Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στο AirG Chat στον υπολογιστή

Γνωρίστε νέους φίλους, πιο σωστά από την επιφάνεια εργασίας σας

Ως μία από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες κινητής συνομιλίας, η AirG Chat, προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από διαδραστικές chat rooms και ενδιαφέροντα άτομα για να συναντηθούν. Ωστόσο, για πολλούς, αργή υπηρεσία κινητής τηλεφωνίας μπορεί συχνά να διακόψει τα μέλη από την εμπειρία της υπηρεσίας στο έπακρο με αργούς χρόνους φόρτωσης , παγώσει τη συσκευή και άλλα.

Αντί για να εγκαταστήσετε αργή υπηρεσία AirG Chat, αυτό το σεμινάριο θα σας δείξει πώς να έχετε πρόσβαση στην υπηρεσία με σύνδεση στο Internet και τους υπολογιστές του σπιτιού, της εργασίας ή της βιβλιοθήκης. Αν έχετε επιχειρήσει ποτέ να ανοίξετε τον ιστότοπο AirG με ένα κανονικό πρόγραμμα περιήγησης ιστού, θα παρατηρήσετε ότι δεν μπορείτε να δείτε τι θα κάνατε κανονικά με το τηλέφωνο ή την κινητή συσκευή σας.

Σε αυτό το σεμινάριο, θα πρέπει να κατεβάσετε έναν αριθμό πρόσθετων στοιχείων για να αποκτήσετε πρόσβαση στον ιστότοπο στην επιφάνεια εργασίας σας. Αν θέλετε να επιλέξετε μια επιλογή χωρίς λήψη, διαβάστε τον τρόπο χρήσης του AirG Chat στον υπολογιστή σας με προσομοιωτή κινητού τηλεφώνου.

Πρόσβαση στο AirG Chat στον υπολογιστή

  1. Πρώτον, θα χρειαστείτε την πιο πρόσφατη έκδοση του προγράμματος περιήγησης ιστού Mozilla Firefox στον υπολογιστή σας. Αν δεν έχετε την τελευταία έκδοση, κατεβάστε δωρεάν Firefox στον ιστότοπό τους.
  2. Στη συνέχεια, κάντε λήψη του πρόσθετου XHTML Mobile Profile 0.5.3 για τον Firefox. αυτό το πρόσθετο βοηθά το πρόγραμμα περιήγησης Firefox να διαβάζει σωστά τη σελίδα WG του AirGet, αφαιρώντας την HTML και αποδίδοντας σωστά τις σελίδες.
  3. Στη συνέχεια, κάντε λήψη του στοιχείου μενού Προτιμήσεις για τον Firefox, το οποίο θα σας επιτρέψει να παραβιάσετε το πρόγραμμα περιήγησης ιστού σας ως κινητό πρόγραμμα περιήγησης ιστού .
  4. Όταν όλα τα τρία στοιχεία ( πρόγραμμα περιήγησης Firefox και τα δύο πρόσθετα) είναι εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, ξεκινήστε το πρόγραμμα περιήγησης Firefox για να συνεχίσετε.
  5. Κάντε κλικ στο κουμπί "Prefs" στη γραμμή μενού του Firefox κατά μήκος του επάνω μέρους του παραθύρου του προγράμματος περιήγησης, στη συνέχεια επιλέξτε "Spoof" και, στη συνέχεια, το κουμπί "KeepOut".
  6. Τέλος, εισάγετε τη διεύθυνση ιστότοπου του AirG Chat ως εξής: airg.com
  7. Ο ιστότοπος AirG Chat θα εμφανιστεί όπως θα κάνατε στο πρόγραμμα περιήγησης του κινητού σας. Οι χρήστες μπορούν στη συνέχεια να συνδεθούν και να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία από την επιφάνεια εργασίας τους, όπως ακριβώς και στα κινητά τους τηλέφωνα με ταχύτητα αύξησης.

Το AirG Chat είναι επίσης γνωστό με τα ακόλουθα ονόματα σε μια σειρά από μεγάλες υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας: Virgin Vibe, Boost Hookt, Hookt, Mon Ami, Air Date, Orange Lounge, Friendz, myFriendz, Φίλοι , Αίθουσα Lobby Lounge, Αίθουσα Lounge, Αίθουσα Latino, Φίλοι Lounge, Φίλοι Σφαιρών, Αίθουσα Addict, Έξυπνοι Φίλοι, Smart Buddies Lounge, Μπλε Σαλόνι / Salon Bleu, Αμφισβητούμενο Συγκρότημα, MTV Loveline, TELUS Chat Central , Xtra Lounge , Café Chat, Phat Chat, Phat Lounge, Amp'd Lounge, Ψυχαγωγία, Ψυχαγωγία, Ψυχαγωγία, Ψυχαγωγία, Ψυχαγωγία, Ψυχαγωγία, Ψυχαγωγία, Ζωντανή Μουσική, Ζωντανή Μουσική, , Αθλητική συνομιλία, Αίθουσα παιχνιδιών, Πράσινο δωμάτιο, Red Light Lounge, Salon Latino, Chat Central, Chatr.cz, Chatr.ro, Chatr.it, Chatr.es, Cool Pics, airG Chat, Conexion Ideas.