακέλους και επενδύσεις.

Περιηγηθείτε σε αυτές τις ιδέες για το γάμο στο γάμο στο The Knot και ανακαλύψτε τρόπους για να χρησιμοποιήσετε τα χρώματα του γάμου στις προσκλήσεις σας.