Έκρηξη γατάκια αναθεώρηση - Εκρηκτική Online Διασκέδαση

Δεν είναι το πιο βαθύ παιχνίδι, αλλά είναι wacky διασκέδαση με μεγάλη online multiplayer

Το Oatmeal είναι ένα από τα πιο δημοφιλή webcomics στο διαδίκτυο, χάρη σε μεγάλο βαθμό στα εξαιρετικά συνηθισμένα κόμικς με μια άγρια ​​άκρη σε αυτά. Αυτή η άγρια ​​άκρη είναι μέρος του τι έκανε Exploding γατάκια τόσο επιθετική και μια τέτοια τεράστια επιτυχία Kickstarter. Μια εφαρμογή για κινητά ακολούθησε και τώρα μπορείτε να παίξετε τα Exploding Kittens όπου θέλετε, εναντίον του οποίου θέλετε. Χωρίς να χρειαστεί να συγκεντρωθείτε φυσικά για να παίξετε αυτό το τρελό παιχνίδι καρτών, τώρα μπορείτε να το απολαύσετε στη συσκευή σας Android.

Το Exploding Kittens τοποθετεί μέχρι 5 παίκτες σε ένα παιχνίδι, με στόχο να είναι ο τελευταίος παίκτης που στέκεται. Μπορείτε να τραβήξετε κάρτες από το κατάστρωμα, προσπαθώντας να μην σχεδιάσετε ένα από τα εκρηκτικά γατάκια που βρίσκονται στο κατάστρωμα. Εάν το σύρετε, τότε θα πρέπει να το ξεπεράσετε παίζοντας μία από τις κάρτες σας ή να εξαλειφθείτε από το παιχνίδι. Τώρα, εάν απορρίψετε την κάρτα, την επαναφέρετε στο κατάστρωμα και μπορείτε να το κάνετε ως μία από τις επόμενες κάρτες ή στο κάτω μέρος του καταστρώματος. Αυτό μπορεί να ενσταλάξει μια παράνοια σε άλλους παίκτες - απλά πού είναι αυτό το γατάκι; Και μία από τις κάρτες εκκίνησης που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι παίκτες από το κάτω μέρος της τράπουλας - μπορεί να είναι μια παγίδα!

Οι διάφορες κάρτες powerup φέρνουν μια πραγματική αίσθηση wackiness στο παιχνίδι. Από τη διάρροια της γάτας που εμποδίζει την κάρτα του αντιπάλου να χρησιμοποιηθεί σε κάρτες που επιτρέπουν στους παίκτες να βλέπουν περαιτέρω στο κατάστρωμα, να χαστούκουν κάρτες που αναγκάζουν κάποιον άλλο να κάνει μια στροφή, μπορεί να συμβούν όλα τα πράγματα. Και αυτό είναι μέρος της διασκέδασης του παιχνιδιού - βγάζοντας τους αντιπάλους σας καθώς προσπαθείτε να παραμείνετε ζωντανοί και μην τραβάτε το τρομαχτικό εξάπλωμα γατάκι. Υπάρχει μια επίμονη ένταση από το άγνωστο, και η κωμωδία από το ίδιο το παιχνίδι, και τα άγρια ​​εφέ του.

Αρχικά, το παιχνίδι υποστηρίζει μόνο το τοπικό παιχνίδι για πολλούς παίκτες, αλλά αυτό διορθώθηκε πολύ πριν από την απελευθέρωση Android, η οποία έχει online multiplayer. Ευτυχώς, η έκδοση iOS του παιχνιδιού βελτιώθηκε δραματικά όταν προστέθηκε η λειτουργικότητα στο διαδίκτυο. Και αυτό είναι και στην έκδοση Android, με την προσθήκη cross-platform multiplayer για εκκίνηση. Είναι αρκετά εύκολο να βρείτε ένα παιχνίδι, καθώς μπορείτε είτε να συμμετάσχετε σε ένα τυχαίο δημόσιο παιχνίδι είτε να ξεκινήσετε ένα ιδιωτικό λόμπι που οι φίλοι μπορούν να ενταχθούν με έναν συγκεκριμένο κώδικα. Το σύστημα κώδικα κάνει πραγματικά κάτι τέτοιο όπου θα μπορούσατε εύκολα να μεταδώσετε τα παιχνίδια με τους ανθρώπους που παρακολουθούν ένα ρεύμα, έχοντας τους να δουν τον κώδικα καθώς κάνετε streaming. Δεν υπάρχει κανένας τρόπος να βρεθούν οι άνθρωποι μόνο από το αναγνωριστικό του Παιχνιδιού Google Play, αλλά μπορείτε ακόμα να πάρετε αρκετά εύκολα παιχνίδια επικοινωνώντας με τους φίλους σας. Επίσης, αυτό το σύστημα διασφαλίζει ότι μπορεί να γίνει παιχνίδι δια-πλατφόρμας.

