Οι 9 καλύτεροι επεξεργαστές WYSIWYG Macintosh

Κορυφή αυτό που βλέπετε είναι αυτό που παίρνετε web editors για Macintosh

Οι επεξεργαστές WYSIWYG είναι συντάκτες HTML που προσπαθούν να εμφανίσουν την ιστοσελίδα καθώς θα εμφανίζονται στο πρόγραμμα περιήγησης. Είναι οπτικοί συντάκτες και δεν χειρίζεστε τον κώδικα άμεσα. Έχω επανεξετάσει πάνω από 60 διαφορετικούς επεξεργαστές ιστού για Macintosh με κριτήρια που σχετίζονται με επαγγελματίες σχεδιαστές ιστοσελίδων και προγραμματιστές. Οι παρακάτω είναι οι δέκα καλύτεροι επεξεργαστές ιστού WYSIWYG για Macintosh, για λόγους από το καλύτερο στο χειρότερο.

01 από 09

Adobe Dreamweaver

Adobe Dreamweaver. Οθόνη πυροβόλησε ο J Kyrnin

Το Dreamweaver είναι ένα από τα πιο δημοφιλή επαγγελματικά πακέτα λογισμικού ανάπτυξης ιστού που είναι διαθέσιμα. Προσφέρει δύναμη και ευελιξία στη δημιουργία σελίδων που ικανοποιούν τις ανάγκες σας. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για όλα, από την ανάπτυξη JSP, XHTML, PHP και XML.

Είναι μια καλή επιλογή για επαγγελματίες σχεδιαστές ιστοσελίδων και προγραμματιστές, αλλά αν εργάζεστε ως μοναχικός ελεύθερος επαγγελματίας, ίσως θελήσετε να εξετάσετε μία από τις σουίτες Creative Suite όπως το Web Premium ή το Design Premium για να έχετε δυνατότητα επεξεργασίας γραφικών και άλλα χαρακτηριστικά όπως Επεξεργασία φλας επίσης.

Υπάρχουν μερικές λειτουργίες που στερούνται Dreamweaver, μερικοί λείπουν για μεγάλο χρονικό διάστημα και άλλοι (όπως η επικύρωση HTML και οι γκαλερί φωτογραφιών) καταργήθηκαν στο CS5. Περισσότερο "

02 του 09

Adobe Creative Suite

Adobe Creative Suite Design Premium. Οθόνη πυροβόλησε ο J Kyrnin

Εάν είστε καλλιτέχνης γραφικών και στη συνέχεια σχεδιαστής ιστοσελίδων, πρέπει να εξετάσετε το Creative Suite Design Premium. Σε αντίθεση με το πρότυπο σχεδίασης που δεν περιλαμβάνει το Dreamweaver, το Design Premium σας προσφέρει InDesign, Photoshop Extended, Illustrator, Flash, Dreamweaver, SoundBooth και Acrobat.

Επειδή περιλαμβάνει το Dreamweaver περιλαμβάνει όλη την ισχύ που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε ιστοσελίδες. Αλλά οι σχεδιαστές ιστοσελίδων που επικεντρώνονται περισσότερο στα γραφικά και λιγότερο στις αμιγώς HTML πτυχές της εργασίας θα εκτιμήσουν αυτή τη σουίτα για τα πρόσθετα γραφικά χαρακτηριστικά που περιλαμβάνονται σε αυτήν. Περισσότερο "

03 του 09

SeaMonkey

SeaMonkey. Οθόνη πυροβόλησε ο J Kyrnin

Το SeaMonkey είναι το πακέτο εφαρμογών του Διαδικτύου, το πρόγραμμα Mozilla all-in-one. Περιλαμβάνει πρόγραμμα περιήγησης ιστού, πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ομάδας συζήτησης, πελάτη συνομιλίας IRC και συνθέτη - τον επεξεργαστή ιστοσελίδων.

Ένα από τα ωραία πράγματα για τη χρήση του SeaMonkey είναι ότι έχετε ήδη ενσωματωμένο το πρόγραμμα περιήγησης, έτσι ώστε η δοκιμή να είναι μια αύρα. Επιπλέον, είναι ένας δωρεάν επεξεργαστής WYSIWYG με ενσωματωμένο FTP για τη δημοσίευση των ιστοσελίδων σας. Περισσότερο "

04 του 09

Amaya

Amaya. Οθόνη πυροβόλησε ο J Kyrnin

Η Amaya είναι ο επεξεργαστής ιστού του W3C. Λειτουργεί επίσης ως πρόγραμμα περιήγησης ιστού. Επικυρώνει το HTML καθώς δημιουργείτε τη σελίδα σας και αφού μπορείτε να δείτε τη δομή των δέντρων των εγγράφων σας στο διαδίκτυο, μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο για να μάθετε να κατανοείτε το DOM και πώς φαίνονται τα έγγραφά σας στο δέντρο εγγράφων.

