8 περίεργα κινητά παιχνίδια Spinoffs και Crossovers

Slowly Souls, και πιο περίεργα κινητά παιχνίδια spinoffs και crossovers

Ζούμε σε έναν κόσμο που είναι ίσως περισσότερο μάρτυρας και εστιασμένος από ποτέ. Όντας off-brand για μια εταιρεία μπορεί να είναι μια καταστροφή. Ωστόσο, με κάποιο τρόπο, υπάρχουν ακόμα πολλές ευκαιρίες για παράξενα και ασυνήθιστα πράγματα που συμβαίνουν στα παιχνίδια. Ίσως είναι η εγγενής ιδιοσυγκρασία των βιντεοπαιχνιδιών, και ειδικά στο κινητό, η μικρότερη φύση των παιχνιδιών στην πλατφόρμα επιτρέπει πιο περίεργα πράγματα να συμβούν. Πάρτε Slyny Souls - Namco μετατραπεί Dark Souls σε έναν ατελείωτο δρομέα και κυριολεκτικά αποκαλούμενη Slashy Souls. Αλλά φυσικά αυτό υπενθυμίζει ότι συνεργάστηκαν με τους προγραμματιστές της Crossy Road για να κάνουν το Pac-Man 256 και να προσθέσουν το Pac-Man στο Crossy Road. Υπάρχουν πάρα πολλές περίεργες κυκλοφορίες, διασταυρώσεις και καμέες που υπάρχουν στον κόσμο των τυχερών παιχνιδιών. Και προς τιμήν των Slashy Souls, εδώ είναι μερικά από τα πιο πέρα ​​από τα crossovers.

01 από 08

Σοβαρές ψυχές

Bandai Namco

Θα έλεγα ότι οι Dark Souls δεν θα δούλευαν στο κινητό, αλλά οι άνθρωποι κατάφεραν να νικήσουν τις Dark Souls με τα bongos Donkey Konga. Αλλά για τους περισσότερους ανθρώπους, μια πλήρης Dark Souls θα ήταν δύσκολο να τραβήξει μακριά σε μια οθόνη αφής. Έτσι, παίρνουμε αυτό. Ίσως είναι το γεγονός ότι ονόμασαν το παιχνίδι Slashy Souls, όλων των πραγμάτων, που το κάνει τόσο περίεργο. Είναι τελικά μια προσφορά προώθησης για την προετοιμασία Dark Souls 3 στο Gamestop, αλλά είναι κάπως ξεκαρδιστική η ύπαρξη αυτής της έκδοσης για κινητά.

02 από 08

Galaga Tekken

Bandai Namco

Η Namco, ωστόσο, δεν είναι ξένη για να κάνει περίεργες συνδέσεις με τις άδειές τους. Το Galaga Tekken μπορεί να είναι ένας από τους πιο ξένοι, γιορτάζοντας την 20ή επέτειο του Tekken ... αντικαθιστώντας όλα τα πλοία και τους εχθρούς από το Galaga, τοποθετώντας τα στο παιχνίδι. Αυτό είναι το αστείο, λίγο πολύ. Είναι διαφορετικά ένα πραγματικά συμπαγές παιχνίδι του Galaga! Δεν είμαι σίγουρος πως ή γιατί συνέβη αυτό. Αλλά και πάλι, αυτή είναι η εταιρεία που πρόσθεσε ένα μίνι-παιχνίδι Galaga στον Ridge Racer και ήταν πάντα για να διασχίσει τα ρεύματα των αδειών τους, οπότε ίσως δεν είναι μια τεράστια έκπληξη. Εξακολουθεί να είναι αρκετά καλός σουτ.

03 του 08

Sonic & All-Stars Racing Μεταμορφώθηκε

Sega

Οι χαρακτήρες Sega σε αυτόν τον κούρσα καρτ ήταν αρκετά τραχύς όπως είναι. Ποιος δεν θέλει να αγωνιστεί μέσα από μαθήματα με τον Gilius Thunderhead, τον νάνο που ασκεί τον άξονα από το Golden Axe; Αλλά στη συνέχεια προστέθηκαν στο Wreck It-Ralph από την ομώνυμη ταινία Disney. Αλλά τότε υπάρχει ο Danica Patrick, ο οποίος είναι ένας ζωντανός, αναπνευστικός, πραγματικός άνθρωπος. Και εδώ αγωνίζεται ενάντια στη Ουλάλα από το Διαστημικό Κανάλι 5. Δεν ξέρω πόσα πιο περίπλοκα πράγματα θα μπορούσαν να πάρουν.

04 του 08

Παζλ και δράκους

GungHo

Αυτός μπορεί να είναι ο ηγέτης του πακέτου όταν πρόκειται για απροσδόκητα crossovers στα κινητά παιχνίδια. Ο αριθμός των διασταυρώσεων χαρακτήρων περιορισμένου χρόνου είναι τεράστιος. Οι χαρακτήρες από το Batman, το Clash of Clans και το Hello Kitty υπάρχουν όλα στο ίδιο παιχνίδι για περιορισμένο χρονικό διάστημα και εάν ήσασταν στην μπάλα για να τους ξεκλειδώσετε, θα μπορούσατε να έχετε μια ομάδα γεμάτη από χαρακτήρες που δεν πρέπει ποτέ να υπάρχουν μαζί στο ίδιο σύμπαν. Και όλοι μάχονται δράκους συμπληρώνοντας παζλ. Τρελός.

