Το Microsoft Office και η γραμμή αφής του MacBook Pro

Μια νέα οθόνη αφής καθιστά ευκολότερο το Word, το Excel, το PowerPoint, το Outlook και το Skype

Το MacBook Pro 2016 της Apple περιλαμβάνει μια γραμμή αφής που θα μπορούσε να επηρεάσει τον τρόπο με τον οποίο έχετε κάνει τη δουλειά σας. Στην πραγματικότητα, αυτές οι εξελίξεις χαρακτηριστικών είναι τόσο εντυπωσιακές, οι χρήστες των Windows θα θέλουν να ρίξουν μια ματιά.

Τι είναι η γραμμή αφής της Apple και γιατί πρέπει να φροντίζετε;

Η γραμμή αφής είναι ένα αγαπημένο με βάση τα συμφραζόμενα ή οθόνη αφής συντόμευσης στην κορυφή του πληκτρολογίου του MacBook Pro (σκεφτείτε: trackpad στα στεροειδή). Αυτό επιτρέπει στους προγραμματιστές λογισμικού να παρέχουν σε πραγματικό χρόνο, σχετικές συντομεύσεις εργαλείων με βάση το τι είναι πιθανό να χρειαστεί ένας χρήστης, πράγμα που σημαίνει ότι αλλάζει καθώς αλλάζει η εργασία σας.

Αυτή η οθόνη Retina Multi-Touch βρίσκεται πάνω από τα πλήκτρα του πληκτρολογίου, κοντά στην οποία η οθόνη ενδείξεων συναντά το πληκτρολόγιο.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου του προϊόντος:

"Η γραμμή αφής τοποθετεί τα χειριστήρια ακριβώς στις άκρες των δακτύλων του χρήστη και προσαρμόζεται όταν χρησιμοποιείτε το σύστημα ή εφαρμογές όπως Mail, Finder®, Calendar, Numbers®, GarageBand®, Final Cut Pro® X και πολλά άλλα, συμπεριλαμβανομένων των εφαρμογών τρίτων κατασκευαστών. , η γραμμή αφής μπορεί να εμφανίσει τις καρτέλες και τα αγαπημένα στο Safari®, να επιτρέψει την εύκολη πρόσβαση στα emoji στα μηνύματα, να παρέχει έναν απλό τρόπο επεξεργασίας εικόνων ή να τρίβετε μέσω βίντεο σε φωτογραφίες και πολλά άλλα ».

Αυτή η γραμμή αφής θα μπορούσε να φέρει επανάσταση στο πώς θα γίνει η εργασία σας. και ενώ αυτό το άρθρο επικεντρώνεται στις συνέπειες για τους χρήστες του Office, η ίδια η σουίτα iWork της Apple με προγράμματα παραγωγικότητας, όπως Pages, Numbers, Keynote και άλλες εφαρμογές, έχουν προφανώς συναρπαστικές ενσωματώσεις της Touch Bar.

Είναι ενδιαφέρον ότι μια βαθύτερη κατάδυση αποκαλύπτει ότι αυτή η Touch Bar είναι βασικά ένα Apple Watch - λίγο μικρό κομμάτι για να μην ξεγελάσετε: Το MacBook Touch της Apple είναι στην πραγματικότητα ένα Mini Apple Watch!

Οι επιλογές προσαρμογής της γραμμής αφής

Οι χρήστες μπορούν επίσης να προσαρμόσουν τη γραμμή αφής, πράγμα που σημαίνει ότι δεν είστε υποχρεωτικά κλειδωμένοι με τις παραμέτρους των προγραμματιστικών παραμέτρων που προσθέτονται ως προεπιλογές. Αποκτήστε πρόσβαση σε μια οθόνη που σας επιτρέπει να σύρετε τις προτιμώμενες συντομεύσεις στη γραμμή, με παρόμοιο τρόπο με άλλα αγαπημένα και τις γραμμές εργαλείων που έχετε προσαρμόσει στο παρελθόν.

Όλη η παραγωγικότητα και καμία λειτουργία;

Είναι ενδιαφέρον ότι οι οδηγίες ανάπτυξης της Apple περιορίζουν πραγματικά κάθε αστεία επιχείρηση όταν πρόκειται για αυτήν την προβολή.

Ανατρέξτε σε αυτό το άρθρο για περισσότερες λεπτομέρειες: Η Apple λέει ότι δεν επιτρέπεται η χρήση της λειτουργίας στη γραμμή αφής.

Συνοπτικά, η Apple επιμένει ότι οι προγραμματιστές χρησιμοποιούν τη γραμμή αφής ως επέκταση του πληκτρολογίου και του trackpad (όχι οθόνη), αποφεύγουν τις λειτουργίες μηνυμάτων ή συναγερμών που μειώνουν την παραγωγικότητα, ελαχιστοποιούν το λαμπρό χρώμα. κι αλλα.

Όλα αυτά υποθέτουν ότι η επιχείρηση δεν είναι διασκεδαστική, αλλά αν διαβάζετε αυτό το άρθρο, πιθανότατα είστε ένας παραγωγός που πιστεύει ότι η δουλειά είναι διασκεδαστική!

Εφαρμογή Microsoft Office για Mac

Όπως αναφέρθηκε, η Touch Bar της Apple μπορεί να ενσωματωθεί με λύσεις τρίτων κατασκευαστών, συμπεριλαμβανομένων των εργαλείων παραγωγικότητας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ήδη, συμπεριλαμβανομένων των προγραμμάτων του Microsoft Office για Mac, όπως το Word, το Excel, το PowerPoint και πολλά άλλα.

Η Microsoft δεν έχει κυκλοφορήσει ημερομηνία κατά την οποία οι χρήστες μπορούν να αναμένουν αυτές τις ενσωματώσεις του Microsoft Office, αλλά η Microsoft έχει κάνει blogging σχετικά με αυτήν την ολοκλήρωση και είναι προς το συμφέρον του προγραμματιστή να κυκλοφορήσει όσο το δυνατόν πιο κοντά στην απελευθέρωση του φορητού υπολογιστή.

Όσον αφορά την Apple, στο τέλος Οκτωβρίου, η εταιρεία παρουσίασε τη MacBook Pro Touch Bar και μοιράστηκε φωτογραφίες του Microsoft Office, υποδεικνύοντας ότι η σουίτα λογισμικού γραφείου θα ενσωματωθεί στην Touch Bar.

Τι φαίνεται αυτό στο επίπεδο προγράμματος

Αυτή η τεχνολογία θα αναπτυχθεί και θα επεκταθεί, αλλά από την αρχή, πώς γίνεται η ενσωμάτωση με το Microsoft Office σε κάθε εφαρμογή.

Καθώς αυτή η ενσωμάτωση της γραμμής αφής με το Office συνεχίζει να ξεδιπλώνεται, θα είναι συναρπαστικό να δούμε πώς επηρεάζει άλλες τεχνολογίες σε άλλες πλατφόρμες. Εν τω μεταξύ, οι χρήστες του Office for Mac μπορεί να έχουν τα πιο cool εργαλεία παραγωγικότητας στην πόλη όταν πρόκειται για λογισμικό γραφείου.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει: