Κορυφαία 5 προγραμματιζόμενα κιτ ρομπότ για παιδιά

Μάθετε νέες δεξιότητες δημιουργώντας ένα ρομπότ

Προγραμματιζόμενα κιτ ρομπότ για παιδιά είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εισαγάγετε τα παιδιά σας στην Επιστήμη, Τεχνολογία, Μηχανική και Math (STEM) . Προγραμματιζόμενα ρομπότ κιτ μπορεί να είναι μια διασκεδαστική και εκπαιδευτική εμπειρία για σχεδόν οποιονδήποτε, ανεξάρτητα από την ηλικία.

Η εργασία με αυτά τα ρομποτικά πακέτα μπορεί να προωθήσει μια αίσθηση ολοκλήρωσης και να εμπνεύσει το μυαλό καθώς τα παιδιά επεξεργάζονται νέους τρόπους προγραμματισμού των ρομπότ για να εκτελέσουν ένα έργο. Τα προγραμματιζόμενα κιτ ρομπότ διδάσκουν πολλές δεξιότητες εκτός από τις προφανείς, όπως η εκμάθηση βασικού προγραμματισμού. Επίσης, βοηθούν στην εξάσκηση δεξιοτήτων που χρησιμοποιούνται για τη συναρμολόγηση του ρομπότ από μια συλλογή μερών σε μια συσκευή εργασίας που περιμένει την εντολή του οικοδόμου. Η συναρμολόγηση ενός ρομπότ βοηθά να δείξει ότι η υπομονή και η δύναμη αντισταθμίζουν την άμεση ικανοποίηση ενός προσυναρμολογημένου gadget. Οι δεξιότητες που μαθαίνουν στη συναρμολόγηση είναι πολύ χρήσιμες όταν είναι ώρα να προσαρμόσετε το ρομπότ για να αντιμετωπίσετε μια νέα πρόκληση.

5 προγραμματιζόμενα ρομπότ θα πρέπει να εξετάσετε

Ο κατάλογός μας των προγραμματιζόμενων ρομπότ επικεντρώνεται σε κιτ, επομένως απαιτείται κάποια συναρμολόγηση. Τα ρομποτικά κιτ είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μάθετε για τις πολλαπλές πτυχές της ρομποτικής, συμπεριλαμβανομένου του σχεδιασμού, της συναρμολόγησης και του προγραμματισμού, καθώς και για την τροποποίηση ενός ρομπότ για την επίτευξη νέων στόχων .

Τα κιτ είναι κατάλληλα για σχεδόν οποιαδήποτε ηλικία, αν και υπάρχουν κάποιες σκέψεις για τους πολύ νέους. Ορισμένα κιτ ρομπότ απαιτούν συγκόλληση μερικά ηλεκτρονικά εξαρτήματα και ενώ η συγκόλληση είναι μια καλή δεξιότητα για μάθηση, όλα εκτός από ένα από τα ρομπότ στη λίστα μας μπορούν να συναρμολογηθούν χωρίς να τραβήξουν έξω ένα συγκολλητικό σίδερο.

Άλλες θεωρήσεις είναι ο τύπος της γλώσσας προγραμματισμού που χρησιμοποιείται. Οι γλώσσες που βασίζονται σε γραφικά μπορεί να είναι ευκολότερες για όσους μόλις ξεκινούν, ενώ οι γλώσσες που βασίζονται σε κείμενα μπορούν να παρέχουν περισσότερες ευκαιρίες για επέκταση των δυνατοτήτων του ρομπότ.

