Μείνετε ζωντανοί κατά τη διάρκεια της νύχτας στο Far Cry Primal

Η νύχτα μπορεί να είναι τρομακτική, αν δεν είστε προετοιμασμένοι.

Το Far Cry Primal είναι το τελευταίο παιχνίδι από την Ubisoft και η τελευταία προσθήκη στην ομπρέλα Far Cry. Μπορεί να είναι δύσκολο να καταλάβετε πώς να παραμείνετε στη ζωή, ειδικά όταν έρχεται η νύχτα (όπως το Minecraft), αλλά γι 'αυτό θα πρέπει να σας κατευθύνουμε προς τη σωστή κατεύθυνση. Είναι σαν αυτό το παλιό ποπ τραγούδι για το πώς όταν τα φώτα βγαίνουν, θα σας δείξει τι είναι "αυτό" είναι όλα σχετικά. Αυτό το τραγούδι ήταν περισσότερο ή λιγότερο για το φιλί ή οτιδήποτε άλλο, αλλά αυτό το άρθρο αφορά το Far Cry Primal.

Βρείτε ένα στρατόπεδο και μείνετε εκεί όταν είναι δυνατόν

Η καλύτερη δυνατή κίνηση που μπορείτε να κάνετε για να είστε έτοιμοι για νυχτερινή ώρα είναι να βρείτε καταφύγιο ή κατασκήνωση όσο πιο γρήγορα μπορείτε. Τα στρατόπεδα βάσης έρχονται με το δικό τους φως και μπορείτε να ξεκουραστείτε εκεί για να ξεκουραστείτε, να κοιμηθείτε μέχρι το πρωί ή να περιμένετε μέχρι να επιστρέψει η νύχτα. Αυτό μπορεί να μην φαίνεται εποικοδομητικό, αλλά θα μπορείτε να ξεκουραστείτε και να θεραπεύσετε τον εαυτό σας ενώ περιμένετε. Η μέρα είναι η καλύτερη στιγμή για να βγείτε και να φτιάξετε ή να εξερευνήσετε, οπότε προφανώς επιστρέφοντας σε αυτό το σημείο είναι το καλύτερό σας καλύτερο. Βεβαιωθείτε ότι είστε καλά ξεκούραστοι, έχετε πολλές δημιουργικές προμήθειες και είστε έτοιμοι να το κεφάλι έξω πριν την αφήσετε να σκοτεινιάσει πάνω σας. Αν όχι, είστε μέσα σε έναν κόσμο κακό.

Προσθέστε τα θηρία για να σας βοηθήσουν στο δρόμο

Εάν πρέπει να είστε έξω τη νύχτα για κάποιο λόγο, ίσως να θέλετε να δείτε αν μπορείτε να πάρετε ένα ζώο για να σας ακολουθήσει γύρω. Πρέπει να έχετε στη διάθεσή σας την ικανότητα του Master Beast, την οποία θα πάρετε αν ολοκληρώσετε την αποστολή Tensay Shaman, αλλά μετά μπορείτε να δαμάσετε τα ζώα για να ταξιδέψετε μαζί σας, ώστε να μην είστε ποτέ μόνοι σας. Μπορείτε ακόμη και να οδηγήσετε σε ένα ζώο αν χρειαστεί και να βγάλετε μικρότερους εχθρούς και πακέτα με σχετική ευκολία. Απλά μην τρελαίνετε μόνο επειδή έχετε φίλους ζώων από την πλευρά σας. Είστε ακόμα πολύ ευάλωτοι στο σκοτάδι.

Χρησιμοποιήστε τα υλικά που έχετε αποκτήσει

Οι φλόγες είναι φίλος σου, και το εννοώ πολύ ειλικρινά. Πρέπει να έχετε ένα κλαμπ και μια φλόγα για να δημιουργήσετε ένα φωτισμένο φακό που μπορείτε να κρατήσετε φωτισμό με σχετική ευκολία. Χρειάζεται μια διέξοδος από το σκοτάδι που είναι αξιόπιστο. Όχι μόνο θα σας βοηθήσει να δείτε τι υπάρχει εκεί έξω, αλλά αν κούνετε τον φακό μπορείτε να τρομάξετε δυνητικούς θηρευτές μαζί του στις σωστές καταστάσεις. Μικρότερες θα επιστρέψουν, αλλά ίσως έχετε ακόμα πρόβλημα με τα μεγαλύτερα ζώα εκεί έξω. Τότε θα θελήσετε να επιλέξετε το φως της ημέρας για να έρθει αντ 'αυτού. Αυτή είναι πάντα μια καλή στρατηγική, αλλά μερικές φορές είναι πιο κατάλληλη από άλλες.

Αυτές οι συμβουλές θα πρέπει να σας βοηθήσουν στο δρόμο σας για να κυριαρχήσετε τις νύχτες στο Far Cry Primal. Πριν το ξέρετε, θα είστε σε καλό δρόμο για να τελειώσετε το παιχνίδι με στυλ, βρίσκοντας όλα τα μυστικά.