05 του 08

Διαστάσεις Lego

LEGO / βαλβίδα

Θα μπορούσατε να βάλετε τις Διαστάσεις της Lego στην ίδια κατηγορία με την Disney Infinity, σίγουρα. Οι χαρακτήρες Star Wars και οι χαρακτήρες Marvel αισθάνονται λίγο περίεργο να έχουν στο ίδιο σύμπαν. Αλλά ακόμα κι αν είναι σχετικά πρόσφατες εξαγορές για τη Disney, είναι ακόμα κάτω από τη μεγάλη εταιρική ομπρέλα της Disney, οπότε κάνει κάποια λογική. Επιπλέον, υπάρχει Kingdom Hearts, και αυτό συνδυάζει τους χαρακτήρες της Disney με τους χαρακτήρες της πλατείας Enix και απλώς γενική παράξενη παράσταση RPG. Αλλά οι Διαστάσεις της Lego κάνουν ένα βήμα πιο μακριά συνδυάζοντας όλα τα είδη των αδειών και των εμπορικών σημάτων που δεν συνδυάζουν καμία δραστηριότητα. Ο Harley Quinn και οι Ghostbusters αλληλεπιδρούν. Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών και οι Simpsons μπορούν να παίξουν μαζί. Doctor Who και Chell από την Πύλη. Στην πραγματικότητα, το τελευταίο αυτό είδος έχει νόημα, η Chell είδε κάποια πράγματα. Θα μπορούσε να είναι καλός σύντροφος. Αλλά υπάρχει κάτι που είναι τόσο παράξενο για όλες αυτές τις διαφορετικές, άσχετες άδειες να έρχονται μαζί για να μπορούν να αναπαραχθούν στον ίδιο κόσμο του παιχνιδιού. Δεν πρέπει να υπάρχει, αλλά κατά κάποιο τρόπο. Περισσότερο "

06 του 08

OK KO! Lakewood Plaza Turbo

Cartoon Network

Τα κινητά παιχνίδια που βασίζονται σε σειρές κινουμένων σχεδίων δεν είναι κάτι καινούργιο. Κινητά παιχνίδια που βασίζονται σε ανεπιθύμητους πιλότους κινούμενων σχεδίων που διαρρέουν μια φορά; Αυτό είναι καινούργιο. Κινητά παιχνίδια που στη συνέχεια οδηγούν σε μια εμπλοκή παιχνιδιού Portland για τους προγραμματιστές να κάνουν τα δικά τους παιχνίδια με αυτήν την πνευματική ιδιοκτησία που αναπτύσσεται τώρα; Έχουμε εισέλθει σε παράξενη περιοχή. Αυτό μπορεί να είναι ένα δημοφιλές franchise κάποια μέρα, αλλά θα έχει πάντα παράξενη προέλευση. Περισσότερο "

07 του 08

Lil Wayne Slots

Super Lucky Καζίνο - Celebs

Ναι, το τεράστιο ράπερ έχει ένα slots παιχνίδι βασισμένο σε αυτόν, διαθέσιμο μόνο για το Android. Και ναι, είναι ένα επίσημο παιχνίδι, όχι μόνο ένα τυχαίο ripoff που μπορεί να εμφανιστεί στο Google Play. Γιατί αυτό έπρεπε να υπάρχει; Υπήρξε ένας τεράστιος σταυρός ανάμεσα στους παίκτες των slots και στους οπαδούς του Lil Wayne; Ίσως κάποιος σκέφτηκε ότι ήταν καλή ιδέα και το έκανε. Ανεξάρτητα, ζούμε σε ένα σύμπαν όπου αυτό υπάρχει. Περισσότερο "

08 από 08

Bardbarian

Παιχνίδια TreeFortress

Αυτό το παιχνίδι στρατηγικής δράσης προστέθηκε σε μερικούς χαρακτήρες από άλλα κινητά παιχνίδια ως μονάδες που μπορούν να ξεκλειδώσουν με τις οποίες μπορείτε να πολεμήσετε. Το πιο cool κατά την εκτίμησή μου είναι ο Octodad, ο πρωταγωνιστής του κεφαλόποδου από το Octodad: Dadliest Catch . Είναι εξοπλισμένο με ένα κέρατο με κέρατα και ένα σκουφάκι που κουνιέται γύρω. Και μπορείτε να αναπτύξετε πολλά Octodads ταυτόχρονα, huzzah! Ο Isaac και ο Meat Boy από τη δεσμευτική του Isaac ( η κινητή απελευθέρωση της οποίας ήταν στο κενό ) και το Super Meat Boy κάνουν μια εμφάνιση, καθώς και τη θωρακισμένη χελώνα από την Shellrazer.