LEGO MINDSTORMS EV3

Το EV3RSTORM είναι ένα από τα πολλά ρομπότ που μπορούν να κατασκευαστούν χρησιμοποιώντας το τούβλο EV3. Ευγενική προσφορά της ομάδας Lego

Το LEGO MINDSTORMS είναι ηγέτης σε προγραμματιζόμενα κιτ ρομπότ για αρκετό καιρό. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, συνδυάζοντας όλους τους διαθέσιμους τύπους τούβλων LEGO με το τούβλο EV3, το οποίο περιέχει έναν επεξεργαστή ARM9 και θύρες εισόδου και εξόδου, μαζί με μια αρκετά μεγάλη συλλογή αισθητήρων, κινητήρων και άλλων εξαρτημάτων, σας επιτρέπει να χτίσετε 17 LEGO -σχεδιασμένα ρομποτικά πλάσματα, καθώς και όλες τις πρόσθετες δημιουργίες που μπορείτε να φανταστείτε από τη φαντασία σας.

Δεν απαιτείται συγκόλληση και ο προγραμματισμός των δημιουργιών σας πραγματοποιείται με μια γλώσσα προγραμματισμού μεταφοράς και απόθεσης που σας επιτρέπει να συναρμολογήσετε μπλοκ προγραμματισμού και παλέτες στην οθόνη για να ζωντανέψετε τα ρομπότ σας.

Προτεινόμενη ηλικία: 10 και άνω Περισσότερα »

Makeblock mBot Ranger

Το mBot Ranger είναι ένα μεταμορφώσιμο κιτ ρομποτικής STEM. Ευγενική προσφορά της Makeblock Co, Ltd

Ο mBot Ranger είναι εκπαιδευτικό ρομπότ STEM που έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τα παιδιά να εξερευνήσουν και να μάθουν για τη ρομποτική. είναι επίσης απλά διασκεδαστικό. Ο mBot Ranger χρησιμοποιεί μεταλλικά εξαρτήματα ακριβείας και έναν προ-συναρμολογημένο πίνακα ελέγχου Arduino για την κατασκευή τριών διαφορετικών ρομπότ. Land Raider, ένας δεξαμενή-όπως rover? Nervous Bird; ένα ρομπότ αυτοτροφοδοτούμενου με δύο τροχούς. και το Dashing Raptor, έναν τρικύλινδρο.

Ο mBot Ranger μπορεί να προγραμματιστεί χρησιμοποιώντας το Scratch , μια γραφική γλώσσα προγραμματισμού που σας επιτρέπει να δημιουργείτε σύνθετα προγράμματα μεταφέροντας τα μπλοκ προγραμματισμού στη θέση τους. Μπορείτε επίσης να εμβαθύνετε σε πιο προηγμένο προγραμματισμό γλώσσας C χρησιμοποιώντας τον ελεγκτή Arduino.

Το makeblock περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα εργαλεία στο κουτί, έτσι δεν θα βρεθείτε να τρέχετε στο κατάστημα υλικού μόνο για να ολοκληρώσετε τη συναρμολόγηση.

Προτεινόμενη ηλικία: 8 και άνω Περισσότερα »

Κιτ ρομπότ Boe-Bot

Το Boe_Bot είναι ένα τρίπτυχο προηγμένο κιτ ρομπότ με ενσωματωμένο πινάκιο για να προσαρμόσετε τα ηλεκτρονικά. Ευγενική παραχώρηση του Parallax

Τα κιτ ρομπότ Boe-Bot είναι απλά σε ιδέα. είναι ένα βασικό ρομπότ με τρία τροχούς. Αλλά στην πραγματικότητα, είναι μια προηγμένη πλατφόρμα ρομποτικής που επιτρέπει 50 τροποποιήσεις στο ρομπότ, συμπεριλαμβανομένης της κατασκευής νέων αισθητήρων χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο breadboard, μια μέθοδο καλωδίωσης στοιχείων κυκλώματος που δεν απαιτεί συγκόλληση.

Τα Boe-Bots είναι διαθέσιμα σε διαφορετικές διαμορφώσεις με βάση τον πίνακα ελέγχου που περιλαμβάνεται, είτε ένα Arduino είτε ένα BASIC Stamp. Και οι δύο περιλαμβάνουν τη δυνατότητα ελέγχου μέσω πολλαπλών γλωσσών προγραμματισμού. Τα ρομπότ Boe-Bot είναι καλά σχεδιασμένα και καλά τεκμηριωμένα, με λεπτομερείς εξηγήσεις για κάθε σημαντικό στοιχείο καθώς και για κάθε αισθητήρα. Το ηλεκτρονικό πινέλο σας επιτρέπει να σχεδιάζετε εύκολα και να μεταφέρετε νέα εξαρτήματα και υπάρχει μια μεγάλη συλλογή πρόσθετων προϊόντων που συνεργάζονται με την Boe-Bot.

