Είναι αυτή η περιοχή κάτω; Πώς να πει εάν είναι εσύ ή η ιστοσελίδα

Όλοι μας κάποια στιγμή στα ταξίδια μας στον Ιστό δεν είναι σε θέση να φτάσουν σε έναν ιστότοπο. Η διαδικασία πηγαίνει κάτι τέτοιο: πληκτρολογούμε το όνομα του ιστότοπου στο πρόγραμμα περιήγησης στο Web , περιμένουμε με την προσδοκία ότι οι τοποθεσίες φορτώνουν ... και φορτία ... και φορτία. Τι συμβαίνει? Είναι η περιοχή κάτω; Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τον υπολογιστή σας; Πώς μπορείτε να διαπιστώσετε αν ο ιστότοπος είναι εκτός λειτουργίας για όλους, ή αν είστε ο μόνος που επηρεάζεται;

Γιατί δεν έρχεται αυτός ο ιστότοπος για μένα;

Με εκατομμύρια ιστότοπους στον ιστό, και κυριολεκτικά δισεκατομμύρια αναζητήσεις που πραγματοποιούνται από ερευνητές σε όλο τον κόσμο κάθε μέρα, είναι πιθανόν να υπάρξει διακοπή λειτουργίας. Συνήθως αυτός ο χρόνος διακοπής είναι προσωρινός, ανάλογα με δώδεκα διαφορετικούς παράγοντες. Μερικές φορές, το πρόβλημα είναι ο υπολογιστής του χρήστη και μπορούν να αναληφθούν διαφορετικά σενάρια αντιμετώπισης προβλημάτων για την επίλυση του προβλήματος. Πιο συχνά όμως υπάρχει κάτι που συμβαίνει με τον ιστότοπο στον οποίο ο χρήστης δεν έχει κανέναν έλεγχο. για παράδειγμα, ο ιδιοκτήτης του ιστότοπου ξεχάστηκε να πληρώσει τον λογαριασμό που φιλοξενεί ή υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι που προσπαθούν να έχουν πρόσβαση στον ιστότοπο ταυτόχρονα. Δεν υπάρχει σίγουρα απάντηση "ενός μεγέθους που ταιριάζει σε όλους" για αυτό το αρκετά κοινό δίλημμα, αλλά υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείτε να δοκιμάσετε όταν βρεθείτε σε αυτή την κατάσταση.

Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την τοποθεσία;

Ένας από τους ευκολότερους, ταχύτερους τρόπους που μπορείτε να ελέγξετε για να δείτε εάν ο ιστότοπος που προσπαθείτε να προσεγγίσετε έχει προβλήματα είναι Down For Everyone ή Just Me; . Απλά πληκτρολογήστε τη διεύθυνση Web του ιστότοπου που θέλετε να επισκεφθείτε στη γραμμή εισόδου αυτού του βοηθητικού προγράμματος και θα μάθετε σε λίγα δευτερόλεπτα εάν ο ιστότοπος αντιμετωπίζει κάποιο είδος διακοπής υπηρεσίας. Αν είναι, το καλύτερο πράγμα είναι να το περιμένετε απλά. Εάν διαπιστώσετε ότι ο ιστότοπος εξακολουθεί να μην μπορεί να προσεγγιστεί μετά από λίγα λεπτά, δοκιμάστε να δείτε την προηγούμενη έκδοση του ιστότοπου μέσω της εντολής προσωρινής μνήμης της Google.

Ελέγξτε το πρόγραμμα περιήγησης στο Web

Εάν είστε σίγουροι ότι δεν πρόκειται για θέμα υπολογιστή, τότε ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσετε άλλα πιθανά προβλήματα. Η εκκαθάριση των πρόσφατων πληροφοριών - εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης - στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού σας μπορεί να λύσει πολλά προβλήματα, απλά δίνοντας στον browser σας μια νέα αρχή. Τα περισσότερα προγράμματα περιήγησης σας επιτρέπουν να το κάνετε αυτό για την τελευταία ώρα, ημέρα, εβδομάδα ή μήνα. Μπορείτε επίσης να διαγράψετε πλήρως όλα τα cookies και τους κωδικούς πρόσβασης, αλλά αυτό πρέπει να είναι ένα μέτρο τελευταίας ανάγκης. βεβαιωθείτε ότι έχετε αποθηκεύσει με ασφάλεια όλα τα ονόματα χρήστη και τους κωδικούς πρόσβασης πριν επιχειρήσετε αυτό. Για βήμα προς βήμα πληροφορίες για το πώς να το κάνετε αυτό, επισκεφθείτε τους ακόλουθους πόρους:

Ελέγξτε τον πάροχο Διαδικτύου

Ένα από τα ευκολότερα προβλήματα για την επίλυση όταν ένας ιστότοπος δεν λειτουργεί είναι απλώς να επικοινωνήσετε με τον πάροχο Διαδικτύου . Μπορεί να κάνουν αναβαθμίσεις ή δοκιμές που παρεμβαίνουν προσωρινά στην πρόσβαση στο Web. Συνήθως επιτρέπουν στους χρήστες να γνωρίζουν ότι οι δοκιμές αυτές συμβαίνουν. Θα μπορούσε επίσης να υπάρξει κάποιο είδος τακτικής συντήρησης ή επισκευής έκτακτης ανάγκης (για παράδειγμα, σε περίπτωση καταιγίδας που χτυπά την πρόσβαση) που θα μπορούσε να προκαλέσει διακοπές στη λειτουργία.

Ελέγξτε το υλικό σύνδεσης

Η σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο μπορεί μερικές φορές να διακοπεί από μια μεγάλη ποικιλία διαφορετικών παραγόντων. Μερικές φορές, η απλή αναμονή για λίγα λεπτά μπορεί να σας βοηθήσει. Ωστόσο, κάθε άλλη φορά βοηθάει στην επαναρύθμιση των δρομολογητών και των μόντεμ για να επανασυνδεθεί ομαλά η σύνδεσή σας. Δοκιμάστε τα ακόλουθα βήμα προς βήμα tutorials για να αντιμετωπίσετε τη αργή ή ελαττωματική σύνδεσή σας:

Ελέγξτε την ασφάλεια του υπολογιστή σας - έχει μολυνθεί;

Έχετε κατεβάσει κάτι που φαινόταν ύποπτο πρόσφατα; Ο υπολογιστής σας λειτουργεί πιο αργά από το συνηθισμένο; Ο υπολογιστής σας μπορεί να μολυνθεί από ιό, λογισμικό υποκλοπής spyware ή κακόβουλο λογισμικό. Αυτά τα κακόβουλα κομμάτια του λογισμικού μπορούν να επηρεάσουν σίγουρα την ικανότητά σας να ψάχνετε στο Web, εμποδίζοντας την πρόσβασή σας σε ιστοσελίδες που επισκέπτεστε συνήθως. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να διατηρήσετε τον υπολογιστή σας ασφαλές, διαβάστε δέκα τρόπους για να προστατεύσετε την ιδιωτική σας ζωή στο διαδίκτυο.

Όχι αν, αλλά πότε

Είναι αναπόφευκτο ότι τελικά ένας ιστότοπος δεν θα φορτωθεί όταν το πληρώσετε για μια επίσκεψη. Χρησιμοποιήστε τις συμβουλές που περιγράφονται σε αυτό το άρθρο για να αντιμετωπίσετε την επόμενη φορά που ένας ιστότοπος δεν εμφανίζεται για εσάς.