Έχει πολλά χαρακτηριστικά που οι περισσότεροι σχεδιαστές ιστοσελίδων δεν θα χρησιμοποιήσουν ποτέ, αλλά εάν ανησυχείτε για τα πρότυπα και θέλετε να είστε 100% σίγουροι ότι οι σελίδες σας λειτουργούν με τα πρότυπα του W3C , αυτό είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα επεξεργασίας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Περισσότερο "

05 του 09

Rapidweaver

Rapidweaver. Οθόνη πυροβόλησε ο J Kyrnin

Με την πρώτη ματιά το RapidWeaver φαίνεται να είναι ένας επεξεργαστής WYSIWYG, αλλά υπάρχουν πολλά που θα σας εκπλήξουν. Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο με μια μεγάλη συλλογή φωτογραφιών, ένα blog και δύο αυτόνομες ιστοσελίδες σε περίπου 15 λεπτά. Αυτές περιλαμβάνουν εικόνες και φανταχτερά μορφοποίηση.

Αυτό είναι ένα μεγάλο πρόγραμμα για τους νεοφερμένους στο web design. Μπορείτε να ξεκινήσετε γρήγορα και να προχωρήσετε σε πιο περίπλοκες σελίδες συμπεριλαμβανομένης της PHP. Δεν επικυρώνει την HTML που χρησιμοποιείτε για το χέρι και δεν μπορούσα να καταλάβω πώς να προσθέσω έναν εξωτερικό σύνδεσμο σε μια από τις σελίδες WYSIWYG.

Υπάρχει επίσης μια μεγάλη βάση χρηστών με πολλά πρόσθετα για περισσότερη υποστήριξη για προηγμένες λειτουργίες όπως το HTML 5, το ηλεκτρονικό εμπόριο, οι χάρτες ιστότοπων Google και πολλά άλλα. Περισσότερο "

06 του 09

KompoZer

KompoZer. Οθόνη πυροβόλησε ο J Kyrnin

Το KompoZer είναι ένας καλός επεξεργαστής WYSIWYG. Βασίζεται στον δημοφιλή επεξεργαστή Nvu - ονομάζεται μόνο "ανεπίσημη απελευθέρωση σφάλματος".

Το KompoZer σχεδιάστηκε από μερικούς ανθρώπους που τους άρεσε πραγματικά το Nvu, αλλά είχαν βαρεθεί με τα αργά προγράμματα απελευθέρωσης και την κακή υποστήριξη. Έτσι το πήραν και κυκλοφόρησαν μια λιγότερο ελλιπή έκδοση του λογισμικού. Κατά ειρωνικό τρόπο, δεν έχει κυκλοφορήσει νέα έκδοση του KompoZer από το 2010. Περισσότερα »

07 του 09

SandVox

SandVox Pro. Οθόνη πυροβόλησε ο J Kyrnin

Το Sandvox Pro προσφέρει εξαιρετικά χαρακτηριστικά. Ένα πραγματικά ενδιαφέρον χαρακτηριστικό είναι η ολοκλήρωση με τα Εργαλεία για Webmasters Google. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να κρατήσετε τον ιστότοπό σας σε καλό δρόμο με SEO και να σας δώσει επιλογές όπως ένα sitemap και άλλα χαρακτηριστικά. Περισσότερο "

08 από 09

Nvu

Nvu. Οθόνη πυροβόλησε ο J Kyrnin

Το Nvu είναι ένας καλός επεξεργαστής WYSIWYG. Προτιμώ συντάκτες κειμένων σε συντάκτες WYSIWYG, αλλά αν δεν το κάνετε, τότε το Nvu είναι μια καλή επιλογή, ειδικά δεδομένου ότι είναι δωρεάν. Θα αγαπήσετε ότι έχει έναν διαχειριστή ιστότοπου για να σας επιτρέψει να ελέγξετε τους ιστότοπους που δημιουργείτε. Είναι εκπληκτικό ότι αυτό το λογισμικό είναι δωρεάν.

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα: υποστήριξη XML, προηγμένη υποστήριξη CSS, πλήρης διαχείριση ιστότοπου, ενσωματωμένο validator και διεθνής υποστήριξη, καθώς και επεξεργασία WYSIWYG και χρωματική κωδικοποίηση XHTML. Περισσότερο "

09 του 09

Καλή Σελίδα

Καλή Σελίδα. Οθόνη πυροβόλησε ο J Kyrnin

Η καλή σελίδα προσφέρει πολλά από τα χαρακτηριστικά ενός πολύ ωραίου επεξεργαστή κειμένου , παρέχοντας παράλληλα και υποστήριξη από το WYSIWYG.

Θα σας αρέσουν οι δομημένες προβολές του εγγράφου - αυτό διευκολύνει την προβολή της εξέλιξης του DOM για JavaScript. Ένα άλλο δροσερό πράγμα είναι ο επεξεργαστής CSS, ο οποίος περιλαμβάνει την ιδιαιτερότητα στην ιδιοκτησία. Αν έχετε αγωνιστεί ποτέ με ένα πολύ περίπλοκο φύλλο στυλ, θα αναγνωρίσετε την αξία αυτού. Περισσότερο "

Ποιο είναι το αγαπημένο σας πρόγραμμα επεξεργασίας HTML; Γράψτε μια κριτική!

Έχετε έναν επεξεργαστή ιστού που αγαπάτε ή θελήσετε απολύτως; Γράψτε μια επισκόπηση του επεξεργαστή HTML σας και αφήστε τους άλλους να γνωρίζουν ποιος συντάκτης νομίζετε ότι είναι ο καλύτερος.