Διαγράψτε τον ορισμό και τον οδηγό του Facebook

Ο όρος " Διαγραφή Facebook" είναι η φράση που χρησιμοποιεί το μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο στον κόσμο για τη διαγραφή του λογαριασμού σας στο Facebook και την κατάργηση του προφίλ σας και άλλων δραστηριοτήτων του Facebook από το online κοινωνικό δίκτυο.

Χρειάζονται μερικές εβδομάδες για να ξεκινήσει η διαγραφή του λογαριασμού, συνήθως 14 ημέρες. Μόλις τελειώσει η φάση διαγραφής Facebook, δεν θα μπορείτε να ακυρώσετε τη δράση, να ανακτήσετε το προφίλ σας στο Facebook ή να πάρετε πίσω οποιαδήποτε προσωπικά δεδομένα Facebook, όπως φωτογραφίες.

Η διαγραφή του Facebook πραγματικά σημαίνει διαγραφή;

Όχι, η διαγραφή του λογαριασμού σας στο Facebook δεν σημαίνει ότι όλα τα προσωπικά σας δεδομένα έχουν διαγραφεί εντελώς από τους διακομιστές υπολογιστών του Facebook, αν και κοντά σε αυτό. Το Facebook μπορεί να διατηρήσει ακόμα κάποια ίχνη των δεδομένων σας. απλά δεν θα είναι ορατό σε κανέναν.

Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε διαγράψει μόνιμα τον λογαριασμό σας στο Facebook , επειδή δεν θα μπορείτε ποτέ να ενεργοποιήσετε ξανά τον ίδιο λογαριασμό αργότερα.

Το Facebook τείνει να κρύψει τη σύνδεσή του για να εγκαταλείψει οριστικά την υπηρεσία του, αλλά εδώ υπάρχουν οδηγίες σχετικά με τον τρόπο οριστικής διαγραφής του λογαριασμού σας στο Facebook.

Το παρακάτω άρθρο εξηγεί λεπτομερέστερα πώς κλείνει το Facebook και κλείνει έναν λογαριασμό για καλό: Οδηγός για να κλείνετε μόνιμα τους λογαριασμούς Facebook .

Επίσης γνωστό ως: Ακύρωση Facebook, κλείστε το Facebook, αφήστε το Facebook, διαγράψτε μόνιμα το Facebook, αφαιρέστε το λογαριασμό σας στο Facebook, κοινωνική αυτοκτονία, πείτε αντίο στο Facebook.