Συνιστώμενη ηλικία: Το Boe-Bot είναι ένα προηγμένο κιτ ρομποτικής που απευθύνεται σε αυτά τα 13 και πάνω Περισσότερα »

Rokit Smart

Το Rokit Smart είναι ένα κιτ ρομπότ 11 ιντσών ιδανικό για μάθηση σχετικά με τη ρομποτική και τη μηχανική. Ευγενική προσφορά του Robolink

Το Rokit Smart είναι ένα κιτ ρομποτικής 11 σε 1 το οποίο περιλαμβάνει κινητήρες, πίνακες κυκλωμάτων, εξαρτήματα πλαισίου και μικροελεγκτές, καθώς και τα εργαλεία που θα χρειαστείτε για να συναρμολογήσετε οποιοδήποτε από τα 11 ρομπότ που μπορούν να δημιουργηθούν.

Αν και ο αριθμός των εξαρτημάτων και το μέγεθος της συναρμολόγησης μπορεί να φαίνονται τρομακτικό, οι ηλεκτρονικοί οδηγοί, τα σεμινάρια και τα βίντεο που σας οδηγούν στη δημιουργία ενός από τα 11 ρομπότ καθιστούν τη διαδικασία εύκολη για τα περισσότερα παιδιά σχολικής ηλικίας, με ένα άγγιγμα βοήθειας για τους ενήλικες.

Το Rokit Smart είναι μια καλή επιλογή για όσους μόλις ξεκινούν, με την επιθυμία να μάθουν για όλες τις πτυχές της ρομποτικής, συμπεριλαμβανομένου του μηχανικού σχεδιασμού και συναρμολόγησης, της ηλεκτρονικής και του προγραμματισμού.

Προτεινόμενη ηλικία: 9 και άνω Περισσότερα »

iRobot Δημιουργία 2 προγραμματιζόμενου ρομπότ

Δημιουργήστε 2 από το iRobot είναι μια πλατφόρμα ρομποτικής που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε τα ρομπότ σας. Ευγενική προσφορά του iRobot

Εάν το όνομα iRobot είναι γνωστό, μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι η ίδια εταιρεία κάνει τη δημοφιλή σκούπα Roomba. Τα ρομπότ Create 2 είναι ανακατασκευασμένα Roombas χωρίς κενό.

Ένα iRobot Create 2 μπορεί να χρησιμοποιήσει είτε πίνακα ελέγχου Arduino είτε ελεγκτή βασισμένο στην Raspberry Pi για προηγμένα προγράμματα ρομποτικής. Ακόμα και χωρίς τις πλακέτες ελέγχου, το Create 2 διαθέτει όλους τους ενσωματωμένους αισθητήρες και βασικούς προγραμματιζόμενους ελέγχους που βρίσκονται σε ένα βασικό Roomba vac. Μπορεί ακόμη και να κάνει χρήση των περισσότερων αξεσουάρ σειράς Roomba 600.

Η πραγματική ρομποτική δύναμη του Create 2 είναι ως πλατφόρμα για την οικοδόμηση και την προσαρμογή. Το iRobot παρέχει online έργα που μπορούν να ολοκληρωθούν, καθώς και μια συλλογή όπου μπορείτε να υποβάλετε τις δημιουργίες σας για να μοιραστείτε με άλλους.

Το Create 2 είναι ένα προηγμένο κιτ ρομποτικής. έρχεται μόνο με τα γυμνά βασικά, που απαιτούν από εσάς να σχεδιάσετε και να χτίσετε τα έργα σας από το μηδέν. Περισσότερο "