Τα 10 καλύτερα Mashups στον Ιστό

Ποιο είναι το καλύτερο Mashup;

Τα mashups του ιστού εκτοξεύονται σε δημοτικότητα. Η ικανότητα ενός mashup να λαμβάνει πληροφορίες από διαφορετικές περιοχές του ιστού, όπως οι Χάρτες Google και το Twitter, και να συνδυάσει αυτές τις πληροφορίες σε μια μικρή εφαρμογή, μπορεί να δημιουργήσει κάποια μοναδικά, χρήσιμα και εντελώς διασκεδαστικά αποτελέσματα.

Τα καλύτερα mashups είναι τόσο ελκυστικά για το οπτικό πεδίο και είτε χρήσιμα είτε, τουλάχιστον, διασκεδαστικά μέχρι να χρειαστεί να έρθετε με μια προειδοποιητική ετικέτα για να μην βλέπετε στην εργασία εάν θέλετε να κάνετε κάτι.

01 από 09

WeatherBonk

Εικόνα του Weatherbonk.

Περιγραφή : Αν έχετε ποτέ θέλει να είναι ένας προγνώστης καιρού ή ένας δημοσιογράφος της κυκλοφορίας, το Weatherbonk είναι το web mashup για εσάς. Συνδυάζοντας τους Χάρτες Google με πολλούς καιρούς όπως το WeatherBug και την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, το WeatherBonk είναι το καλύτερο mashup για να υποκρινόμαστε ότι είμαστε προβλέψιμοι. Το Weatherbonk παρέχει επίσης πληροφορίες σχετικά με την κυκλοφορία και μπορείτε ακόμη να σχεδιάσετε ένα ταξίδι με πληροφορίες για τις καιρικές συνθήκες.

Περισσότερες πληροφορίες για το Weatherbonk

02 του 09

HousingMaps

Εικόνα του HousingMaps.

Περιγραφή : Ένα μεγάλο mashup για οποιονδήποτε στην αγορά για ένα νέο σπίτι, το HousingMaps παίρνει πληροφορίες από το Craigslist και το συνδυάζει με τους Χάρτες Google για να δημιουργήσει μια μεγάλη χρησιμότητα για την εξεύρεση μιας κατοικίας προς πώληση ή μιας προς ενοικίαση. Η καθαρή χρησιμότητα αυτού του ιστότοπου το καθιστά ένα από τα καλύτερα mashups στον ιστό. Περισσότερο "

03 του 09

FindNearby

Εικόνα της Findnearby.

Περιγραφή : Αν έχετε ποτέ απογοητεύσει προσπαθώντας να κυνηγήσετε ένα δύσκολο να βρείτε στοιχείο, δεν εξετάσουμε περαιτέρω. FindNearby είναι το καλύτερο mashup για τον εντοπισμό αντικειμένων κοντά στην τοποθεσία σας. Έχει ακόμη και μια ειδική έκδοση για να βρει αυτό το ολοκαίνουργιο Nintendo Wii.

Περισσότερες πληροφορίες για το FindNearby Περισσότερα »

04 του 09

Mapdango

Εικόνα του Mapdango.

Περιγραφή : Συνδυάζοντας τους Χάρτες Google με πληροφορίες από αρκετές χρήσιμες ιστοσελίδες όπως το Flickr και το Wikipedia, το Mapdango είναι το 'mashup για να μάθετε περισσότερα για μια συγκεκριμένη τοποθεσία, συμπεριλαμβανομένων των τρεχόντων γεγονότων και του καιρού.

05 του 09

Popurls

Εικόνα του Popurls.

Περιγραφή : Εάν είστε πραγματικά σε κοινωνικά νέα , Popurls είναι το καλύτερο mashup για να κρατήσει μια λαβή για τα πράγματα. Το Popurls εμφανίζει τις τελευταίες και μεγαλύτερες από ιστότοπους όπως το Digg και το Del.icio.us, καθώς και εικόνες από το Flickr, βίντεο YouTube και πολλά άλλα. Αυτό το καθιστά το καλύτερο mashup για να μάθετε τι είναι ζεστό στο διαδίκτυο αυτή τη στιγμή. Περισσότερο "

06 του 09

Twittervision

Εικόνα του Twittervision.

Περιγραφή : Το Twittervision είναι ένα μεγάλο mashup που σας επιτρέπει να βλέπετε tweets σε όλο τον χάρτη σε πραγματικό χρόνο. Μπορείτε επίσης να μεταβείτε στη λειτουργία 3D για να δείτε τα tweet που προέρχονται από μια περιστρεφόμενη γη όπως φαίνεται από το διάστημα. Περισσότερη διασκέδαση από το χρήσιμο, το Twittervision μπορεί να είναι αρκετά συναρπαστικό. Περισσότερο "

07 του 09

Flappr

Εικόνα του Flappr.

Περιγραφή : Το Flappr είναι ένα mashup για τους οπαδούς του Flickr που θέλουν να βρουν έναν καλύτερο τρόπο περιήγησης στις φωτογραφίες. Το Flappr χρησιμοποιεί το Flash για να παρέχει μια διαφανή διεπαφή στο Flickr και μια οπτική μέθοδο εύρεσης δροσερών εικόνων. Είναι το καλύτερο mashup για περιήγηση στο Flickr. Περισσότερο "

08 από 09

Yahoo Newsglobe

Εικόνα του NewsGlobe.

Περιγραφή : Το καλύτερο mashup για να αποκτήσετε τα νέα σας με έναν διασκεδαστικό τρόπο, η Newsglobe σχεδιάζει ρεπορτάζ σε πραγματικό χρόνο σε μια γη της γης χρησιμοποιώντας τις κορυφαίες ιστορίες του Yahoo RSS feed και συνδέοντας το στο Yahoo! Χάρτες για να δημιουργήσετε ένα εξαιρετικό οπτικό εργαλείο για να διατηρήσετε το τι συμβαίνει στον κόσμο. Περισσότερο "

09 του 09

Απαντήσεις Twitter

Εικόνα του TwitterAnswers.

Περιγραφή : Πατήστε στη δύναμη της πιο δημοφιλούς υπηρεσίας μικρο-blogging και chat στο κόσμο, Twitter και χρησιμοποιήστε το για γρήγορες απαντήσεις σε ερωτήσεις με αυτό το υπέροχο mashup .