Οι αγώνες είναι αρκετά μικρές ώστε να μπορείτε να απολαύσετε αυτό το παιχνίδι σε μια βόλτα με λεωφορείο αν το επιλέξετε. Οι χρονομετρητές αναμονής για κάθε παίκτη είναι αρκετά μακρύς που κάποια σκέψη μπορεί να τεθεί σε κινήσεις. Αυτό έχει νόημα ως παιχνίδι tablet / τηλεφώνου και είναι πολύ διασκεδαστικό να έχετε το online multiplayer. Ένα προσεκτικό χαρακτηριστικό που αξίζει να αναφέρουμε είναι το σύστημα συνομιλίας. Μπορείτε να στείλετε μόνο προκαθορισμένα μηνύματα, ναι. Αλλά αν κάποιος είναι ενοχλητικός ή ενοχλητικός, τότε μπορείτε να το σβήσετε. Αυτό είναι ένα απλό χαρακτηριστικό που κάνει το παιχνίδι να αισθάνεται πολύ καλύτερα επειδή εμποδίζει τους παίκτες να είναι ενοχλητικοί χωρίς προσφυγή. Το Clash Royale έχει ένα όριο συσσώρευσης, αλλά αν δεν θέλετε να ακούσετε καθόλου τα μηνύματα ή τα μηνύματα, τότε μπορείτε απλά να σβήσετε τον καθένα και να συνεχίσετε με το παιχνίδι. Φυσικά, η γελοία του παιχνιδιού μετριάζεται κάπως, μην αφήνετε τους ανθρώπους να στέλνουν ανόητα μηνύματα, υποθέτω, αλλά αυτή είναι η επιλογή σας. Δυστυχώς, δεν υπάρχουν καθόλου επιλογές για τους μεμονωμένους παίκτες, επομένως είναι πολύχρωμο σε όλη τη διαδρομή.

Δεν θα θεωρούσα ότι τα Εκρηγνυόμενα γατάκια είναι ένα πολύ σοβαρό ανταγωνιστικό παιχνίδι. Δεν υπάρχει κανένας πίνακας κατάταξης όταν θα συμμετάσχετε στα τυχαία δημόσια παιχνίδια, έτσι απλά παίζετε για διασκέδαση, χωρίς δόξα. Αυτό μοιάζει με ένα ρηχό πράγμα για να φέρει επάνω, αλλά έχοντας αυτό το συναρπαστικό άγκιστρο μπορεί να προσθέσει πολλά σε ένα παιχνίδι. Επίσης, το παιχνίδι αισθάνεται πολύ σαν να έχει σχεδιαστεί γύρω από το χάος και τη διασκέδαση που προέρχεται από αυτό. Έτσι, ενώ υπάρχουν ίσως οδηγοί που μπορείτε να διαβάσετε για να κάνετε καλύτερα στο παιχνίδι, νομίζω ότι λείπει το σημείο του παιχνιδιού. Φυσικά, υπάρχουν επαγγελματίες παίκτες Smash Bros., και νομίζω ότι χάνει και το σημείο του παιχνιδιού, έτσι ποιος είμαι εγώ να κρίνω; Αλλά υπάρχει κάτι για τον τρόπο που λένε ότι τα χαρτιά καρτών που αισθάνεται σαν αυτό το παιχνίδι χτίστηκαν γύρω από το να είναι αστείο ότι ένας παίκτης θα έπρεπε να πάρει 7 στροφές στη σειρά, αντί να εξισορροπήσει το παιχνίδι. Ευτυχώς, οι ανισορροπίες μπορούν να αντιμετωπιστούν μέσω της ψηφιακής έκδοσης, χάρη στους προγραμματιστές που εισάγουν ήδη νέες κάρτες που δεν βρίσκονται στην επιτραπέζια έκδοση.

Exploding Kittens είναι ένας τόνος διασκέδασης. Αν πάτε περιμένοντας χαοτική διασκέδαση επικεντρωμένη γύρω από το online multiplayer, είστε βέβαιοι να έχετε έναν καλό χρόνο. Δεν είναι η πιο σοβαρή ή βαθιά εμπειρία, αλλά είναι ευχάριστη παρ 'όλα αυτά.